Да скъсаш снимката на президента! Гарантирано от "Шоуто на Слави"

Слави нахока Станев, направи аналогия с Шиниъд О'Конър
Обновена: 8 юни 2016 09:57 | 8 юни 2016 09:56,
461
Да скъсаш снимката на президента! Гарантирано от "Шоуто на Слави"
Снимка: кадър bTV

Понеделник вечер. "Шоуто на Слави" върви по националната телевизия bTV. Обикновена вечер.

Водещият Слави Трифонов е в студиото заедно с двама от сценаристите си обсъждат фактът, че президентът Росен Плевнелиев се обърна към Конституционния съд за три от общо шестте въпроса, предложени от екипа на шоумена.

Спорните въпроси са три - този за намаляване на броя на депутатите на 120 от 240, вече проведеното допитвне за електронния вот и за прекия мажоритарен избор на регионални полицейски началници.

Още преди седмица от екипа на шоумена реагираха остро на новината, че референдумът им отива в КС - сценаристът Тошко Йорданов нарече президента "маша на престъпната политическа класа".

В понеделник обаче явно на сценаристите им е дошло в повече. По време на уж лежерен диалог между Слави Трифонов, Тошко Йорданов и Филип Станев последният разкъса на две портета на държавния глава.

Реакциите не закъсняха. СЕМ се самосезира за случая и новият председател Мария Стоянова обяви, че с колегите си ще прегледат запис на предаването и тогава ще излязат с позиция. Те поясниха, че въпреки "Шоуто на Слави" е външна продукция, bTV също носи отговорност за съдържанието на предаването.

Телевизията пък снощи излезе с позиция, според която реакцията на сценариста е доказателство, че bTV обръща внимание на всички гледни точки.

"Ние от bTV Media Group заявяваме, че емоционалната реакция на г-н Филип Станев  по повод личността на г-н Росен Плевнелиев, излъчена във външната продукция "Шоуто на Слави”, е израз на собствена позиция. Като подчертаваме, че винаги сме давали възможност за изразяване на всички гледни точки, доколкото те не нарушават действащото законодателство, bTV Media Group се разграничава от изразеното лично мнение от страна на г-н Станев", се чете в съобщението.

Снощи шоуменът и компания преговориха събитията с шеговит тон. Слави нахока сценариста, че му създава проблеми, но пък и го оправда - направи аналогия с Шиниъд О'Конър, която преди години направи нещо подобно със снимка на папата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


461
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
271
21
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво за смелата постъпкаАмериканското протеже заслужава това и много повече
270
15
 
8
 
! Отговори
Занзибар преди 7 години
При положение, че четирибуквието, което видяхме на скъсаната снимка няма право дори българин да се нарече, аз не виждам кое му е скандалното. Даже трябва да бъде изгорена, после полята с вода и от получената смес да се извае някаква купичка, която да служи за повръщане в случай на непреходна нужда.
269
0
 
25
 
! Отговори
оо преди 7 години
предаването е на запис и късането е по сценарий и режисирано
268
8
 
18
 
! Отговори
Божил преди 7 години
Никога не съм гласувал за Първанов и не съм негов сподвижник,но не бих направил такава гавра със снимката му дори сега- все пак той е бивш държавен глава на България! А тиквунаслави отдавна подозирах че не му е чиста работата,дори го сметнах за руски агент- сега вече не го подозирам!
267
1
 
0
 
! Отговори
На Буров чичата преди 7 години
Жельо Жeлев,бе пичове !!! Кое му е нецензурното !!!!!
266
4
 
6
 
! Отговори
На Буров чичата преди 7 години
Па много сте чувствителни,бе !!! Забравихте кога горихте книгата на първият демократично избран президент на България-Жельо Желeв ...
265
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ КОМЕНТИРА НЕЩО КОЕТО ОТ ГОДИНИ НЕ ГЛЕДАМ ЗАРАДИ ПРОСТАЩИНАТА, ПОШЛОСТТА И КИЧА В НЕГО, НЯМА РАЗВИТИЕ, НЯМА ДИНАМИКА, А СЛАВЧО РУГАЕ, ГЪЛЧИ ИЛИ ТАМ КАКВОТО ПРАВИ НЕВРОТИЧНО И ПРОСТАШКИ. ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ ДЪРЖАВНИТЕ ИНСТИТУЦИИ, ОБИЖДА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ, ГЛАСУВАЛИ ЗА ПРЕЗИДЕНТА- ИМА ЛИ НЕЩО КАТО ЖУРНАЛИСТИЧЕСКА ЕТИКА, КОЙ СЛЕДИ ЗА СПАЗВАНЕТО И- МНОГО Е ПРОСТАШКО И ЕВТИНО.
264
4
 
8
 
! Отговори
до Ах... преди 7 години
Ми същото може да се каже и за всички останали дУпекрации, включително и за "Меката на баш дУпекрацията САЩ"!)))))))))Всяка монета има две страни, нъл тъй!
263
4
 
3
 
! Отговори
Ах.. преди 7 години
Сигурно се досещаш, че Путин "контролирано" ТРЯБВА да има "опозиция".. Като "на театро" за пред света...А си спомняш и Б.Немцов.. и нелепото обяснение за самосвала... но Кадиров си каза "чистосърдечно' какво е станало...
262
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"...какво ще се случи с един недоволен руснак,ако публично скъса снимката на Путин?"-----Ами, нищо!Вчера по руската тв имаше кандидат за руската Дума (тамошния парламент) от руската кмунистическа партия, който каза че би искал да стреля по образа на Путин!Да не говорим, че има медии които критикуват Путин в ефир по начин, по който, ако бъде критикуван нашия Бащица сигурно ще бъдат закрити.Една от най известните е "Эхо Москвы" при това, че получава държавни субсидии.
261
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трифонов е същия *** като Сидеров. И той подобно на екс-дружката си Тиквуня няма намерение да влиза в политиката. Ама от него да мине, ще дойде да ни оправи за още 800 дни. И не, не харесвам мижит***рката Плевнелиев!!! Но все пак е действащия президент на България и дали ни харесва или не - е институция!
260
6
 
21
 
! Отговори
? преди 7 години
Странно, че НИКОГА Сл.Трифонов (респ.този Ф.Станев) не са проявлили такъв "хъс" към Първанов, Станишев, към някой, който е проПутин, проТ.Живков.Явно уважават идеите им.Но им липсва гражданско възпитание: навремето след 9.09.1944 така партизаните късаха портрети на Царя и семейството му, по-късно се късаха Библии при обиск по домовете от "народната" власт.Вероятно ИМ пречи членството ни в ЕС. Оттам и желанието да унищожат Президента Плевнелиев.( късането на портрет е символично убийство: както
259
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да си то кжем направо:Като гонят рейтинги и броят публика - да вземат барем п*шките да си показват в национален ефир, но явно са много малки и не им стиска :)))))))))))))Жалки, мнооого жалки смешници, слугуващи на болните амбиции на гологлавия
258
6
 
9
 
! Отговори
До Божил преди 7 години
о питам аз русифилиците-какво ще се случи с един недоволен руснак,ако публично скъса снимката на Путин???____Ми мали това е смисъла на занятието, да не бъдем псевдо демокрация като държавата на Путин, нали затова сме в ЕС, за да можем да изразяваме мнението си свободно, за да чуват нашия глас, а нее този на шайла разбойници... Зятова е и гнева срещу действуята на Президента
257
2
 
8
 
! Отговори
Чикън преди 7 години
До БожилАми явно същото, каквото ще се случи и тук. Разлика няма, когато властта реши, че богоизбрана и може да прави каквото си поиска. Демокрация означава "народовластие", но при нас нищо не зависи от народа. Точно както е било преди 1989г.
256
11
 
11
 
! Отговори
? преди 7 години
А КАКВА ЛИЧНОСТ е този ФИЛИП СТАНЕВ???И се гласят за партия на Слави Трифонов?Неуравновесени, без ЛИЧНО мнение, да става ТАМ "революция"..Това не е театро "хъшове".Добре си ПОКАЗАХТЕ ЛИЦАТА И МОЗЪКА!!! Пред света!Дори и Путин няма да ви приеме и подкрепи: въпреки че сте АНТИЕВРОПЕЙЦИ!!!
255
16
 
7
 
! Отговори
Божил преди 7 години
Ако онзи елемент от "Шоуто на тикваря" бе Български патриот,щеше да скъса снимките на Сталин и на Путин,и не само снимките- те са виновни за това,че днес България е в такава ужасна демографска криза,от която може никога да не излезе!... Тяхна е вината за 240-те депутата,за романизацията и за останалите глупости,които ни се случват и всеки,който не разбира това е *** човек или мошеник! Но питам аз русифилиците-какво ще се случи с един недоволен руснак,ако публично скъса снимката на Путин???
254
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е що бе, нали всички бехте Шарли, за свободата на мнение и изразяване, даже ходихте и до Париж, пък сега не Ви изнася
253
12
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе в Щатите скъсаха от майтап Клинтън за една "пура" пък никой не се самосезира, а нашия президент се ппдигра с волята на 700 хиляди данъкоплатци и Вие искате да му турим златна рамка на снимката
252
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До гласувай като идиотИмате чудесен ник. Обяснява мнението Ви и невъзможността да разберете защо Президентът счита, че някои въпроси са противоконституционни. Гласувайте все така. Вероятно и референдума на СЛави сте подкрепили по същия начин.