Ангелкова се възмути от павилионите в Слънчев бряг

Министърът изненадващо посети комплекса
Обновена: 4 юни 2016 14:38 | 4 юни 2016 14:34, Анисия Иванова
46
Ангелкова се възмути от павилионите в Слънчев бряг
Снимка: архив Булфото

Министърът на туризма Николина Ангелкова направи обиколка из алеите на Слънчев бряг, придружена от представители на туристическия бранш в курорта, съобщиха от ведомството й.

Изненадващата инспекция е броени дни, след като Управителният съвет на Съюза на собствениците и представители на министерството и общината взеха решение да се направи анализ на инфраструктурата, да се уточни броят на незаконните обекти и да се набележат конкретни мерки за подобряване имиджа на курорта.

Туристическият бизнес е частен и от вашата инициативност очаквам да произтекат конкретните предложения за положителна промяна в състоянието на алеите и визията на курорта, обърна се министърът на туризма към придружаващите я хотелиери, концесионери и собственици на обекти.

Тя подчерта, че е недопустимо неугледни павилиони, сергии и каравани да продължат да загрозяват най-големия ни черноморски курорт и да затрудняват свободното придвижване на туристите по крайбрежната алея.

Министър Ангелкова допълни, че през целия летен сезон ще продължат проверките по плажовете и курортите за стриктното спазване на концесионните и наемните договори.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
11
 
! Отговори
учуден преди 7 години
Че кой още ходи на слънчев бряг? Е, за алкохолен и наркотуризъм може и да става.
27
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отчела се е, че уж е свършила нещо на разходката си, размахала си е пръста и се е прибрала в къщи. А резултат някакъв, министър Ангелкова? Или това ще го оставите като задачка за следващото правителство?
26
0
 
18
 
! Отговори
Койо преди 7 години
Павилионите са на собствениците на хотелите, изкарват пари от наемите.Павилионите от страната на плажа трябва да се забранят със закон. Няма друго крайбрежиецс такава **. На Златните е същия батак.Само Албена е ОК.
25
2
 
16
 
! Отговори
ha ha ha преди 7 години
Всяка година са изненадани от грозните бараки и ***, които се продават там.Ясно ми е, че и в бъдеще няма да ги премахнат, защото собствениците на сергиите и продавачите им са под закрилата на БХК, която се оказва твърде важен фактор у нас,Та, госпожата нека да си плещи, но не сме толкова наивни.
24
2
 
23
 
! Отговори
Вал преди 7 години
Всяка година едно и също- сергия до сергия и още малко бетон.Безсилие и простотия. Само едно изразено възмущение е нищо. Държавата е толкова слаба, че всеки си прави каквото си иска. Резултатът е на лице.
23
4
 
13
 
! Отговори
Каята преди 7 години
Да бе, Мадам Конска глава стъпва за сефте в Съните-и мнооооого се била учудила....Каза ли пак за 30-те % повече руснаци тази година?
22
0
 
46
 
! Отговори
... преди 7 години
А на снимката е хотел който има заповед за събаряне от преди доста години.
21
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами като нямаш пари за хотел, стой си в къщи!
20
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пак вината е на бедни хорица търсещи да изкарат някой лев.Плюйте по този хора, ама всички сме на техния хал
19
1
 
4
 
! Отговори
до 15 преди 7 години
И поправките се правят с червен химикал.даскале
18
9
 
19
 
! Отговори
dp преди 7 години
Стигнаха и до евтините павилиони вече, сега трябва всички да бъдат натикани в ресторантипредлагащи миналогодишна храна на петорна цена. Каква изненада.
17
2
 
9
 
! Отговори
Гл. Редактор преди 7 години
Ангелакова е баба ти, овча мисъл. Фамилията на министъра е Ангелкова.
16
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Павилионите и пречат но не се възмути от дилърите на наркотици които стоят баш на центъра до корнера на 50 метра от полицията и те питат като викачи ИСКАШ ЛИ БЕЛО?Просто няма такъв про руски бандитизъм.На слънчака все още ежемесечно или както се разбереш със мутрите си плащаш рекет и такса спокойствие
15
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
и дори да не ги махат поне да направят така, че да са лицеприятни на вид, примерно еднакви цветове и малки тези да спрат да укриват оборота и да вземат да си монтират хубави сергии и павиляони ако не махайте ги
14
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
оф таз пък какво се прави на ударена, сякаш за първи път ги вижда и досега ги е нямало, досега къде беше а, да не се прави на много интересна с интервюта и обиколки , ми да подхваща контролните органи и да затварят сергиите , че са ужасна гледка , да видим още колко години ще й трябват да ги разкара ! като може и за седмица да реши проблема
13
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пише се all inclusive/ол инклузив, не оН инклузив, Граматиков.
12
11
 
33
 
! Отговори
значи преди 7 години
Ангелакова да я пишем говорител на олигарсите - не я дразнели бетоновите циклопски градежи стоварени на самия плаж, а само сергиите покрай тях.
11
11
 
6
 
! Отговори
до10 Маджаров преди 7 години
Е.щом го виждаш така. Важното е да се перат пари..
10
6
 
24
 
! Отговори
Маджаров В. преди 7 години
До Анонимен 9Аз пък виждам точно обратното, затова и до една година ще отворя втори хотел
9
24
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз пък смятам.че хотелите ни ..он инклузив.. ни излагат пред чужденците. След едно лято на родното черноморие се ориентират към Гърция или Турция