А някъде между правните термини се чува... Оп, са!

Кръшни кючеци в час по право във Вълчи дол
Обновена: 14 мар 2016 14:28 | 14 мар 2016 14:07,
156
А някъде между правните термини се чува... Оп, са!
Снимка: YouTube

Защо да учим, като умеем да танцуваме? На тази житейска мъдрост явно се осланят младежи от СОУ "Васил Левски" в град Вълчи дол.

Видео, публикувано в интернет в края на февруари, ни пренася в атмосферата на един "нормален" час по право. Девойки танцуват, младеж до тях също кръшно клати снага. Учителката си стои най-спокойно на бюрото и си мисли нейните си работи.

В класната стая има компютри, които най-вероятно са предоставени от просветното министерство, за да се учат децата на четмо и писмо, а не на "Теория и практика" на ориенталския танц.

В един исторически момент учителката излиза от транса си и започва да се кара на забавляващите се ученици: "Айде стига с тез снимки вече! Дай тоз телефон тука!".

Ученичката, която в случая се явява и оператор, успокоява госпожата с мили думи: "Шефе, ни съ ядосвайти!".

Под публикуваните кадри има описание, което посочва, че учениците са в час. Ако все пак приемем, че са в междучасие, бихме могли да им простим, защото всеки сам определя каква музика да харесва, но...

Вижте и решете сами!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
18
 
! Отговори
KKK преди 8 години
тези ще станат журналисти, спокоен съм за тях ....
50
2
 
6
 
! Отговори
Хигиенист преди 8 години
Щях да съм безкрайно много разярен, ако тия ученици и ученички, бъдещи прависти в *** санджак, бяха българчета, но те са чисти гаджалета или мангалета. И все пак ще е много лошо в бъдещето да попаднеш в ръцете на един такъв правист като съдия или прокурор. За да се отървеш от ефективна присъда или требе да сложиш фес или да измааш един здрав кючек!
49
3
 
17
 
! Отговори
ъ преди 8 години
по-срамното е, че БЪЛГАРИТЕ правят същото всяка вечер в чалгатеките............а на 3ти март публикуват снимки с българското знаме и Левски......
48
1
 
3
 
! Отговори
Petar, NY преди 8 години
Няма какво да се лъжем, момето с бялата ризка е сладурана и който е снимал видеото очевидно и е навит. Тя е готова за Бългериън Роман Айдол.Също така няма всеки да влезе във Харвард и не е нужно.
47
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво опитват се да се отпуснат с движения(танци),по добре от колкото с дрога и забиване на ГСМ- мите.Мястото, че не е подходящо спор няма , но това е друга тема.А че не умеят да танцуват, е въпрос на повече тренировки, и стила който са избрали не е най добрия за тази работа.Но всяко желание за спорт дори и танците .Е добре да не се критикува.Само да се създадат ,нужните условия за това.За да имат от това полза тези ученици в живота.По ме притесняват младежите които се обездвижват.
46
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Деца какво да ги правиш-важното е ,че са весели и щастливи. Поне нещо приятно в мрака от информация по новинарските медий,то освен да ни занимават със навъсените ни крадливи политици,можело и малко кючек.
45
0
 
15
 
! Отговори
Ударихме дъното преди 8 години
И сега въпрос за 100 000 000лв : тези ученици догодина ще успеят ли да вземат поне 1 златен медал от Олимпиадата по математика или не?
44
2
 
7
 
! Отговори
Ами....... преди 8 години
Сами се унищожаваме еййй...., сами!!!!!!20 години максимум, толкова трябва да поизчакат душманите ни и Бг ще е "узряла" достатъчно, за да се нарече ***.Българи?Българите, като етнос ще са се пръснали по света и след около едно поколение децата или внуците им им ще забравят произхода си и ще са се самоопределили, като част от етноса на държавите, в които са се родили.И туй тооо.... последния да изключи осветлението, да затвори вратата и да предаде ключовете на новия собственик!
43
2
 
10
 
! Отговори
Отвратително и пошло преди 8 години
Това е толкова отвратително и пошло...
42
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нека се веселят децата!То без това освен чалгата, друго не остана в Бьлгария! Изчакайте още два месеца, ще видите вишата лига на кючеците по Абитурентските балове, дасовете как ще разклатят крачмите по масите!
41
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 58 Никой няма да те спаси-разбра,ли-на никого не са нужни такива
40
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тая държава,... т.е. тая територия, наречена България е изпята песен. Свърши се. България умря вече.
39
1
 
2
 
! Отговори
Usser преди 8 години
Българска работа кото роми сте срама нямате бе ааа...
38
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Що да бъде уволнена учителката,бе? Ами какво може да направи тя според теб с тия тийнейджъри,да се бие ли? Такава е културата на децата ни, а това ,че са възпитани по този начин е по-скоро копие на родителите им. Та това е ценностната система на сегашните ни ,,комунисти"
37
0
 
5
 
! Отговори
днес преди 8 години
*** му работа ...
36
0
 
12
 
! Отговори
.!. преди 8 години
Значи първо на клипа се виждат само и единствено наши "съграждани" от произход некъде към тъмните индий и това го казвам така понеже вече да наричаш мъжа който обича да прави секс с други мъже п...аз било даже посъдимо а да наричаш *** индианец било още по-тежко престъпление! Та тия неща с тоя етнос се оправят много бързо, даже смея да кажа бай Тошо ни показа как! И това става с много много физически контрол и физическо налагане на сила! Начин за оправяне има, но воля НЕ!
35
0
 
0
 
! Отговори
оха преди 8 години
ба кажи как и ний да извадим швайцарска артийка нашия
34
4
 
2
 
! Отговори
даа преди 8 години
абе Светле като си се осъзнала що ходиш дето не ти е работа, от "уважение" нали, айде моля ти се, после си се прибрала вкъщи и си се попипкала от гледката хаха
33
8
 
12
 
! Отговори
лидо преди 8 години
Учителката в чийто час се е случило това да бьде уволняна Директорката да се понижи до редови учител . Моля ви родители обьрнете внимание на свойте деца, защото това е ужасно.Много от тези деца са загубени души и ще продьлжат да вьрвят по нанадолнището.
32
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От патриотична гледна точка не исках да си вадя Щвейцарско гражданство, но гледайки това видео, ще отида да си подам документите. Няма надежда за България :(((((.