Екс затворник: Ще се хвърля пред колата на президента!

Оцелявам, защото дояждам пицата на бежанците, жалва се Цветан
20 апр 2016 10:37,
19
Екс затворник: Ще се хвърля пред колата на президента!
Снимка: Facebook

Бивш затворник заплаши, че ще скочи пред колата на президента, за да може най-накрая някой да му обърне внимание.

"Оцелявам, защото дояждам пицата на бежанците", сподели Цветан, който е излежал присъдата си за кражба и вече месец е на свобода. Няма къде да живее, да спи, няма кой да се грижи за него.

Цветан спи в градинката пред Народния театър, събира бутилки и ги връща, за да си докара някакви пари.

"Дояждам пицата на бежанците, за да оцелявам. Държавата се грижи за тях, дава им храна, дава им пари. Бежанците се събират на "Лъвов мост", казва Цветан пред БНТ.

"Ядат, пият и аз при тях. Когато хвърлят някоя коричка, аз я взимам и я преценявам. Ако е достатъчно чиста, я ям", сподели премеждията си бившият затворник.

Цветан отговаря на много обяви за работа, но когато става въпрос за свидетелство за съдимост и трудова книжка, нещата удрят на камък.

"След като работодателите разберат, че съм бил в затвора, нещата приключват. Казват ми, че ще се обадят и толкова", разказва още Цветан.

Скоро пък бил пребит в парка. "На пейката съм заспал и по едно време усещам шутове. Някакви мъже ме пребиха и ме изгониха. Не разбрах защо", продължава през сълзи мъжът.

"Ако не намеря работа, ще скоча пред колата на президента, но няма да извърша престъпление. Нищо не ми дава сила, нищо не ми остана, никой не ме иска", завърши Цветан.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Богатите искат да излязат от затвора и да бъдат свободни, бедните искат да влязат в затвора.
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До бай ИванЕдин краде за да не умре от глад и лежи в затвора и после иска да си надигне главата, но е принуден да тръгне по старият път, защото друга алтернатива няма, гладът е глад, особено ако са гладни децата ти и ти ще откраднеш, други крадат на едро, но няма проблем, поощрявани, толерира ни са, назначавани се на още по високо крадливи длъжности, но за кокошка няма прошка! На хора, като този човек трябва да се подаде ръка, щом иска да му се помогне.
16
2
 
1
 
! Отговори
1 преди 8 години
До бай Иван,а любимеца ти от банкя ,на кого е чедо.
15
4
 
3
 
! Отговори
бай Иван преди 8 години
Цецо е нарушил едната от десетте Божи заповеди: "Не кради". Явно той е чедо на комунист ,щом иска да живее на чужд гръб.Работа има в строителството и като общи работници,в гората събиранена билки и гъби,а и на село животновъди.Но на някои пройдохи филисофията им е " Мога да си легна гладен,но не и изморен".Така,че не се затъжих за Цецко,защото съм на 63 години,с 43 години трудов стаж,очакващ пенсия,работя без почивен ден за да си плащам сметките и помощите на нежелаещите да работят.
14
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То така утре и убиеца на студентката от Търново ще проплаче: "От глад, от нужда я убих , сега ме хоанете, гушкайте и въобще, обгрижвайте! "...Тези, дето ревете за крадеца, ще наемете ли или ще работите ли спокойно с рецидивист? Стига смешен плач за крадци, за кучета и пр.!
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Цецо-о-о-у,фърли ли са вече Ва?
12
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Така ти се пада, да не беше стигал до затвора на първо място.
11
0
 
5
 
! Отговори
Аз там преди 8 години
Държавата нищо не дава на бежанците, още повече на нелегалните около моста. Прилича малко на подход на тъмнокож гражданин.
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво е екс?
9
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако всички безработни в България започнат да се хвърлят под колата на президента ... какво ще стане ?тоя български, селски, комунистически манталитет, че някой е длъжен да се грижи за тебе ... докара държавата до това положение
8
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 4Едва ли от хубаво е отишъл да краде човека. Когато минеш по неговите стъпки, тогава можеш да го съдиш дали е прав или не. Колкото до това че не те интересува - Внимавай как се държиш с хората. Живота се обръща понякога само за 1 минута. Днес имаш, утре нямаш. Днес ти му се присмиваш, утре може с него да събираш коричките и да се храните заедно. Прав е човека че е дискриминиран. За бежанците дошли нелегално има а за човек който иска да се поправи няма, така ли? Не си прав.....
7
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Българин е, има му снимката по други сайтове.
6
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво от това.Преди време едни хора се палиха,даже и едно момче загина.Кучетата си лаят,кервана си върви.
5
4
 
11
 
! Отговори
коко преди 8 години
Първи, *** той е градско софийско чадо. Просто не е откраднал достатъчно. Няма ли да му помогнете?
4
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да ето това е интеграция! После защо има рецидивисти.
3
5
 
22
 
! Отговори
Пострадал от кражби преди 8 години
Ша са метна гол у женската баня-Цецо-о-о-о-у!
2
4
 
43
 
! Отговори
Помнещ преди 8 години
Едно време при соца, кварталният обгрижваше такива. Водеше ги на отчет, търсеше им работа, квартира и ги навестяваше периодично. Не че е нещо кой знае какво, но вършеше работа.
1
9
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** си на село и ори,сей,жъни мели и яж!