Дете бе зверски нахапано в ясла, от там – "лек инцидент"

Малката Никол е на годинка и 8 месеца, има рани по цялото тяло
Обновена: 3 юни 2016 09:27 | 3 юни 2016 09:14,
160
Дете бе зверски нахапано в ясла, от там – "лек инцидент"
Снимка: bTV

Дете на година и 8 месеца беше зверски нахапано в столична детска ясла. То е с рани и синини по цялото тяло.

Родителите на малката Никол разказват, че вчера от детското заведение, което посещава момиченцето, се обадили, за да им кажат, че тя е претърпяла "лек инцидент" - била нахапана от друго дете.

Родителите попитали дали детето е добре и дали има нужда да я вземат и заведат на лекар. От яслата им казали, че няма нужда.

"Обадиха ми се от детската градина и ми казаха, че детето е претърпяло лек инцидент, имало две момченца, които били доста агресивни и били нахапали детето. Отивам в 5 ч. да си я взема и не мога да повярвам какво ми виждат очите, и казвам: "Как можахте да не ми се обадите, това дете в този вид да седи тук, нали беше всичко много леко и със слаб инцидент", каза майката на Никол Мария Маркова.

Малката Никол е нахапана по лицето, гърба и ръчичките. Лелята на момиченцето Галина коментира пред bTV, че според нея това няма как да е нараняване от друго дете, тъй като яслата се посещава от малчугани до 3-годишна възраст.

"Няма деца, които са в състояние да причинят това на друго дете", допълни тя.

"Къде са били госпожите в този момент?", попита майката на Никол, като добави, че в яслата има 25 деца, за които отговарят две жени. Тя допълни, че госпожите нямали обяснение за инцидента.

Мария Маркова бе категорична, че ще извади медицинско на детето си, а след това ще търси обяснение от директорката на детската ясла.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


160
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Даже не е лек инцидент, ами нахапаното дете трябва да посещава психолог.Така казват отговорните лица.Въпросът е: Какво ще се случи, ако отговорните лица посетят психолог?Вероятно ще ги затворят за дълго...То бива издевателства над нормалните граждани, ама чак толкова...
70
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Името на яслата ????????
69
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Толкова гладни ли ги държат тези деца?
68
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 79 Госпожо,ако не можете да се справите,просто напуснете.Може би на вашето място ще назначат някой,който може да се прави.Тази работа не е за всеки,то и народа си го е казал,че от всяко дърво *** не става.
67
0
 
11
 
! Отговори
до 56 преди 7 години
Ха,недей да съдиш родителите и да даваш психиатрични оценки на хапещите деца:) Синът ми хапеше от радост-само 2-3 приятели и близките;) Почна около годинката,не искаше да разбере, че не трябва да го прави- много обяснения опитвахме,плач(аз съм ревала от болка пред него),с лошо (събрахме го с друго хапещо дете даже, което го гризна, т.е знаеше, че боли), наказание да не играе с деца, шамар през устата..Към 2 год.възраст спря - явно го надрастна ;) Но хапеше по веднъж и стопирах, а в този случай:(
66
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Задължително да му бият инжекции против бяс и тетансу и съд до дупка - българина само от бой и глоба разбира.
65
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сигурно детето е плакало и са го затворили в някоя баня и са го нахапали плъхове или мишки.Инциденти стават, да. Но по ЕДИН. Ако наистина това дете има повече от една рана, значи е било оставено само! Със сигурност е запищяло при първото ухапване, но никой не го е погледнал и затова са се случили и другите рани.
64
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТОВА НА СНИМКАТА СА ДВЕ РАЗЛИЧНИ ДЕЦА, НА ДВЕТЕ СНИМКИ СА ДАДЕНИ ЛЯВАТА СТРАНА НА ГЛАВАТА И ДВЕ РАЗЛИЧНИ РАНИ, КОЕТО НЯМА КАК ДА СТАНЕ- СТИГА СТЕ ОБСЪЖДАЛИ ПИКЧЕРСА, А БРОЯ НА ДЕЦАТА,ВИНАТА НА РОДИТЕЛИТЕ, КОИТО СИ МЯТАТ ДЕЦАТА В ЯСЛА/ДЕТСКА ГРАДИНА/И ОТЦЕПВАТ КЪМ ФОРУМИТЕ НА КОМПЮТЪРА СИ- ТАМ СА ГОТОВИ ДА УБИЯТ ВСЕКИ КОЙТО Е ДОПУСНАЛ ДЕТЕ ДА УХАПЕ ДЕТЕ- - ДА ЗАПОЧВАТ ОТ СЕБЕ СИ ГЛЕДАЙТЕ ДЕЦАТА СИ В КЪЩИ- НИКОЯ ИНСТИТУЦИЯ НЕ МОЖЕ ДА ПОДМЕНИ ГРИЖИТЕ НА МАМА И ДОМАШНОТО ВЪЗПИТАНИЕ- КУКУВИЦИ!
63
2
 
6
 
! Отговори
Божил преди 7 години
Най-крадливите народи в Европа са два: гърци и циг... Те много си приличат по външен и по вътрешен вид- склонни са към лъжи и измами,към колективна взаимопомощ и орташко крадене. Българите 3000 години опитват да ги сложат в ред,но мракобесни империи като римската,турската и съветската непрекъснато се пречкат,затова наглеците още не са озаптени и постоянно надигат уродливите си муцуни,включително и тук. На два пъти и тук долових пресипналия глас на гръкоман-скудоумец: не защитава нас разбира се!
62
10
 
6
 
! Отговори
Sls преди 7 години
Напълно съм съгласен с номер 67. Раните със сигорност не са от друго дете. Най вероятно са от куче. Това е очевадно. Надявам се бързо да се накажат виновните, и да се вземат адекватни мерки. Съчуствам на родителите, и пожелава бързо възтановяване на дето.
61
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Милата душица ще остане стресирана от насилието за цял живот.:((((
60
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е, сигурно са пушили "лелките" и не са видяли какво е станало. Все пак цигарите са по-важни от децата.
59
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Живея в Германия детето ми е на 2 годинки,онзи ден го взимам от ясла учителките бяха пребледнели,дойдоха при мен и ми обясниха,че детето ми е било захапаво показаха ми мястото аз нищо не видях.В групата са 10 деца на 3 учителки в държавна ясла.
58
2
 
36
 
! Отговори
Инженер преди 7 години
Обвинението, че майката иска да изкара пари е нелепо и цинично. Всяка майка ще направи всичко да защити детето си и да потърси отговорност от виновните. Парите са най-малкото нещо. Оправданието пък, че няма пари за персонала е нелепо. Пари има, но държавата няма приоритети. Наскоро се похвалиха, че има 2 млрд. излишък. Пести се от важни неща, като отглеждане и образование на децата, спешна помощ и др., за да се формира "излишък", който после да бъде ограбен от обръчите фирми на политиците.
57
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като гледам размера на захапката,изобщо не ми прилича на ухапано от малко дете.По-скоро е нахапано от куче.На тази възраст децата имат само по няколко млечни зъбки.А лелките щом са напуснали работното си място са отговорни за инцидента.Когато липсват в яслата или градината,може да ги видите с цигара в уста от външната страна на оградата или да пазаруват в близкия маркет през работно време.
56
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
46, САМО АЗ ЛИ , ТАЯ ДЕТО ЖОРКО ЛЮТО КЪЛНЕ ВИЖДАМ, ЧЕ СНИМКИТЕ НЕ СА НА ЕДНО И СЪЩО ДЕТЕ- И НА ДВЕТЕ СНИМКИ ИМА ЛЯВА СТРАНА НА ГЛАВАТА С ДВЕ РАЗЛИЧНИ РАНИ- НА ПЪРВАТА РАНАТА Е ПО БЛИЗО ДО ЛЯВОТО ОКО И ИМА ОДРАСКВАНЕ ОКОЛО 1 СМ, НА ВТОРАТА СНИМКА- ПАК ЛЯВА СТРАНА НА ГЛАВАТА РАНАТА Е ПО ТЕЖКА И ПО БЛИЗО ДО ЛЯВОТО УХО- ТАМ ИМА ПО ДЪЛБОКО РАЗКЪСВАНЕ НА КОЖА И ПОДЛЕЖАЩА ТЪКАН- ДОБРЕ Е ЧОВЕК ДА ГЛЕДА, МИСЛИ И ТОГАВА ДА РЕАГИРА- ГЛЕДАЙТЕ СИ ДЕЦАТА В КЪЩИ- ТОЛКОВА МАЛКИ ДЕЦА НЯМАТ МЯСТО В ИНСТИТУЦИЯ.
55
0
 
6
 
! Отговори
до 55 преди 7 години
Като даваш за пример баба Тонка, ти колко деца имаш и на колко си години, и следваш ли нейния пример ? Айшето също има 7 деца и нея ли ще я възхваляваш ?
54
1
 
18
 
! Отговори
Инженер преди 7 години
Тук наистина се пишат пълни глупости. Най-важното е - на първо място са ДЕЦАТА. Преди всичко друго. Човешкото ухапване също е много опасно, когато е силно и проникне през кожата. Раните могат да се възпалят сериозно. При такива рани като на снимката е необходима незабавна консултация с лекар. Случаят трябва да се разследва и виновните да поемат пълната отговорност, отново в името на безопасността на децата.
53
4
 
9
 
! Отговори
Мира преди 7 години
До 53!! От такива тъпанарки\ри като теб сме на тоя хал! Изобщо не ми дреме дали и твоето дете са хапали в градината! Моето няма да бъде хапано защото ще вляза след това с 200 и ще ги започна наред! Що за селско мислене ,че и твоето дете било хапано значи и всички деца трябва да бъдат! Да се уволнят незабавно всички дърти лелки които Не гледат децата ни!Ако искат,никой не ги е карал да стават лелки в градина и да получават 300 лв! Аз съм учила и съм избрала професия от която печеля добре !
52
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Според мен детето е нахапано от плъхове/мишки, а не от други деца.