Холандски култ дере нашенки с по 600 лв. за курс

Превръщал жените в "лидери на новата Земя"
14 юни 2016 07:45,
8
Холандски култ дере нашенки с по 600 лв. за курс
Снимка: архив, Булфото

600 лв. струва курс, който превръща жените в лидери на новата Земя. Холандка събира тлъстата сума като такса за членуване в създаденото от нея сестринство, съобщава в. "Телеграф".

Това е едно от десетките нови религиозни движения, които набират скорост и у нас и привличат последователи.

Според доклад на центъра, който проучва тези движения, жените са най-честите мишени. "Проводниците" на сектите ги примамват с обещания за изкусителна информация за достойнствата на личността. Макар и често да се стига до посегателства точно над това, разказва проф. Иван Желев, член на Центъра за проучване на нови религиозни движения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: култжениновата Земя
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
5
 
! Отговори
Сиси преди 7 години
Каква ще да е ,тая лидерка на новата Земя за 600 лева.Преди да платят,тия кукувици подобна сума,дали са се запитали,къде се намира тая Нова земя?Аман от простакеси,на които някой близък им е внушавал,че са родени принцеси,красиви,умни можещи,знаещи.Когато разберат,че тая земя не се върти само около тях,и че са кръгла нула,търсят някаква друга земя,белким се докажат,и там че са същите,като и на тази!Гледаме по медиите всеки ден подобни *** красавици,които си плащат за красотата с хиляди.
7
1
 
4
 
! Отговори
Шаран БГ преди 7 години
Ала *** ***, най-доброто доказателство, че комунизъмъ е по добър от демонстрацията ! Сега могат да те лъжат всякакви, от всякъде, за всичко. А преди имаше един бог-Карл Маркс , и Ленин беше неговия пророк! Ако смее някой да те баламосва ...... има ДС, ако има някой баламосан ... има Белене.Чисто и просто -- като къпан милиционер !
6
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Култ по рисуване с ла'на няма ли да се организира? Ега.ти изку.фелите! Веднъж в Музея за модерно изкуство един от посетителите толкова се развълнувал, че пов'ърнал. Два дена никой от персонала непосмял да го изчисти, защото не знаел какво точно е....
5
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А стига бе, още един холандски култ в България.
4
3
 
14
 
! Отговори
Поп Грую преди 7 години
Елате в Пастафарианската Църква! Тук всеки може да почерпи и всеки може да приеме почерпка, но и всеки може да си плати сам. Забранено е пиенето на едно питие, защото изразът "Пих една една ракия(бира)" е прекалено минималистичен, за да бъде богоугоден! Също така е забранено да се пие без мезе! Бог С Вами и Лек Махмурлук! Рамин, чада мои, винени мушици батюви!
3
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ВСИЧКИ ЗЛИНИ ЗА България идват от запад. Дори и лошото време.
2
1
 
17
 
! Отговори
Анисия преди 7 години
Курсовете са за учители по кундалини и се уповават на групова хипноза с ритми и мантри, постелки, бели тюрбани и сарита. Завършилите се самообявяват за богини и търсят последователи във фейса, готови да си платят. Има и детска група. Появява се и някой и друг шкембелия, смеещ се гуру за цвят. Самохипнозата е основен начин при медитацията.
1
0
 
36
 
! Отговори
ined преди 7 години
Докато има балъци ще се намерят и тарикати които да ги прецакат.