Дете бе зверски нахапано в ясла, от там – "лек инцидент"

Малката Никол е на годинка и 8 месеца, има рани по цялото тяло
Обновена: 3 юни 2016 09:27 | 3 юни 2016 09:14,
160
Дете бе зверски нахапано в ясла, от там – "лек инцидент"
Снимка: bTV

Дете на година и 8 месеца беше зверски нахапано в столична детска ясла. То е с рани и синини по цялото тяло.

Родителите на малката Никол разказват, че вчера от детското заведение, което посещава момиченцето, се обадили, за да им кажат, че тя е претърпяла "лек инцидент" - била нахапана от друго дете.

Родителите попитали дали детето е добре и дали има нужда да я вземат и заведат на лекар. От яслата им казали, че няма нужда.

"Обадиха ми се от детската градина и ми казаха, че детето е претърпяло лек инцидент, имало две момченца, които били доста агресивни и били нахапали детето. Отивам в 5 ч. да си я взема и не мога да повярвам какво ми виждат очите, и казвам: "Как можахте да не ми се обадите, това дете в този вид да седи тук, нали беше всичко много леко и със слаб инцидент", каза майката на Никол Мария Маркова.

Малката Никол е нахапана по лицето, гърба и ръчичките. Лелята на момиченцето Галина коментира пред bTV, че според нея това няма как да е нараняване от друго дете, тъй като яслата се посещава от малчугани до 3-годишна възраст.

"Няма деца, които са в състояние да причинят това на друго дете", допълни тя.

"Къде са били госпожите в този момент?", попита майката на Никол, като добави, че в яслата има 25 деца, за които отговарят две жени. Тя допълни, че госпожите нямали обяснение за инцидента.

Мария Маркова бе категорична, че ще извади медицинско на детето си, а след това ще търси обяснение от директорката на детската ясла.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


160
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
3
 
14
 
! Отговори
mimoza преди 7 години
Аз съм "агресивната", която би ги съдила до дупка.Аз моето дете си го възпитавам да не хапе, да не бие, да не обижда,да се пази от агресивните деца в групата ( имаме си две такива), НО И ДА НЕ БЪДЕ РОБ!!!!! Преди две години отнесохме едно леко ухапване от едно момченце в пясъка, но тогава аз реагирах навреме и всичко мина леко. ДА, случват се такива неща. НО ако АЗ си взема детето от градина В ПОДОБНО СЪСТОЯНИЕ, ЩЕ ГИ СЪДЯ ДО ДУПКАААААААА!
90
6
 
3
 
! Отговори
Д-р Хаус преди 7 години
Хапането е нормална фаза от израстването на детето, обикновено между 1-3 г. Децата хапят по следните причини: да облекчат дискомфорта в подутите от никненето на зъбите венци, изследват света (използват устата и зъбките както ръцете), търсят внимание чрез лошо поведение, търсят реакция (не осъзнават колко болзнено е за другото дете), фрустрирани са - борба за изграчки, например, като тук могат и да добавят удари към хапането :)
89
0
 
7
 
! Отговори
до 78 преди 7 години
До Анонимен Гледайте снимките и видеата по телевизиите и др. сайтове, детенцето има огромна рана на лявата бузка (тук е дясната снимка) и многобройни други рани по ръцете и гръбчето!
88
0
 
19
 
! Отговори
Федор преди 7 години
1. Слава Богу, че нахапванията не са били малко по-надолу в областта на шията, защото сега "лекия инцидент" щяхме по друг начин да наричаме2. Все тая на кой каква му е заплатата - трябва да се изясни ситуацията напълно. Откъде са дошли тези кръвонасядания, кой ги е причинил, защо не имало адекватни действия от страна на персонала и т.н.3. Разчопкването на случая ще бъде в интерес на всички. Защото когато на комшията плевникът гори, и твоят може лесно да пламне
87
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Себе си да осъди, нали той си е възпитал детето да хапе!
86
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами, такива са доста от децата за съжаление, малки и*родчета, на които винаги се разминава! Но и лелките къде дремят!
85
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Милото! Ще ги съди много ясно. Хората да си търсят правата
84
0
 
31
 
! Отговори
С80 преди 7 години
До персонала. Да не би да очаквате от родителите да нямат претенции, когато си вземат детето в такъв вид?
83
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само пълен безотговорник може да повери детето си на чужд човек, и да не го е грижа дали този човек получава малка заплата или не! Ами като не е доволен и щастлив човека, който цял ден се занимава с детето ви, какво възпитание очаквате? Като има грижи как да нахрани семейството си, каква енергия да предаде на вашето дете?Безотговорни родители, това е проблема!
82
1
 
12
 
! Отговори
боби преди 7 години
Детската да не се казва "Ханибал Лектър"? Или може би "Суарез"? Ако не се казва така - да се прекръсти!
81
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На агресивния ***, който щял да съди до дупка - да се замисли как си възпитава децата, и дали е номално едно дете да хапе друго по толкова жесток начин. И какво възпитание е получило детето в семейството, че да държите отговорни чужди хора, на заплата, за поведението на вашите деца! И то на много малка заплата.
80
0
 
4
 
! Отговори
Оху преди 7 години
На мен миналата седмица не ми върнаха точно ресто в магазина- продавачката ми даде 2 лева повече. Реших да се оплача единствено на нея: останалите нямат вина.
79
0
 
25
 
! Отговори
С80 преди 7 години
Не може при толкова много наранявания да го определят като лек инцидент. Виновните да бъдат наказани. Дано малката да се оправи по скоро.
78
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аман от битови новини! Следващия път пишете, че на Петко от Ботунец не му върнали точно ресто в кварталния магазин. Има си институции които да се грижат за тези работи. А ако не работят има други интитуции, които да ги контролират. Ако и те не работят или променете системата или закривайте държавата. Не може всеки битов инцидент да се праща до медиите да му се обърне внимание!
77
1
 
3
 
! Отговори
една преди 7 години
8 ОДЗ Таврия Красно село
76
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Номер 90 звучиш като директорката на детската ясла!
75
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това което пишете са сметки без кръчмар- това не са снимки на нашето дете,а съвсем други снимки.
74
1
 
6
 
! Отговори
z преди 7 години
До АнонименМайката го каза по телевизията - 8 ОДЗ Таврия в район Красно село
73
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Категорично не мога да приема философията, че щом лелките работят за малко пари, НЕ носят отговорност! НЕЛЕПО Е! Щом приемат 25 деца в група и им събират таксите, ЗНАЧИ НОСЯТ ПЪЛНА ОТГОВОРНОСТ! Точка! Като не могат да се справят, да направят групите по 15 деца или да назначат поне още 2 лелки. Майката е напълно в правото си. Нейното дете каква вина има, че лелките получават малки заплати? С какво е длъжно да понася подобни страдания? И аз да съм, ЩЕ ГИ СЪДЯ ДО ДУПКА
72
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ОБЩЕСТВО КОЕТО СЪЗДАВА И ПОДКРЕПЯ КУКУВИЦИ, НЯМА НАЧИН ДА НЕ ПОСТРАДА- ДЕЦА ОТГЛЕДАНИ БЕЗ ЛЮБОВ И ПРЕГРЪДКА СА СТУДЕНИ И БЕЗЧУВСТВЕНИ- НЕ СТОЙ ПРЕД КОМПЮТЪРА, А СИ ГЛЕДАЙТЕ ДЕЦАТА В КЪЩИ, НИТО ДЕТСКАТА ГРАДИНА, НИТО ЯСЛАТА МОГАТ ДА ЗАМЕНЯТ ТОПЛИНАТА НА МАЙКАТА И ЧУВСТВОТО ЗА ИЗОСТАВЯНЕ- НЕ УНИЩОЖАВАЙ ДЕТСКАТА ПСИХИКА- РАНИТЕ ЩЕ ЗАЗДРАВЕЯТ, НО ТИЯ В ДУШАТА НА ДЕТЕТО НАНЕСЕНА ОТ КУКУВИЦАТА НИКОГА- ОСЪДЕТЕ КУКУВИЦАТА, ПЕРСОНАЛЪТ НЯМА ВИНА!