Дете бе зверски нахапано в ясла, от там – "лек инцидент"

Малката Никол е на годинка и 8 месеца, има рани по цялото тяло
Обновена: 3 юни 2016 09:27 | 3 юни 2016 09:14,
160
Дете бе зверски нахапано в ясла, от там – "лек инцидент"
Снимка: bTV

Дете на година и 8 месеца беше зверски нахапано в столична детска ясла. То е с рани и синини по цялото тяло.

Родителите на малката Никол разказват, че вчера от детското заведение, което посещава момиченцето, се обадили, за да им кажат, че тя е претърпяла "лек инцидент" - била нахапана от друго дете.

Родителите попитали дали детето е добре и дали има нужда да я вземат и заведат на лекар. От яслата им казали, че няма нужда.

"Обадиха ми се от детската градина и ми казаха, че детето е претърпяло лек инцидент, имало две момченца, които били доста агресивни и били нахапали детето. Отивам в 5 ч. да си я взема и не мога да повярвам какво ми виждат очите, и казвам: "Как можахте да не ми се обадите, това дете в този вид да седи тук, нали беше всичко много леко и със слаб инцидент", каза майката на Никол Мария Маркова.

Малката Никол е нахапана по лицето, гърба и ръчичките. Лелята на момиченцето Галина коментира пред bTV, че според нея това няма как да е нараняване от друго дете, тъй като яслата се посещава от малчугани до 3-годишна възраст.

"Няма деца, които са в състояние да причинят това на друго дете", допълни тя.

"Къде са били госпожите в този момент?", попита майката на Никол, като добави, че в яслата има 25 деца, за които отговарят две жени. Тя допълни, че госпожите нямали обяснение за инцидента.

Мария Маркова бе категорична, че ще извади медицинско на детето си, а след това ще търси обяснение от директорката на детската ясла.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


160
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НАИСТИНА Е НАХАПАНО ОТ ДРУГО ДЕТЕ ТУК НЕ ПОКАЗВАТ СНИМКАТА ОТ РЪКАТА МУ ТАМ ЯСНО СИ ЛИЧИ ЧОВЕШКА ЗАХАПКА 2 ПЪТИ!!ЕГАТИ ГЛАДНОТО ДЕТЕ Е БИЛО ТОВА ДЕТО ГО Е ЯЛО :DНО ВИНАТА Е НА ЛЕЛКИТЕ ТЕ ТРЯБВА ДА СА ПРИ ДЕЦАТА И ДА ГИ СЛЕДЯТ!
110
0
 
19
 
! Отговори
Край преди 7 години
Права си Лора - персонала е бил доста неадекватен - заслужават дисциплинарни наказания. Обаче вялото родителско "не така бе мама" след като детето е изпрало друго дете е много често срещано. Любимо ми е като кажат че не им се карат щото са много чувствителни - бие пък "чувствително". намирайте начин да си дисциплинирате хлапетата - никой не е длъжен да ви търпи агресивното човече.
109
2
 
11
 
! Отговори
Лора преди 7 години
До КрайПерсоналът не е виновен, че дете е нахапало друго дете, добре. А за неадекватните си реакции не е ли виновен? Ако твоето дете е нахапано по този начин - 'лек инцидент' ли ще е?
108
7
 
11
 
! Отговори
пффф преди 7 години
До 14 С 500 лв на месец не бих си направил дете. Нали трябва да отрасне като хората. Нали трябва и братче или сестриче да има. С 500 лв не може да живее сам човек нормално. Мислете преди да ги правите тия деца, а не да се оплаквате. Не сме 1800 и някоя година. Не сме на село и я няма цялата рода да помага. Ежедневието е друго, та не е зор на по 20г да ги раждате и да се чудите: ама нема пари, кво стана.Иначе деца трябва да се правят, ама малко по - обмислено...
107
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това някаква детска градина за канибалчета ли е ?
106
7
 
14
 
! Отговори
Край преди 7 години
Комшиика ми обяснява че дъщеря и посега да удря защото малката и дъщеря пък я хапела. Научих си сина като го удари някой да отвръща с юмрук в зъбите и сега олеле майко ще така я млати. Възпитан е да не удря първи но ударят ли го - връща по две. И оня ден ревал един в детската градина. Ще си научите децата да си държат ръчичките до тях и да не хапят и драскат.НЕ са виновни хората от персонала -щото за нищо пари ви гледат синковците - Ваша е отговорността да ги направите хора.
105
0
 
22
 
! Отговори
Край преди 7 години
работа на персонала е да пази децата НО и родителите ОСНОВНО ВЪЗПИТАВАТ децата. Ще си отучите дечурлигата да проявяват агресия към другите. Имам син на 5 и гледам женските какви са агресивни. Естествено след вялото родителско "не прави така бе мама". Ще му дадете ясно да разбере - така че друг път през ум да не му минава да посяга, хапе, щипе дере. Как ще го направите - проблема си е ваш но другите не са длъжни да търпят зле възпитаните ви деца. Оправдания никого не го интересуват.
104
0
 
18
 
! Отговори
Лора преди 7 години
Миличкото... За мен скандалното е, че това се определя като 'лек инцидент'. Ако моето дете нахапе случайно някоя от тези лелички така - те надали ще го приемат като 'лек инцидент'. Ще си извадят медицинско, ще си вземат болнични, мен ще ме викнат да ми покажат каква пираня съм отгледала, най-вероятно ще се съдим, ще обиколят всички телевизии, за да покажат за 400лв какво трябва да преживяват и т.н. Но щом дете хапе друго дете до обезобразяване - 'лек инцидент'
103
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За такива агресивни деца трябва да се вземат мерки от самото начало, защото сега хапят, утре ще бият съучениците си, а след 20 години може да са и убийци ;) Вината на лелките е, че не смеят да подходят строго, защото родителите изключително глупаво защитават винаги децата си, колкото и да са виновни.
102
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До тоя,дето пише с главните буквиА, СТИГА СИ ВРЯСКАЛ ГЛУПОСТИ ВЕЧЕ !
101
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
119, АГРЕСИЯТА ИДВА ОТ ТАМ, ЧЕ МНОГО ОТ МАМИТЕ МИСЛЯТ С ЧЕТИРИТЕ СИ БУКВИ И НЯМАТ ЕДНА ГЪНКА У ГЛАВАТА.
100
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
доколкото разбирам от коментарите, излиза, че тези многобройни ухапвания са направени от едно-единствено дете ромче ??? И моят син е хапал, ама еднократно и не така жестоко!!! В случая, ако наистина тези рани са причинени от едно бебе на друго, то родителите на агресора са за съд, агресора е за друго семейство, а отговорност трябва да понесат и лелите- къде са бляли!!! И всъщност нямам нищо против на персонала да им се делигират права да изплющят по някой шамар на такива агресори!
99
9
 
2
 
! Отговори
Аз съм от ДСБ преди 7 години
Ъгресиата който така се шири напреде-назат е в послетствие от комонистическото оправление .
98
7
 
18
 
! Отговори
мимоза преди 7 години
До 117Ще съдя детското заведение! То носи отговорност, докато моето дете се намира там, както аз нося отговорност докато си е с мен или вкъщи. Никой родител не учи детето си да хапе. Нито да скубе и да рита. Това са заложени рефлекси, които с времето отшумяват. Работата на персонала е да ПАЗИ всички поверени деца! А тъпите ти квалификации не ме вълнуват. Заври си където ти е удобно.
97
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Агресивната и неадекватната, която щяла да съди - кой точно ще съдиш, овчице? Родителите, които са си възпитали зле дедето ли? Защото те са виновните в случая! А като чета какво пишеш - и ти си същата неуравновесена и неадекватна родителка. Жалко за детето ти!
96
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хапането не е само моторика, уважаеми защитници на канибалчетата. То има психологически измерения и показва неща за едно сериозно дисфункционално семейство и неадекватно възпитание от възрастните...Родители, които са само биологични...Знам, че истината няма да ви хареса...Истината е , че българското семейство днес е без ценности и пълно с насилие. Децата просто копират поведението на родителите си. Замислете се какво правите...
95
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Безбожници
94
0
 
2
 
! Отговори
Валери Никодимов преди 7 години
Персонала кажи си името микроб ?
93
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много е готино като нещо се случи на детето ти, да говориш в първо лице множествено число..Горките деца, ако знаят, че са раждани само за да осмислят нечии животи...
92
0
 
9
 
! Отговори
Д-р Хаус преди 7 години
За да се избегне подобно поведение на малкото вампирче казваме: "Не, не може да се хапе!" твърдо. Ако детето е по-голямо питаме какво го е ядосало или защо е хапало, не оставяме децата да играят без надзор, облекчаваме болката във венците.Инциденти все пак стават, но е нелепо да се неглижират като "безобидни" от служителите в детските заведения.