Дете бе зверски нахапано в ясла, от там – "лек инцидент"

Малката Никол е на годинка и 8 месеца, има рани по цялото тяло
Обновена: 3 юни 2016 09:27 | 3 юни 2016 09:14,
160
Дете бе зверски нахапано в ясла, от там – "лек инцидент"
Снимка: bTV

Дете на година и 8 месеца беше зверски нахапано в столична детска ясла. То е с рани и синини по цялото тяло.

Родителите на малката Никол разказват, че вчера от детското заведение, което посещава момиченцето, се обадили, за да им кажат, че тя е претърпяла "лек инцидент" - била нахапана от друго дете.

Родителите попитали дали детето е добре и дали има нужда да я вземат и заведат на лекар. От яслата им казали, че няма нужда.

"Обадиха ми се от детската градина и ми казаха, че детето е претърпяло лек инцидент, имало две момченца, които били доста агресивни и били нахапали детето. Отивам в 5 ч. да си я взема и не мога да повярвам какво ми виждат очите, и казвам: "Как можахте да не ми се обадите, това дете в този вид да седи тук, нали беше всичко много леко и със слаб инцидент", каза майката на Никол Мария Маркова.

Малката Никол е нахапана по лицето, гърба и ръчичките. Лелята на момиченцето Галина коментира пред bTV, че според нея това няма как да е нараняване от друго дете, тъй като яслата се посещава от малчугани до 3-годишна възраст.

"Няма деца, които са в състояние да причинят това на друго дете", допълни тя.

"Къде са били госпожите в този момент?", попита майката на Никол, като добави, че в яслата има 25 деца, за които отговарят две жени. Тя допълни, че госпожите нямали обяснение за инцидента.

Мария Маркова бе категорична, че ще извади медицинско на детето си, а след това ще търси обяснение от директорката на детската ясла.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


160
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Детото ще има белези. Виждала съм хапано дете от друго дете. Няма такава страхотия. Тези деца явно са канибали....
50
2
 
8
 
! Отговори
до 42 преди 7 години
Ти имал ли си дете че даваш подобни съвети. Психически отклонения и глупости. За дете под 2 г. това е нормално когато му растат зъбите да хапе наред. Лекарите казват че за децата това е много голяма болка. Вкъщи все още по масата и детското легло има следи от зъби, сам си направи сметка с каква сила хапят. Тук проблема е къде са били леличките, понеже тези следи не са се получили за 3-4 секунди, а и със сигурност е пищяло и ревало.ПС: защо не кажете коя е яслата и в кой квартал е ?
49
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пинчерът на директорката на детската градина къде е бил по време на инцидента? Има ли си алиби?
48
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Едно време Баба Тонка имала седем децаВсичките ходели на безплатна детска ясла, а Баба Тонка взимала майчински по 100 златни турски лири на детеТогава имало демографска политика, затова жените раждали много деца
47
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Завежда иск за небрежност срещу детската градина , възпитатели и учители. Детската градина има застраховка злополука и родителите ще вземат стабилно обезщетение също при извадено медицинско и подадена претенция. Относно хапещите деца - ще съдя родителите им и ще искам експертиза за психични отклонения на децата (дали родителите са fit да гледат деца при положение, че са налице такива кръвожадни реакции).
46
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някои тук защитават лелките.Да, те не са нахапали детето, но са можели да предотвратят тази ужасия ако са внимавали повече, а ако и това не са направили, после да вземат адекватни мерки, а не да се правят на луди.Ама трудно било, ама заплати ниски - това не е оправдание, за да не си вършиш работата, ако лекари, полицаи, пожарникари започнат с тези аргументи да защитават безхаберието си какво ще стане, по-добре да лягаме и да умираме???
45
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЧЕТОХ ВНИМАТЕЛНО КАКВО СЕ ИЗПИСВА- ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НИКОЙ ОТ ВАС НЕ ПОИСКА ДА ПОСОЧИ КЪДЕ Е СКРИТ ПРОБЛЕМА- ИМА ПИСАЛИ- ДА СЕ ОСЪДЯТ/ НЕ ЗАВИЖДАМ НА ПРОКУРОР, РАЗСЛЕДВАЩ И СЪДИЯ КОИТО ЩЕ СЕ ЗАНИМАВАТ/,ДА СЕ УБИЯТ ПЕРСОНАЛА, ДА СЕ НАБИЯТ И НИКОЙ ДА СЕ НАМАЛЯТ ДЕЦАТА В ГРУПАТА- А СЕГА ДА ПОГЛЕДНЕМ КЪМ ЕВРОПА КАК СА ОРГАНИЗИРАНИ ТАМ НЕЩАТА- 4- 7 ДЕЦА В ГРУПА И НИТО ЕДНО ПО ВЕЧЕ- А СЕГА С 10% ПЛОСЪК ДАНЪК ЩЕ МОЖЕТЕ ЛИ ДА ПЛАТИТЕ ПО 420 ЛВ НА ОЩЕ 4 ЧОВЕКА ПЕРСОНАЛ- НЕ НАЛИ- ГЛЕДАЙТЕ СИ ДЕЦАТА В КЪЩИ.
44
0
 
9
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Според мен не е проблем това, че детето е пострадало - слулчва се.. Проблемът е, че са казали на майката "няма нужда от лекар"...Чета коментарите и се чудя - цялата държава отиде по дяволите, законите масово се потъпкват безнаказано, народът се озлоби до степен такава, че всеки с мъничко власт - злоупотребява с нея....Къде ви е смелостта да излезете по площадите да ги кажете всички тези неща?!?! Форумни революционери сте всичките!!! А *** ще тичаме и ще викаме на паветата и заради вас!
43
0
 
10
 
! Отговори
do 36 преди 7 години
Вярно че с 400лв деца трудно се гледат.Обаче затова вече няма българи.След 20 години кой ще работи за твойта пенсия ***?? Ромите ли?? Пазете българите ей и им помагайте
42
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 37Децата са зверове, не леките
41
1
 
5
 
! Отговори
Чеци преди 7 години
Лелел, отивам и ги разцепвам всичките
40
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хубава работа, ама българска. Вземат по 400 лева ама правят деца. После ги дават по ясли.
39
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не мога да си обясня тези рани- някои наистина не приличат на ухапано от дете...Дори да са ухапано, за мен е НЕНОРМАЛЕН броя и вида им, ТОВА НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ ЗА СЕКУНДИ ! Дори да са били две деца, пак ще им отнеме време да захапят и засмучат така, че да се получат тези страшни белези, момиченцето ще пищи...Вярно е, че стават инциденти, хапят се и се удрят по веднъж-дваж и ГИ РАЗТЪРВАВАТ. Лелите да признаят какво се е случило !!!Бързо възстановяване - и физически, и психически на детенцето!
38
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ми да направят таксата за ясла 1000 лв, лелките ще са мотивирани и ще има по-малко деца!
37
5
 
9
 
! Отговори
Жибор преди 7 години
Лелките не са нахапали никого- какво току надигате срещу тях? Или трябваше да ударят два шамара на хапливото ,та после да пишете "ЛЕЛКИ ПРЕБИХА МАЛКО ДЕТЕ В СТОЛИЧНА ЯСЛА"
36
1
 
9
 
! Отговори
Мишо преди 7 години
До до 31Раните са много сериозни детето трябва да се ваксинира за бяс и тетанус задължително. Спешно е трябвало да бъде откарано в болница
35
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
38- В ДЕТСКА ЯСЛА НЯМА ВЪЗПИТАТЕЛКИ- ИМА МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ.
34
5
 
14
 
! Отговори
Беля голяма преди 7 години
Имате ли си представа колко е трудно две (понякога и 1) жени да се грижат за 25-30 деца? Подкрепете персоналите не само на тази ясла, всички са на тоя хал! Нямате идея колко е трудно! Изисквате като родители да има повече сестри, учители, помощник възпитатели при децата! Знаете ли, че вече реално няма наредба, която да задължава финанс. орган колко души да работят с децата? Знаете ли, че понякога огнярът става и ел.техник, и водопроводчик, и пазач..А лелките са и перачки, и чистачи..едновременно
33
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мечтая си да видя осъдена лелка, оставена да пази малките деца. Дано видим поне една такава, че да се постреснат.
32
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега да не ги крият, а да покажат лелките, директорката, всички да са предупредени за тези зверове, на които си поверяваме децата!