Да скъсаш снимката на президента! Гарантирано от "Шоуто на Слави"

Слави нахока Станев, направи аналогия с Шиниъд О'Конър
Обновена: 8 юни 2016 09:57 | 8 юни 2016 09:56,
461
Да скъсаш снимката на президента! Гарантирано от "Шоуто на Слави"
Снимка: кадър bTV

Понеделник вечер. "Шоуто на Слави" върви по националната телевизия bTV. Обикновена вечер.

Водещият Слави Трифонов е в студиото заедно с двама от сценаристите си обсъждат фактът, че президентът Росен Плевнелиев се обърна към Конституционния съд за три от общо шестте въпроса, предложени от екипа на шоумена.

Спорните въпроси са три - този за намаляване на броя на депутатите на 120 от 240, вече проведеното допитвне за електронния вот и за прекия мажоритарен избор на регионални полицейски началници.

Още преди седмица от екипа на шоумена реагираха остро на новината, че референдумът им отива в КС - сценаристът Тошко Йорданов нарече президента "маша на престъпната политическа класа".

В понеделник обаче явно на сценаристите им е дошло в повече. По време на уж лежерен диалог между Слави Трифонов, Тошко Йорданов и Филип Станев последният разкъса на две портета на държавния глава.

Реакциите не закъсняха. СЕМ се самосезира за случая и новият председател Мария Стоянова обяви, че с колегите си ще прегледат запис на предаването и тогава ще излязат с позиция. Те поясниха, че въпреки "Шоуто на Слави" е външна продукция, bTV също носи отговорност за съдържанието на предаването.

Телевизията пък снощи излезе с позиция, според която реакцията на сценариста е доказателство, че bTV обръща внимание на всички гледни точки.

"Ние от bTV Media Group заявяваме, че емоционалната реакция на г-н Филип Станев  по повод личността на г-н Росен Плевнелиев, излъчена във външната продукция "Шоуто на Слави”, е израз на собствена позиция. Като подчертаваме, че винаги сме давали възможност за изразяване на всички гледни точки, доколкото те не нарушават действащото законодателство, bTV Media Group се разграничава от изразеното лично мнение от страна на г-н Станев", се чете в съобщението.

Снощи шоуменът и компания преговориха събитията с шеговит тон. Слави нахока сценариста, че му създава проблеми, но пък и го оправда - направи аналогия с Шиниъд О'Конър, която преди години направи нещо подобно със снимка на папата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


461
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
7
 
32
 
! Отговори
zeus преди 7 години
До Анонимен 9Вярно Прецедента защитава интереси, ама не са тези на хората ;) Още чакам пример какво добро е направил за народа...
10
24
 
12
 
! Отговори
-10 преди 7 години
zeus, всяка една стъпка, която е предприел за тези години на поста е заслужавала уважение. Ти ми кажи какво той е направил за да навведи на народа си?
9
14
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя пРЕЗИДЕНТ пет години излага България по всички географски дължини и ширини. Заради него пет години се срамуваме, че сме българи. Отдавна трябваше да е свален и пребит с камъни заради вредата, която носи на държавата, заради преклонението му не пред блгарските, а пред чуждите интереси. Седнали да реват, че е скъсана снимката на един предател на България. СРАМ!!
8
56
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ИванИменно Плевнелиев защитава интересите на хората. Затова проруската измeт сте п ротив него.
7
20
 
24
 
! Отговори
гого преди 7 години
Фен съм на шоуто на Слави и на инициативата за референдума, но с такива простотии хората му ще се закопаят сами. Слави трябваше да е по-строг към този смешен истерик, който къса снимки на президента ни - който и да е той(аз също мисля , че Плевн. е пионка на Боко и не е ОК за този пост), но когато играеш в мръсната игра на политиците и имаш претенциите, че можеш да ги победиш на техен терен, трябва да си сдържан и хладнокръвен. Дано сценаристите го проумеят с инфантилните си мозъчета!
6
32
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Слави си вкара автогол с тази изцепка.България стана чалгарска страна заради песните и шоуто на учиндолския макакк.
5
17
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
слави много си вярва,че е някой. но балами са тези,които също му вярват,защото слави си къта милиончета,но по ТВ "жали"народа.
4
15
 
71
 
! Отговори
Иван преди 7 години
И какъв е проблема да скъсаш снимка на човек не защитаваш интересите на народа и доказал се като един слаб президент който следва чужди интереси (примери много) а не на тези които му плащат заплатата и безполезните круизи ИЗ цял свят?!?
3
25
 
78
 
! Отговори
zeus преди 7 години
До Анонимен 1Дай ми една причина да уважаваме Прецедента, една негова постъпка, която заслужава одобрението ни?
2
40
 
43
 
! Отговори
Иванчо преди 7 години
Ами Слави и сценаристите му да си ходи като О'Конър в лудницата. Три пъти я търсят избягала с психични проблеми.
1
82
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От простаци и просташко шоу какво друго може да се очаква!Прав, гърбав, нисък, дебел, красив...какъвто и да е той е наш президент, законно избран и не заслужава подобни гаври.Който не уважава президента, не уважава и себеси.