Вежди за рака: Защото ми откраднаха парите…

Министърът призна, че вече не е същият чешит
Обновена: 16 апр 2016 12:03 | 16 апр 2016 11:55,
55
Вежди за рака: Защото ми откраднаха парите…
Снимка: архив Булфото

Министърът на културата Вежди Рашидов смята, че ракът на гърлото, от който се лекува, е последица от притесненията покрай загубените пари в КТБ.

Още по темата
Той обясни, че лекарите са предпазливи за диагнозата му . Но е доволен, че първият контролен преглед е минал добре. Министърът обаче призна, че болестта го е променила.

"Не съм същия чешит. Животът е една илюзия. Изкуството пък е една сладка лъжа на живота. Уплаших се. Разбрах колко ми се живее. Радва ме сутрин слънцето, семейството, кучето и приятелите. Случи се това заболяване, защото цял живот си плащаш данъците, а накрая ти открадват парите от тази банка", каза Рашидов пред "Нова телевизия".

Той коментира и някои от злободневните теми от работата си. Една от тях е новата заплаха,  Несебър да бъде изваден от списъка на ЮНЕСКО. ”Това се случва, защото хората не искат да махнат сергиите и магазините от гаражите, за да се запази идентичността на града", обясни министърът.

Той не отмина и тероризма.

"От 11 септември светът не е същия. Бият се оръжие срещу мирни граждани. Това е ужасно. Вече сме в третата световна война. Има противопоставяне на две религии - ислям срещу християнство. Вместо забрадки тези наши деца трябваше да имат в ръцете компютри", каза Рашидов и припомни, че е турчин по произход.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.