Ром се жалва, не го пуснали на басейн в Белчин бани

Чакал на опашка, а само от него искали клубна карта
120
Ром се жалва, не го пуснали на басейн в Белчин бани
Снимка: Булфото, архив

Ром се ядоса от отношението на касиерка на басейн в Белчин бани и подаде жалба в Комисията за защита от дискриминация, която ще разгледа случая на 21 април.

Мъжът, който е от Самоков, се оплаква, че не е допуснат със свой приятел до басейн в Белчин бани, като касиерката им казала да изчакат, а през това време пускала други хора да влязат в плувния комплекс.

После им поискала само на тях клубни карти и им обяснила, че капацитетът на комплекса е запълнен, няма места и не може да ги пусне.

Жалбоподателят е убеден е, че отказът е свързан с етноса му.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
23
 
! Отговори
пиянде преди 8 години
А моята ракия се жалва, че не съм я уважа'аалл
29
0
 
61
 
! Отговори
Ал Долф преди 8 години
Аз на морето като видя сиви другари и се местя поне 200м от тях... Ако съм на басейн и пуснат сиваци дирекно си тръгвам...Аз пък и парите си искам! Последния път направихме скандал във Варвара. Бяхме голяма компания, платихме си само питиета и си поискахме парите за басейна!
28
0
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този като е пуснал жалба за дискриминация и аз ще пусна.Аз работа ,плащам данъци ,осигуровки и на мен държавата за разлика от него нищо не ми дава.
27
2
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
всяка година ли ще пускате тая новина хахахахахахахах
26
1
 
49
 
! Отговори
- преди 8 години
Защо пускате стара новина като нова. Миналата година същата новина я пускаха + даваха по новините и по Господари на Ефира.
25
0
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Миналата година на един хубав и спокоен гръцки плаж се домъкнаха някакви такива роми, които започнаха да крещят да се боричкат и какви ли не простотии и народа се изнесе от плажа. Едни нашенци искаха да звънят в полицията и да се оплачат от неспазване на обществения ред. Тези хора нямат адекватно поведение като отидат някъде.
24
1
 
55
 
! Отговори
G преди 8 години
Утре ще искат да се кандидатират и за президент.БХК ще ги подкрепи.ДГДСлед 10г. ще имаме огромен проблем.Няка някой от власта да си ги вземе в неговия басейн, като само ги защитават.
23
1
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Те ако пуснат двама такива ще загубят всички останали. Аз лично ще си тръгна веднага, като ги знам каква е личната им хигиена. Тяхните богаташи да си направят места за тях.
22
1
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Първо не посещавам басейни и второ ако ходех и видя ром само да доближи басейна НИКОГА НЯМА ДА СТЪПЯ ПОВЕЧЕ НА ТОВА МЯСТО.Това е все едно да си вземеш вана с прасе от кална ***.
21
1
 
67
 
! Отговори
ас преди 8 години
евала на касиерката
20
0
 
88
 
! Отговори
пазарна икономика преди 8 години
+1 ром в басейна-всички българиИмам приятел с фитнес зала. Наложи му се да изгони всички роми за да започнат да идват българи в залата му. Дори и да няма нищо против етноса просто няма да има клиентела иначе. Аз не бих легнал на лежанка където преди 2 мин се е потил ром. Ако искат тези от БХК да заповядат да си се интегрират...
19
1
 
80
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много от тези /същите/ нямат хигиенни навици, крещят и се държат като полудели по басейните. Не можеш да им направиш забележка - веднага стават агресивни и най-много да те изкарат расист номер 1 на планетата. Вярно е, че има и от тях, културни и възпитани хора, които страдат от расизма, ама колко са 5-10%?Какво трябва да правим когато един такъв дойде, мирише и крещи, без да ни съди за расизъм??? Само с цензура не става щото!
18
1
 
56
 
! Отговори
Ха ха преди 8 години
Разглеждат сергиите на пазара две РОМлянки и изведнъж едната възкликнала: - Тфа моркуф същ' кат' на мой Асан, бе... А другата ревнала: - Вай, толкуз гулям ли?!... - Не ***, толкуз мръсен (отговорила първата)...!!! :::)))
17
0
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ром ? Вид концентрирано алкохолно питие, приготвено обикн. от меласата на захарна тръстика.
16
1
 
76
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ако съм като собственика и хиляда глоби ще платя или по скоро нищо няма да им платя по добре бих го закрил ,но пак няма да пускам зарази в басейна
15
1
 
70
 
! Отговори
езиковед преди 8 години
"Ром" на тяхния език означава същото каквото на английски "мен" - мъж, човек. Те държат да се назовават роми-човеци. С аргумент на обратното означава, че за тях другите не сме хора. Явно басейна в Белчини бани е къпалня за животни, където не допускат роми-човеци за де не се "изцапат".А, той вместо да благодари, че му е спестено омърсяването, се жалва. Странно ?!?
14
46
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нека собственика на развь дника на к растави жаби да плати глоба за расова дискриминация, и след това да масажира ако има мазоли рома по петите!
13
66
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Цялата мьрзелива расиститка папла ч, сьбрана в статията! Сега собственика на басейна да плати една солена глоба и на следващия пьт като влиза рома чест да му даде!
12
0
 
77
 
! Отговори
vlady преди 8 години
Да подаде жалба по установения ред до архиерея на арменската епархия архимандрит Исахак Похосян.
11
0
 
84
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ся разбрахте ли що вдигат толкова шум за двата шамара на онова от Овчеполци -щото да може утре всеки *** да ви се натресе в басейна ,заведението ,ресторанта с мръсните джапанки и една сюрия челяд и вие трябва да му се усмихвате и дори да му направят отстъпка ...заради етноса му !!!!!!!!