Протестът днес: Сготвено човешко в центъра на София

Целта – убийствата на животни и хора да се наказват еднакво
Обновена: 21 юни 2016 13:33 | 21 юни 2016 11:44, Екип на Bulgaria On Air
331
Протестът днес: Сготвено човешко в центъра на София
Снимка: Кадър Bulgaria On Air

Пакетирани хора в тарелки и сготвено човешко месо ще са част от ефектите, с които противниците на убиването на животните ще излязат на протест днес от 13 часа.

Те отново ще шестват в центъра на София с искане за промяна в законодателството.

"Ще настояваме животните да бъдат третирани като хора и убийството им да се приравни с това на хората", каза един от главните организатори на протеста Никола Донев заяви пред Bulgaria ON AIR.

Протестът ще тръгне от парламента в посока бул. "Витоша".

"Подготвили сме отново пакетирани хора в тарелски с месо, ще готвим хора на място", каза още той.

Протестиращите планират и да внесат петиция с исканията си на по-късен етап.

"Искаме животните да не бъдат убивани и да не се прави компромис с техните права. Това е съвременно робство, което приравняваме с робството на хора", коментира Донев.

Според столичната общинарка Марта Георгиева има действащо законодателство, но липсват реални наказания. Тя припомни, че най-тежките прояви като боевете между животни са инкриминирани. Те предвиждат до 5 години затвор, но такива наказания реално няма.

"Институциите стават съучастници в тези престъпления - това са полицията, Агенцията по безопасност на храните, която е абсолютно неадекватна. Най-голямото престъпление е, че българските общини са най-големият убиец на животни. В техните ненужни приюти ежедневно се убиват и малтретират стотици животни", каза още Георгиева пред камерата на Bulgaria ON AIR.

Още новини четете в www.bgonair.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


331
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
195
0
 
1
 
! Отговори
Ку-Ку преди 7 години
Истинските вегани дъвчат само сурова кока. Не признават наркотици, които са чисто химични произведения, или са извлечени от обработвани растения.
194
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
''Ти си това, което ядеш и се превръщаш в това, което мислиш.'' Не серотонин, а допамин-хормонът на зависимостите, се отделя в мозъка при ядене на животинска храна, както и казеоморфин от млечните, така че вие, месоядните, сте дрогирани.Така ставате роби на хранителни и фармацевтични компании, и това е целта на карнистката проппаганда.Тирозин и триптофан, отговорни за синтеза на серотонин, се съдържат в просо, киноа и още много храни.Ацидозата на месоядните храни хранителната и фарма мафия.
193
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Липсата на психиатрична помощ напоследък няма ка да не се отрази.Все повече "месии" ще ни спасяват от какво ли не. Интересно някой ще опита ли да обясни на кръвожадния лъв в зоопарка как да стане веган?За предпочитане лично и насаме ......
192
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много поразяващо и много смело мероприятие. Браво и голям Респект на активистите!
191
0
 
1
 
! Отговори
Лили преди 7 години
До АнонименЗа Байрон даже се говори, че е бил вампир, хах. Може да прочетете ''Песень о собаке'' на Есенин.Не е бил веган, но се предполага, че хората еволюират.Веган или вогон-изберете сами.
190
1
 
2
 
! Отговори
Разговарям с орки преди 7 години
Странното е, че не искате да бъдете подкарвани като стадо от банкерската и политическата каста, но ако свържете правилно двете си мозъчни клетки, ще проумеете, че както се отнасяте с животните, така и вас ви подкарват в кошарата и ще живеете във ''Фермата на животните'', докато имате ферми.Прочетете за принципите на херметизма и ще видите връзката, прочетете какво казва веганът Николо Тесла за хранителният загововор срещу човечеството.
189
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Писна ми от *** на световно ниво !Не искат да ядат месо, тяхна си работа , а какво аз ям, не е тяхна работа
188
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Напълни се с де-били, едни след други изпълзяха първо ман-афите, сега тези напълно по-бъркани нещастни същества...ужас, никой не ги прибира за лечение, просто гавра с нормалните хора
187
0
 
9
 
! Отговори
цирк преди 7 години
марулите на Монсанто си играли пак на пържолки, а козичката Лили недоумява как Да Винчи се досетил за отравянето на храните. следва гейкарнавал за ползата на чипа отзад.
186
0
 
13
 
! Отговори
Варна преди 7 години
А в училище маймуните ли ще стават първокласници .Искате равно отношение между животни и хора .Ами по футбол на олимпийското да си видял мач между хора и маймуни .Или оломпийско плуване състезание между хора и риби .Айде стига че ми дойдоха в повече вашите *** вегански идеи .
185
0
 
9
 
! Отговори
Варна преди 7 години
А в зоокъта хора ли ще слагаме в клетките .Вместо рибата на скарата какво тогава да сложим на скарата .Няма ли кая скумрия трицона да изчезнат от рибният магазин .Как да стане и месото и рибата ще изчезнат .Така както не ви шреча на вас веганите с какво да се храните ,бъдете така добри да не ми пречите с това с какво да се храня аз .Сиренето млякото салама кашкавала рибата яйцата са животински продукти с какво ще ги заместим тогава.
184
1
 
6
 
! Отговори
Варна преди 7 години
С какво ще орем .Кого ще впрегнем вместо магарето .Хора ли ще впрягаме .Кой ще ни пази нощно време в двора вместо кучето .Хора ли ще лаят в двора .Хора ли ще впрягаме за да орем .
183
1
 
19
 
! Отговори
ОО преди 7 години
Веганите, обратните, *** и ислямистите са най-дебилните, досадни и нагли същества!
182
1
 
3
 
! Отговори
Лили преди 7 години
Външно не им личи, все още...
181
2
 
8
 
! Отговори
Бай Прокопи преди 7 години
Защо някой животни са по-важни от други? Кучетата и котките с какво са по-ценни от прасетата и пилетата? Не трябва ли тогава да съдим и животните, които убиват животни? Кой е животно? Рибата животно ли е? Скаридата? Хлебарката?
180
13
 
2
 
! Отговори
Лили преди 7 години
Времето да се изпълни пророчеството на Да Винчи, че за убийство на животно ще се наказва като за убийство на човек приближава. Учителят Петър Дънов казва, че ако хората не се откажат от животинската храна, то месото и млякото ще станат отровни.Май е дошло това време.Повечето хора живеят като отровени и тровят всичко около себе си, експлоатират се един друг, убиват се, не могат да измислят и да кажат нищо интересно, то и тук се вижда. Ако не побързат да еволюират, ще се превърнат в морлоци.
179
0
 
22
 
! Отговори
Блокиран в Дневник преди 7 години
Знаете ли какво е УлтаВеган - човек който яде само растения починали от естествена смърт.Натам вървят нещата дами и господа. Днес гей-парад, утре гей-закони. Днес веги-парад, утре веги-закони.
178
1
 
11
 
! Отговори
До властите преди 7 години
Е кой дава разрешение за тия извратености... ?!!?!
177
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По-големи животни от хората няма. Където мине човека сее само смърт.Вече се възпроизвежда и изкуствено, чрез доктори за 15 -20 000 долара, обаче кастрира уличните кучета и котки.Животинки се чифтосват(селекция) от хора за печалба и като няма кой да ги купи ги натирват.--Където има струпване на много хора, там има увеличаване на популацията на всичко, от микроби-до бозайници.--Човешката дейност е в основата на цялото безредие на земята.
176
0
 
6
 
! Отговори
ААА преди 7 години
Проведе лисе този протест.В 13.15 пред народното събрание имаше само десетина журналисти.