Дете бе зверски нахапано в ясла, от там – "лек инцидент"

Малката Никол е на годинка и 8 месеца, има рани по цялото тяло
Обновена: 3 юни 2016 09:27 | 3 юни 2016 09:14,
160
Дете бе зверски нахапано в ясла, от там – "лек инцидент"
Снимка: bTV

Дете на година и 8 месеца беше зверски нахапано в столична детска ясла. То е с рани и синини по цялото тяло.

Родителите на малката Никол разказват, че вчера от детското заведение, което посещава момиченцето, се обадили, за да им кажат, че тя е претърпяла "лек инцидент" - била нахапана от друго дете.

Родителите попитали дали детето е добре и дали има нужда да я вземат и заведат на лекар. От яслата им казали, че няма нужда.

"Обадиха ми се от детската градина и ми казаха, че детето е претърпяло лек инцидент, имало две момченца, които били доста агресивни и били нахапали детето. Отивам в 5 ч. да си я взема и не мога да повярвам какво ми виждат очите, и казвам: "Как можахте да не ми се обадите, това дете в този вид да седи тук, нали беше всичко много леко и със слаб инцидент", каза майката на Никол Мария Маркова.

Малката Никол е нахапана по лицето, гърба и ръчичките. Лелята на момиченцето Галина коментира пред bTV, че според нея това няма как да е нараняване от друго дете, тъй като яслата се посещава от малчугани до 3-годишна възраст.

"Няма деца, които са в състояние да причинят това на друго дете", допълни тя.

"Къде са били госпожите в този момент?", попита майката на Никол, като добави, че в яслата има 25 деца, за които отговарят две жени. Тя допълни, че госпожите нямали обяснение за инцидента.

Мария Маркова бе категорична, че ще извади медицинско на детето си, а след това ще търси обяснение от директорката на детската ясла.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


160
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
48
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо сте си дали детето толкова малко на ясла- работата ви е преоритет ли пред детето. Видяхте ли че децата са 25- и всичките са неуправляеми- вие знаете къде пускате детето си- носите и вина и отговорност. научете се да поемате отговорности, а не да ги мятате другиму.
10
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 7За съжаление нямаме избор. Една заплата не стига за нормален живот на 3-***, че да си остане единият вкъщи, а в същото време родителите ни още не са се пенсионирали и просто няма на кого да оставим детето. Детегледачка също няма как да си позволим.
9
8
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ужас ужас горгкото дете дано се оправи. Целия персонал на градината да се осъди веднага за малтретиране и нанасяне на тежки телесни повреди
8
9
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако аз видя детето ми по същата схема в детска градина нахапано по тоя начин... не съм сигурен, но е възможно след месец-два разни лелички да започнат мистериозно да изчезват.
7
7
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
СЪВЕТ КЪМ РОДИТЕЛИ- АКО НЕ РАБОТИТЕ НЕ ОСТАВЯЙТЕ ДЕЦАТА В ЯСЛА- ТОВА Е ЖЕСТОКО ОТ СТРАНА НА РОДИТЕЛИТЕ. В ЯСЛИТЕ НЯМА ГОСПОЖИ- ОТГЛЕЖДАТ СЕ ОТ МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ И ЛЕЛКИ- ВИЕ ПРОЧЕТОХТЕ КОЛКО СА ДЕЦАТА- 25- И ДВЕ ЖЕНИ ДА СЕ ГРИЖАТ ЗА ТЯХ- КЪДЕ СА БИЛЕ ПЕРСОНАЛА- ДА ПОМИСЛИМ- СМЕНЯЛИ СА ПАМПЕРСИ, БЪРСАЛИ СА СОПОЛИ,ОБЛИЧАЛИ СА ЗАЛЯТИ ДЕЦА, ЗАКОПЧАВАЛИ, ВДИГАЛИ ПАДНАЛИ ***, ДОКАТО СА РАЗТЪРВАВАЛИ НЯКОИ ЗАХАПАЛИ СЕ, НОВИ СА СЕ ЗАХАПАЛИ. МИСЛЯ СИ ЗАЩО ВИЖДАТЕ ПРОБЛЕМА В ПЕРСОНАЛА- ДЕЦАТА СА МНОГО.
6
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лек инцидент ли? Да имат късмет да се случи такъв "лек инцидент" с моето дете! Държавата ще им се види тясна!!!
5
0
 
50
 
! Отговори
Бай Иван преди 7 години
От сутринта до сега тези снимки ги гледам за 4-5 път и се не мога да повярвам че е истина. Имам дете на годинка и половина и си го представям него и как паля яслата (буквално). Много ми е интересно що за дзвер го е нахапало. Като гледам снимките не съм 100% убеден че това е хапане от друго дете. Жалко че детето е малко и няма да може да си каже.
4
5
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Егати нахапването, то си е направо телесна повреда. Винаги съм се чудил - толкова ли не им се работи на хората, егати мързела е обхванал сума народ. По цял ден с кафето и цигарките, после мрънкат за пари. Не ги е срам.
3
4
 
58
 
! Отговори
м преди 7 години
Парично обещетение ! Уволнение от директора до лелките !
2
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Народа от малък озверява!
1
0
 
77
 
! Отговори
бла,бла преди 7 години
Милото, дано се оправи по-бързо! :/