Ние сме равни... вбеси българин, сви юмрук и преби ром (18+)

Бруталните кадри са заснети от нападателя, мъж на име Ангел Калеев
18 апр 2016 08:52,
397
Ние сме равни... вбеси българин, сви юмрук и преби ром (18+)
Кадър: YouTube

Мъж засне видео, как бие момче от ромски произход заради реплика, че двамата са равни.

За да докаже, че не са равни, мъжът зад камерата започва да удря и да рита в главата и гърдите мургавия младеж.

Следват реплики: "Легни", "Стани", които се изпълняват от момчето от страх да не би положението да стане по-лошо.

И по-лошото не закъснява – биячът бута ромчето и започва брутално насилие, подкрепено от викове: "Аз циганин ли съм?", и го повтаря докато момчето не му отговаря, каквото той иска да чуе: "Не си".

"Ако реша да те отрепя, какво ще те правя, бе?", пита биячът и въргаля момчето но улицата.

За сега не е ясно къде се развива действието, но клипчето, качено в YouTube, е с дата 16 април. Качено е от самия бияч – Ангел Калеев.

Вижте бруталната саморазправа!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


397
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
169
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Vseki triabva da si ponese otolgovornosta !Poboinika..romcheto ne sam siguren, no razpadnalata se darjava..sadebna sistema, Zaradi koeto se sluchva vsichko! masovi romski nabezi nad sela, koito ostavat beznakazani..poboishta, I bezkraini socialni pomoshti. I kato tolkova govorite za diskriminacia...onya tam na bhk..da se razhodi po tamno v niakoia mahala. ..
168
1
 
9
 
! Отговори
briga mi преди 8 години
И какви "брутални" кадри?! Ромчето видно му няма нищо на лицето. Ромите имат повече права от българите, това е обществена тайна !
167
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
A biacha siguren li e che e balgarin? Neka da popita baba si i maika si. Bih go smazal or boi takav lainar
166
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Пф Тук основен проблем е нежеланието на този етнос да има и задължения,а не само права.Равенството е само на хартия,но нека да видим и приноса им към държавата,освен източването и живота на помощи.Говоря за образованието на децата им,то е безплатно,но не се включва в разбиранията им и ценностите им.Там единственият компонент е раждането на деца,за които не се полагат грижи и източването на социални помощи от всякакъв вид и тип.Не може работещ да получава 500 лв наравно с човек на помощи.
165
0
 
9
 
! Отговори
Христина преди 8 години
A за хората от ромски произход, които изнасилват бабите или пребиват стари хора за 10 лв ?Колко вече такива случая станаха ??? Равни сме да......да.....да
164
0
 
5
 
! Отговори
Тодор преди 8 години
Не са виновни но трябва да се стегнат ! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !
163
2
 
6
 
! Отговори
! преди 8 години
А тя промяната много лесно ще настъпи - някой ден някой нещастен прокурор,съдия или политик ще разбере, че на народа вече му писна. Никак не е далеч момента, в който ще има бити висши държавни служители, и то бити от тълпи. Не е нормално и буквално е нереална ситуацията в българското законодателство и правосъдия.....А те шопарите упорито отказват да я променят, едно е да осъдиш един рецидивист на 10 условни присъди, друго е да му лепнеш 20 години ефективна...Разликата? Финансова е, разбира се...
162
0
 
14
 
! Отговори
! преди 8 години
Да не бъда грешно разбран - този побой е достоен да се сравнява по низост с това, което правят озверели и пияни роми в селата срещу безпомощни жени. Истината е много проста и очевадна - България въпреки огромния си брой полицаи страда от липса на дисциплина. От президента до последния окъсан жител на България! Само за един месец цяла България може да се обърне на 180 и ромски набези, наркодилъри и мутри могат да се окажат изчезващ вид. Проблемът е, че няма желание за такава промяна.
161
1
 
9
 
! Отговори
! преди 8 години
Левски не се е борил за подобна държава, напротив, в момента тя е сбъднатия кошмар на Левски. Васил Кунчев най-много е копнял за република, в която хората без значение етнос и род живеят задружно. Уви, днес това е много далечна мечта и както и тогава, така и сега- прът в мечтите слагат българските богаташи. В момента много малка част от българи, роми, турци, помаци, каракачани, арменци, евреи и т.н. живеят добре. И тази част живее сплотено в палатите, а ние останалите се бием като на клипчето.
160
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нагласени клипчета Насаждат омраза
159
1
 
6
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
Истината е, че много *** заслужават такъв бой.. това *** още не си е заслужило боя пбаче! Има една народна мъдрост за стомните с вода- идеята е превантивно да се бие, но това е нож с 2остриета. Едно къче ако го биеш, то се озлобява. Превъзпитанието за *** се крие в изкарването от гетата и налагането на законни норми. В момента има * гето във почти всеки град и с тяхния прираст картинката след 20г ще е плачевна!!! ПРЕМАХВАНЕ НА ГЕТАТА ОТ ТИПА НА ФАКУЛТЕТА И ЩЕ РЕШИ ПРОБЛЕМА!!!!
158
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Инсценировки
157
5
 
9
 
! Отговори
! преди 8 години
Ще го кажа така - въпросът, който този "българин" задава към *ччето е от типа "защо си без шапка...защо си с шапка?". Ако момчето беше отговорило "не сме равни", тоя герой щеше пак да го набие, защото "ти се мислиш за повече от мен, така ли, бе?!" На мен ми прави впечатление и друго - макар и прости думите на *ето са много верни - ако аз не ти сторя зло и ти на мен - също, значи и двамата сме равни (сиреч добри).
156
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дано да го гледа водещия Найден Рангелов.Хак да му е.
155
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
С какво ромите са ни равни? С това че работят и плащат данъци,с това че спазват законите,с това че се съобразяват с другите,с това че не лъжат и крадат,с това че се учат и така още много.
154
8
 
6
 
! Отговори
ot rom преди 8 години
Mili hora takiva neshta se slu4vat v bg I napravo mi e jalno za niakoi si takiva bolni fukahti se huligani na tozi sviat vseki koito e roden e raven s drugia no takiva kato toia kato se nadrusat I se misliat za geroi .ciganina krade kolkoto da se nahrani.a tia deto ograbiha bg za da si postroiat hoteli ta tiah izobshto li ne gi vijdate .
153
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
България най-после се събуди! Евала!!! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!
152
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този който налага ***, има вероятност да е психично болен екземпляр! Уникален психар!
151
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ПфКолега, като катуна се настани в задния ти двор и всичко което си постигнал с труд и пот започне да изчезва или да се руши, как ще реагираш? И аз християнина приемам другите вероизповедания, различните наклонности на хората и прочее, стига тези хора да са честни и трудолюбиви. Не съм съгласен с насилието който и да го упражнява.
150
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Грешно е да се бие по-слаб от теб, независимо от етноса. Друг е въпросът, че роми и не-роми в тази държава наистина не сме равни - за не-ромите няма живот на аванта и пълна безнаказаност, каквото и да направиш. Може би политици и мутри се доближават до тази безнаказаност, но масата кучетата я яли.