Да скъсаш снимката на президента! Гарантирано от "Шоуто на Слави"

Слави нахока Станев, направи аналогия с Шиниъд О'Конър
Обновена: 8 юни 2016 09:57 | 8 юни 2016 09:56,
461
Да скъсаш снимката на президента! Гарантирано от "Шоуто на Слави"
Снимка: кадър bTV

Понеделник вечер. "Шоуто на Слави" върви по националната телевизия bTV. Обикновена вечер.

Водещият Слави Трифонов е в студиото заедно с двама от сценаристите си обсъждат фактът, че президентът Росен Плевнелиев се обърна към Конституционния съд за три от общо шестте въпроса, предложени от екипа на шоумена.

Спорните въпроси са три - този за намаляване на броя на депутатите на 120 от 240, вече проведеното допитвне за електронния вот и за прекия мажоритарен избор на регионални полицейски началници.

Още преди седмица от екипа на шоумена реагираха остро на новината, че референдумът им отива в КС - сценаристът Тошко Йорданов нарече президента "маша на престъпната политическа класа".

В понеделник обаче явно на сценаристите им е дошло в повече. По време на уж лежерен диалог между Слави Трифонов, Тошко Йорданов и Филип Станев последният разкъса на две портета на държавния глава.

Реакциите не закъсняха. СЕМ се самосезира за случая и новият председател Мария Стоянова обяви, че с колегите си ще прегледат запис на предаването и тогава ще излязат с позиция. Те поясниха, че въпреки "Шоуто на Слави" е външна продукция, bTV също носи отговорност за съдържанието на предаването.

Телевизията пък снощи излезе с позиция, според която реакцията на сценариста е доказателство, че bTV обръща внимание на всички гледни точки.

"Ние от bTV Media Group заявяваме, че емоционалната реакция на г-н Филип Станев  по повод личността на г-н Росен Плевнелиев, излъчена във външната продукция "Шоуто на Слави”, е израз на собствена позиция. Като подчертаваме, че винаги сме давали възможност за изразяване на всички гледни точки, доколкото те не нарушават действащото законодателство, bTV Media Group се разграничава от изразеното лично мнение от страна на г-н Станев", се чете в съобщението.

Снощи шоуменът и компания преговориха събитията с шеговит тон. Слави нахока сценариста, че му създава проблеми, но пък и го оправда - направи аналогия с Шиниъд О'Конър, която преди години направи нещо подобно със снимка на папата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


461
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
251
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абсолютни простаци целият екип.
250
5
 
18
 
! Отговори
Време е ... преди 7 години
Време е България ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ДА СИ НАМЕРИ НОВ МЕСИЯ - вместо бате Бойко шута Слави или мафиота Марешки! След тях вече ЩЕ МОЖЕМ СЪВСЕМ ОФИЦИАЛНО ДА ЗАКРИЕМ БЪЛГАРИЯ!
249
14
 
23
 
! Отговори
до 295 преди 7 години
Не става въъпрос дали признаваш или харесваш Президента, така или иначе той Е Президент и е институция, която олицетворява България. ПУБЛИЧНОТО скъсване на снимката му е равностойно на публичноти разкъсване на националния флаг .За това става въпрос.
248
6
 
19
 
! Отговори
гласувай като идиот преди 7 години
За този референдум се подписаха 700 хлд.Сега някои от тях плюят срещу сценаристите изащо.Какво му пречи на президента 120 нар представители, електронно гласуване,избираеми постове в МВР.
247
9
 
10
 
! Отговори
Жибор преди 7 години
Още днес ще се обърша където трябва със снимката на Слави- жалко,че не мога да го направя в ефир!
246
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз само да попитам, понеже чак и СЕМ се е самосезорал, та въпроса ми е, колло пъти СЕМ се е самосезирал за телевизия АЛФА
245
6
 
15
 
! Отговори
не е моя президент преди 7 години
Коя е простотията тук.Не признаваш един човек за твой президент и толкова.Ако го бяха целували на екран по добре ли е???
244
8
 
11
 
! Отговори
Божил преди 7 години
И без това съм кръстил неговото досадно предаване "Шоуто на тикваря",а сега то ми става още по-неприятно. Свалете от ефир този наглец,който 20 години досажда на България- докога ще го държите там,до Второто пришествие ли!
243
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Предаването на Слави освен простотии друго не може да покаже. То и възможностите на Слави са толкова.
242
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Свободните държави учат населението да уважава държавния си глава,затова такава случка там подлежи на съд,глоба,обществено порицание и поправителен труд"Очевидно е, че в свободна държава не си живял никога. В истински свободната държава ако искам мога да направя порно с лицето на президента на мястото на к**вата и никой нищо няма да ми каже. Само вие комсомолските секретарчета - като самия баш президент, впрочем - имате такива схващания за "уважение".
241
4
 
15
 
! Отговори
SS преди 7 години
Много интересни явления се появяват в коментарите под статиите в електронните издания, а и по медиите.Принципно Слави е добре приет и въпросите за референдумът му са много смислени и едва ли има човек който да не ги одобрява, не говорим за това дали са законни и отделно от това е подкрепен от близо милион души с реални подписи, а по коментарите излиза , че едва ли не, никой не го харесва. Същата тенденция се появява и по други въпроси, което ме навежда на мисълта , че нещо ме манипулират.
240
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Свободните държави учат населението да уважава държавния си глава,затова такава случка там подлежи на съд,глоба,обществено порицание и поправителен труд-------Това, което си написал се случва в несвободните държави, фасадните и псевдо демокрации, като Русия, Турция, Венецуела, в свободните държави учат хората от малки, че са свободни и могат да изразяват мнението си свободно, независимо срещу кого е или срещу какво
239
5
 
17
 
! Отговори
Една преди 7 години
Ясно е, че Слави е нещо повече от водещ в бтв - дали е акционер, дали нещо друго, но е непоклатим.Жалко! За нищо време изгубиха доста кадърни журналисти, предавания,но този самовлюбен чалгаджия ни го натрапват ежедневно, по два пъти, с убедеността , че ще свикнем с простотията и цинизмите му и ще ги възприемем като израз на будна съвест едва ли не .Чудя им се на музикантите от бенда дали чак толкова са го закъсали за пари, че все още му стоят като параван на учиндолеца?!
238
10
 
15
 
! Отговори
Група патриоти преди 7 години
Свободните държави учат населението да уважава държавния си глава,затова такава случка там подлежи на съд,глоба,обществено порицание и поправителен труд. Това е обида съм България по принцип- такова престъпление трябва да бъде най-строго наказвано понеже е обида и за всички,които обичат България! Плевнелиев е избран пряко от народа- не е назначаван от Москва за да му бъде късана снимката! Нека тези *** да скъсат снимките на Живков или на продажника Георги димитров- не на Българския президент!
237
3
 
7
 
! Отговори
До 283 преди 7 години
Чудесно, айде сега виж какви са мотивите на Президента по повод електронното гласуване, копирай ги от официалната му страница, прочети ги,, и ги постни тук, та да разберем и ние проЗтите чалгаджии
236
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Слави се размириса, направо зафунтя. Сиромахов вече му е скроил шапката за да седне на мястото му
235
10
 
16
 
! Отговори
Хризантема преди 7 години
Тези смешници славинисти май решиха, че разбират повече от всичките юристи на президента, от депутатите, от анализатори и т. н. Да вземат всичките да си сменят първото име с Нарцис.
234
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И децата знаят, че шоуто се излъчва на запис. И без това вече почти никой не го гледа, да им друснат и на шоуто и на Бтв(Сорос) една голяма глоба придружена с публично изваждане на пикантни подробности от личния живот на някой в този превърнал сд селски маскарад. Язък за таланта на музикантите
233
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 273: Президента вече е описал мотивите с които се обръща към Конституционният съд, но тъсенето на задни помисли е право на всеки. Привилегировано обаче да се ползва една национална медия за афиширане на фанатична омраза към една личност /и то не каква да е/ игнорирайки дори държавният пост който заема, е не само проява на пошъл вкус, но и достойно за порицание.
232
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега очаквам ББ да каже приемам закон, който вкарва в затвора хората говорещи против мен, партията и президентчето