Да ви е сладко! Човешко с гарнитура...

Вегани пак се готвиха като парче месо
Обновена: 25 юли 2016 13:10 | 25 юли 2016 12:00, Камелия Цветанова
165

 

Снимка: Булфото

Групичка вегани и вегетарианци се събраха на пореден протест в центъра на София и предприеха символично шествие от Народното събрание към булевард "Витоша", облени обилно с "кръв".

По този начин те показаха несъгласието с убиването на животни за храна.

Организаторът на протеста Никола Донев този път успя да събере само 5-6 съмишленици, но си навлече и гнева на присъстващите на "пърформънса" граждани, които окачествиха проявата, като израз на лош вкус.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Още по темата: протестшествиевегани
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази с паласките дето са я проснали на масата е добър пример за вегън.... просто няма кой да ме убеди, че този тумбак го е направила със зеле и морков...
90
4
 
13
 
! Отговори
Blago преди 7 години
Предлагам да финансираме една почивка до Африка, където да ги пуснем в близост до лъвове, тигри и хиени, пък те да им обяснят на тях, че не бива така.
89
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако бяхме тревопасни, щяхме да имаме по 2 стомаха за преживяне, но не сме. Това, че 6 човека с маниакално поведение са направили представление на улицата интересува само полицията, която би трябвало да провери имат ли разрешение.
88
3
 
12
 
! Отговори
vlady преди 7 години
Редно е активистите да се запознаят с Владимир Николаев, Сергей Маслич, Армин Майвес и т.н. специалисти.
87
1
 
18
 
! Отговори
един друг преди 7 години
Цялата работа е, че днес.бг забелязаха колко много трафик докарват статиите на веганска тематика и затова бълват регулярно по някоя за да се харчи рекламата ;)Давай, коментирайте, правете се на разбиращи и интелигентни...
86
3
 
7
 
! Отговори
ЕЙ преди 7 години
КРАСТАВИЦИ И БАНАНИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА ИМА...
85
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Особено на снимка номер 4 е перфектна. Ооох котьооооо.
84
27
 
6
 
! Отговори
Ахимса планета преди 7 години
Това, което пишете за веганите, се отнася до вас, зомбита карнисти! Представлението е гротеска, защото това сте вие и вашия свят-концлагер, в който режете на животните главите и си режете главите един на друг, озверяли от яденето на трупове и с мозъци, калцирани от кравешката кърма, която поглъщате. Такива гротескни представления правят ''стените на кланиците прозрачни'', по думите на Ван Гог, който спрял да яде месо, след посещение в кланица.
83
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Имам два въпроса към веганите: 1. Защо трябва да ядат и измъчват растения, които също имат чувства и 2. Защо трябва да увеличават парниковия ефект със свръх производство на метан, който се получава от употребата на растителни храни?
82
2
 
28
 
! Отговори
хуц хуц преди 7 години
тия доста нагуцени за вегетарианки... Само оня бледичкия дето се е фанал за зелката прилича на веган - тоест изглежда психично и физиологично болен
81
2
 
10
 
! Отговори
Да бе да преди 7 години
Интересно веганци и симпатизанти, как си представят нещата: 7 - 8 милиарда човека, да започнат да пасят коренчета, грудки и подобни, а да се оставят прасета,крави,кокошки и прочие *** , да се "развива" на свобода ?
80
2
 
23
 
! Отговори
Чикън преди 7 години
И чрез фотосинтеза да реша да се храня, пак няма да занимавам обществото.
79
16
 
4
 
! Отговори
Тони преди 7 години
Никола, поздравления за твоята упоритост! Всяка промяна е сложна! Голяма част от хората дори няма идея, за какво става дума, а бърза да коментира! Аз съм за по-позитвно предлагане на идеята, но всеки има нужда от различни стимули!Природата е много по-мъдра от всички нас и сама се справя с несправедливостите: то не бе свински грип, луда крава , виарий и така ..... Толерантност няма между нашия вид, какво да говорим за останалите!
78
3
 
11
 
! Отговори
Всевиждащия преди 7 години
Никола Донев - илюменат! Поклонниците му - хора гущери! Богът на мръвката и мешаната скара вижда всичко о невежи съзаклятници! Да живее всевиждащото око - всяко кебапче - куршум, всеки джолан(с горчица) бомба в борбата срещу неверниците!
77
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 97Пич, бегай при създателя си и не се връщай ако обичаш! :)
76
24
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво на Николо Донев! Браво на български вегани! Ние сме в началото на голямо и мощно и международно веганско движение. Ние, вегани, сме истинските последуватели и най-добрите ученици на Създателя на света!
75
1
 
15
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Какви са тези психопати т. нар. вегани, на по-велики и милостиви от Бог ли се правят? Сам Бог е благословил човекът да яде месо и това, което Той е очистил, да не се счита за нечисто. В светата Православна вяра и Църква има четири поста, през които човек не яде месо и др. продукти от животински произход, но в непостните дни месото е разрешено.Всичко друго е безумие и фанатизъм на болни мозъци!
74
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ЕхТи от Франция ли коментираш ?
73
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Животът е шарен...
72
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всеки луд с номера си