60-годишна продаде 11 дка ниви, за да си сложи силикон

И съпругът, и децата й били против, но тя е щастлива и не съжалява
6 апр 2016 20:50,
40
60-годишна продаде 11 дка ниви, за да си сложи силикон
Снимка: Reuters, архив

11 дка ниви продаде 60-годишна търновка, за да повдигне самочувствието си с нов бюст. Суетната госпожа решила да върне времето с няколко години назад, като повдигне и увеличи гърдите си с помощта на пластичната хирургия. Всички пари от сделката вложила в мечтаната корекция, въпреки че децата й не одобрявали тази интервенция.

Близо 8000 лева инвестирала търновката в реализирането на мечтата си за по-голяма гръдна обиколка, съобщава в. "Борба".

От много години тя се оплаквала от своя бюст и често молела съпруга си да тегли кредит, с който да плати операция за поставяне на силикон.

Според нея раждането на децата и най-вече кърменето нанесло сериозни щети на тялото й. Идеята да преодолее белезите на времето обаче се струвала абсурдна на съпруга и винаги отказвал. Двете й дъщери също смятали, че подобно желание не отива на възрастта й и дори били убедени, че просто се шегува. След смъртта на мъжа си обаче 60-годишната жена решила, че вече е време да направи голямата крачка към реализиране на мечтата си.

Тя се консултирала с нотариус и брокер колко пари най-много може да й платят за дядовите й земи в Бряговица. Бързо се появил кандидат-купувач, който предложил 10 000 лева за целия земеделски имот.

Без да каже на никого от семейството, тя бързо се съгласила и тайно подписала договора за продажба. Нейна приятелка пък проучила какви са възможностите за поставяне на качествени импланти у нас. Казала на дъщерите си, че отива на семейната вила в Балкана заедно със съседите, които са близки приятели на фамилията.

Момичетата не се усъмнили, че има нещо съмнително, докато майка им не се обадила в продължение на 3 дни. Започнали да й звънят през няколко минути, но жената не вдигнала. Притеснени, че може да се е случило нещо лошо на вилата, отишли до дома на съседското семейство, за да проверят дали са се върнали от почивката. С изненада установили, че комшиите изобщо не са ходили никъде заедно с майка им. Същата вечер тя се обадила на голямата си дъщеря и споделила истината. Суетната търновка помолила да дойдат да я приберат от София, защото й свършили парите.

Когато си дошли вкъщи, жената разказала какво е направила, но била с видимо приповдигнато настроение и без капка съжаление за стореното. Споделила, че в болницата се отнесли много добре към нея и никой не приел с насмешка желанието да се почувства красива, макар да е на 60 години. Наложило се няколко дни дъщерите й да я обслужват, защото трябвало да носи специална ластична лента, докато зараснат тъканите. След петия ден обаче болката отшумяла и Н. И. вече можела да прави всичко сама.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още по темата: бюстимплантиТърновка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
1
 
! Отговори
Аз преди 8 години
До Браво!Браво, точно така е!
26
0
 
2
 
! Отговори
Джон преди 8 години
До 27 и ДианаВъпроса е там, че на тази жена разбирането и за живота е същото като на меркантилна тинейджърка пълна с к0мплекси заради външния си вид, стремеж за изкуствен външен вид на силиконки, моделки и т.н. Това е идеала и, това са целите и, в това се е превърнала. Разбирате ли жалко и страшно е когато мисленето на 15 годишни и на 60 годишни е едно и също, това означава, че народа е с тотално промит от меркантилна пропаганда мозък чието развитие е лимитирано до развитието на 15 годишните.
25
0
 
1
 
! Отговори
Джон преди 8 години
До 27На 60 години би трябвало да е помъдряла и да е с широко виждане за живота, да е разбрала, че живота не се състои в егоизма, комплексите за малоценност от външния вид или друго и т.н. Въпроса е, че акъла и е като на меркантилна тинейджърка която се интересува от такива неща. Какво да ти обяснявам - ако ти намираш това поведение за редно какво повече да говорим? Пак ще го кажа, това е резултат от липсата на нравствени ценности и моралната и социална деградация и опростачването на хората.
24
0
 
7
 
! Отговори
ЕЙ, преди 8 години
ХОРА,СВОЙ ХЛЯБ ЯДЕТЕ,ЧУЖДИ ЯДОВЕ БЕРЕТЕ!ЩОМ ТОВА Й ДОСТАВЯ РАДОСТ НА ЖЕНАТА?!Я ПО-ДОБРЕ РЕШЕТЕ СОБСТВЕНИТЕ СИ ПРОБЛЕМИ!ЖЕНАТА Е РЕШИЛА СВОИТЕ.
23
2
 
7
 
! Отговори
Диана преди 8 години
Всеки има право да прави каквото иска със себе си, и никой няма право да го съди.Ако жената така се чувства щастлива - защо не, няма значение на колко години е.За едни може да е баба, но за други да е млада.Всеки има право на щастие.И е похарчила собствените си средства, не е взела от някой или да е откраднала.Защо все трябва да се критикува и оплюва?
22
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ДжонЗначи според теб на 60 години няма право да мисли за себе си. Продала е собственото си имущество, не е взела нечие чуждо. Българина му дай само да критикува и да наднича в чуждата паничка. Щом жената се е почувствала по-добре от корекцията, не виждам околните какво ги засяга.
21
1
 
9
 
! Отговори
Браво! преди 8 години
Защо всички оплюват жената все едно е престъпник? Родила 2 деца, които в зората на демокрацията са били първолаци примерно.Мисля че не и е било лесно да ги отгледа по време на продължаващия и до днес "преход".Сега решила да направи нещо за себеси... какво лошо има в това?Замисляли ли сте се ако ние доживеем до 60 какво бихме предпочели - да гледаме увисналите кожляци на жените си или нещо по оформено макар и силикон?На 60 трябва да спрем да живеем ли? Коментирайте от гледна точка на 60 годишни!
20
1
 
5
 
! Отговори
Ангел преди 8 години
Нов сюжет за Костурица и ниша за ало- измамниците- силикон за баби.....
19
10
 
9
 
! Отговори
Джон преди 8 години
Добър пример за моралната и социална деградация и липса на нравствени ценности които идват от запад от юдео-масонерията и пропагандата на слугите на дявола. Какво да се каже по въпроса? Баба на 60 години която би трябвало да е помъдряла от живота се държи като 15 годишна меркантилна *** и продава каквото има за да си направи страшно скъпата и ненужна пластична операция за уголемяване на бюста, това е все едно дядовците да си продават панелките за да си уголемяват ***.Бабата е с ум на пикла
18
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По добре отколкото да хвърли парите през балкона!Така поне има възможност инвестцията да се изплати!
17
2
 
7
 
! Отговори
Сводник преди 8 години
И такива наемам за работа клиентелата ми има различни изисквания.
16
6
 
10
 
! Отговори
ЦК на либерастите преди 8 години
Ако дементните 80+ баби почнат да ходят да си слагат силикони тогава ромовете геронтофили съмсем ще полудеят по селата!
15
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По-харесвана ли ще бъде , по-модерна...хахаБаба ,че дрънка.Овца,гледа младите правят операции и тя да не остане назад.Нека бе,само дето няма да спести вече пари отново за някоя прищявка.
14
2
 
23
 
! Отговори
do 16 преди 8 години
деца нека си изграждат живота вместо да броят пари на баба
13
29
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вместо да ги даде тези 8000 евро на децата като наследство... Егоизъм и простотия
12
4
 
26
 
! Отговори
д преди 8 години
сигурно вече си е намерила и някои младок и яко евае ще падне сега с ноовите цици
11
9
 
27
 
! Отговори
bebok преди 8 години
браво на баба,живота е кратък!
10
6
 
20
 
! Отговори
ЦЕНИТЕЛ преди 8 години
ТОВА СИГУРНО Е ПРИЯТЕЛКАТА НА ПРОФЕСОР ВУЧКОВхи-хи-хи
9
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Явно че чалгаджийството е заразило не само най-младото поколение , но и възрастните. Но какво да очакваме след като по всички магистрали са цъфнали билбордове с един известен доктор -експерт по напомпване на гърди. Явно търсенето е голямо. Все пак има и добра новина. Жената е успяла да похарчи за себе си 10-тина хил.лв докато е още на 60. След 10-15г. щеше са ги хвърли от балкона "за операция" на някой близък и щяха да ги харчат телефонните измамници
8
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Имаме много хубава поговорка - имал, дал. Та, нейни са си.Ама ниви за силикон, те това не го разбирам.