Мотористи плашат КАТ със съд

Седмици наред те не могат да регистрират моторите си, няма табели
11 мар 2016 22:25,
14
Мотористи плашат КАТ със съд
Снимка: Reuters

КAT - на съд. С крайната мярка заплашват собственици на мотори, които седмици наред не могат да регистрират возилата си.

В календара на всеки уважаващ себе си моторист датата 26-и март 2016-а година отдавна е задраскана. Защото откриването на мотосезона е събитието на годината.

Много мотори обаче може да посрещнат откриването в гаража. А собствениците им - у дома. Причината – в КАТ нямат регистрационен номер за мотора.

Без табела всяко преместване струва пари. Затова клиентите оставят моторите на отговорно пазене в сервиза при Бени.

"Това е поредният случай без номера, навън има още два. Както виждате – дворът вече ми се напълни с мотори, аз не мога да работя", разказва той пред Нова тв.

"Това е изключително сериозен проблем, не защото аз не мога да си карам мотора и да си правя удоволствието, а и защото е индикатор за това, че държавата е в много лошо състояние и не може да изпълни задълженията, които има към гражданите си", категоричен е Стефан Марков.

В КАТ не намериха време да обяснят какъв точно е проблемът. Или пък кога ще бъде отстранен. Обясниха обаче, че работят по въпроса.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: мотористиКАТсъд
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Новината е сигнал за поредното не работещо нещо в тази държава... Щом с едно номера за КАТ не можем да се оправим... Жалко за моторджиите! Това е начин на живот за тях! Цяла зима чакат откриването на сезона, но... Проблема може да се реши много лесно, но нали трябва "определената" фирма да прави номера, а не моята примерно! Номерата във Франция примерно струват 15-20? и може да ти ги направят почти във всеки сервиз срещу талона на колата, но при нас ако позволят това, колко измами ще има...
9
0
 
0
 
! Отговори
Aman zaman преди 8 години
Europeiskata sadebna palatka se napalni s jalbi ot bulgari protiv sofiiskoto robstvo :-):-):-)
8
0
 
3
 
! Отговори
Shark преди 8 години
Осъдете ги, това заслужават. И аз бих го направил ако имах такъв проблем. Задължително да бъдат осъдени, и то за солени обезщетения.
7
3
 
4
 
! Отговори
Mesershmith преди 8 години
Абе ей, Анонимните! Хубаво ли ще ви е да не можете да си регистрирате тъпите коли? Няма никакво значение за коя дата става въпрос. Да традиция си е на 26.03.2016 да се изкарат моторите, да се съберем, да се видим и прочие. Защо какъв е проблема нали това го правят и BMW-стите. С какво те са по различни? Всички имаме семейства, деца, имаме работа и жевеем в България! Разлика с останалите хоря няма! Има само тези с колите, които си мислят че са сами на пътя. Айде замислете се малко мама му стара.
6
0
 
6
 
! Отговори
КАТ да се закрие преди 8 години
КАТ да се закрие и проблемите драстично ще намалеят, а конкретно този проблем с номерата на моторите изобщо няма да го има.
5
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ауууу, много голям държавен проблем станал - не можели да си карат моторите на определена дата ?!Ами ако вали сняг ще съдите Господ ли бе, шушляковци ?!
4
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вместо да си регистрират моторите в КАТ, да си регистрират органите в ИАТ (изпълнителна агенция по трансплантация)
3
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И за какво са им табели, като всички са прегънати в средата.
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пак бардак. Саботаж или стачка?
1
15
 
10
 
! Отговори
Dobre преди 8 години
Мотор= СМЪРТ! Шум ,газове и неспазване на правилата! Хубаво без мотори!