Направено е всичко възможно да бъда унизена!

Аз съм толкова бита, че гърбината ми е хванала мазол, заяви още Робева
19 май 2016 09:22,
134
Направено е всичко възможно да бъда унизена!
Снимка: Булфото, архив

Направено е всичко възможно да бъда унизена, настоя Нешка Робева, която вчера публично се отказа да бъде наградена с орден "Стара планина".

Робева обясни, че е свикнала с липсата на отличия от държавата като повишения, ордени и поощрения. Тя обясни, че не е обидена от никого.

Още по темата

"Не зная какъв е "кантарът", на който се тегли приносът към държавата", каза още тя пред bTV.

"Нека премиерът се отърве от глупаците и да си свърши работата", коментира треньорката на Златните момичета по художествена гмнастика. Тя изрази недоумението си как политици, които не я познават, могат да решат да я награждават.

Робева направи сравнение с Русия и Япония, които са я наградили с едни от най-великите си отличия.

"Не се чувствам засегната. Аз съм толкова бита, че гърбината ми е хванала мазол - могат да удрят колкото искат", коментира още хореографът.

Тя призна, че най-голямата й грешка е влизането й в политиката в партията на Николай Бареков. Робева изрази вярата в новото поколение и че то ще "направи страната Швейцария на Балканите".

"Родителите ще съжалят, че пращат децата си в чужбина, защото така ги изтръгват от корените им. Един ден те ще се върнат тук", сподели още Нешка Робева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 94И дават ли си сметка въпросните гимнастички, че ако не са били методите на Робева нищо нямаше да постигнат и в момента да са световнонеизвестни?! А кой колко е бит - само те си знаят и никой не им е бил свидетел! Защо толкова години след Робева художествената ни гимнастика тъпче на едно място и не може и 1/10 да постигне от нейните успехи, когато покоряваше света?
58
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре бе, предлагат да я наградят с орден и тя се чувства унизена. Паметник ли очаква тази жена?
57
5
 
19
 
! Отговори
До Станой преди 7 години
Добре бе бай Станой.Тренирала ги според теб неправилно ,но всички станаха световни шампионки ,а тези които най-много после я плюеха станаха по няколко пъти световни шампионки.Я ти сега като вещ по тези въпроси да ми кажеш колко момичета след като тя напусна станаха "златни".Колкото и златни щангисти имахме след Иван Абаджиев.Ти как мислиш ,че са тренирали рускините ,китайките ,японките .И нашия треньор едно време ни шамареше яко ,но никой не се е оплаквал.Чудо голямо ,няколко шамара
56
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Едва ли някой може да те унизи , тъй-като ти стоиш достатъчно високо . А нима на - шето СЪВРЕМИЕ остави поне един Неунизен човек .
55
5
 
15
 
! Отговори
До Станой преди 7 години
Ами ако ти имаш някаква друга методика за печелене на световни титли и златни медали освен здраво трениране и лишения сподели я бе бай Станой.Приложи я ,направи десет ,двадесет световни шампионки като нея и после ще ти дадат орден за заслуги.Ти как мислиш ,че се става световна шампионка по художествена гимнастика-като ядеш кИфтета и пасти и лежиш в залата.
54
6
 
17
 
! Отговори
АК-47 преди 7 години
До аникНямам думи. Световно неизвестни политици-еднодневки ще дават оценка на Нешка Робева...Та в Япония, ако споменеш България, веднага освен кисело мляко, казват веднага Нешка Робева. А някаква си леля-социоложка, дето само мънка, ще и дава оценка? Много правилно, че се отказва от ордена, г-жа Робева си има достойнство. Ама много ми е интересно с какво заслужиха това отличие Джордж Сорос, Вартоломей , и всички американски посланници. Пълна отврат, както винаги, превърнаха България в блато
53
2
 
5
 
! Отговори
румен преди 7 години
Нешка е предложена за ордена от Вежди Рашидов , но Плевнелиев е бил против !
52
5
 
16
 
! Отговори
diavolcheto преди 7 години
Нешке, никой и нищо не може да те унижи! Шепичка от някакви си хорица, попаднали НЕ СЛУЧАЙНО в парламента, близали какво ли не само и само да се докопат до власт и заплатки не само не може да смаже и унищожи една велика жена, но показва единствено колко нищожни души са на власт. Когато светът те знае, Нешке, и те боготвори за всичко прекрасно, което си и си направила, не можеш да бъдеш унизена. Но има възмездие за некадърните слагачи и аз вярвам в това! С такъв трясък ще се стовари.
51
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нешка Робева не трябваше да се каля с политика.
50
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
толкова много треньори има България донесли и световна слава и никой не се е натискал за орден Стара планина само смешка робева има претенции помислила се е за световна сила
49
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Била е в партията на Бареков. Темата приключва, какъв орден каква Стара Планина.
48
17
 
17
 
! Отговори
бай иван преди 7 години
никой не я е унизявал Смешка Робева и не я е карал да подкрепя Барека!!!разберете, тя сама си го подкрепи и след това се сърди и цупи, че била унизена!!!
47
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 76-а ти си пълен ***!
46
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да дадат орден Стара Планина на Боко Т.,на Плевнята,на Цецо слугата,на Бъчварова некадърницата,на Кунева безродницата и да вземат да го закрият та хората да ги запомнят с нещо...
45
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не няма да се върнат никога! Само неудачниците, може би... Но от тях полза никаква!
44
4
 
26
 
! Отговори
Браво преди 7 години
Нито един политик не е направил и 1/10 от това, което Нешка е направила за България, като треньор!? Явно според задремалия Лукарски, свотовнонеизвестните ненчев и влади, стрина кацарова, некорумпираната пръмова лицето Доган повече заслужава от Нешка подобно призвание!? Кои са тези еднодневки, назначени там по благоволията на началника си, а не за някакви заслуги, че да определят какво заслужава Нешка или не?
43
5
 
26
 
! Отговори
аник преди 7 години
Против са Бъчварова.Горанов.Лукарски.Ненчев.Кунева и Захариева.А какво направиха те за България -оставям вие да кажете??????????
42
20
 
11
 
! Отговори
ПЕНСИОНЕР 74 г. преди 7 години
От както е помня тази все прави скандали целия си живот то не бяха с Мария Гигова с Бианка Панова и сега изветряла .... се чуди как да и се обърне внимание... върви ....
41
12
 
9
 
! Отговори
малариен комар преди 7 години
> "Родителите ще съжалят, че пращат децата си в чужбина, защото така ги изтръгват от корените им. Един ден те ще се върнат тук", сподели още Нешка Робева.Няма да се върнат.
40
5
 
38
 
! Отговори
Кукловодът преди 7 години
И според вас . Застава Плевнята да сложе ордена на Нешка ? Как си го виждате това . Та той ще се изгуби в нейно пресъствие . Той е толкова малък и незначителен човечец , а тя е донесла толкова много авторитет на България .Кой политик е направил 1/4 от това което е направила тя за Културата и името на България ? Няма . Всичките са джуджета спрямо нея . Това е проблема на политиците тук . Искат да са някои ,но са мишки и смешници . Ако сложиш корона на Клуолна , няма да имаш Крал а клуолн с корона