Да ви е сладко! Човешко с гарнитура...

Вегани пак се готвиха като парче месо
Обновена: 25 юли 2016 13:10 | 25 юли 2016 12:00, Камелия Цветанова
165

 

Снимка: Булфото

Групичка вегани и вегетарианци се събраха на пореден протест в центъра на София и предприеха символично шествие от Народното събрание към булевард "Витоша", облени обилно с "кръв".

По този начин те показаха несъгласието с убиването на животни за храна.

Организаторът на протеста Никола Донев този път успя да събере само 5-6 съмишленици, но си навлече и гнева на присъстващите на "пърформънса" граждани, които окачествиха проявата, като израз на лош вкус.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Още по темата: протестшествиевегани
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
88 Ооо, ЕнтелЕгентен, много смислен коментар постна. БравУ!
70
2
 
8
 
! Отговори
Чета и.... преди 7 години
Днеска новините са само за ненормалници. Веганите да ги освидетелстват и да си одят по живо. Че не са здрави, не са... Но нека не се бъркат на останалите. А и също да не ядат храната на животните.
69
22
 
3
 
! Отговори
Ех преди 7 години
Гледам коментарите и се чудя откъде се е събрал толкова *** народ да коментира... ама после се сетих, че те други не са останали в България... :D
68
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия ако опитат наистина човешко месо - ще станат на секундата канибали! Без майтап го казвам- много било вкусно...разправят...
67
2
 
11
 
! Отговори
Ф.Е.Джерджински преди 7 години
Този цирк е идеологическа диверсия целяща отклонаване на общественото мнение от реалните проблеми на обществото.Като гледам снимките, само онзи , който кълца зелката е луд, който бавно се самоубива, чрез постене. Другите са доволно охранени с ГМО продукти.
66
2
 
10
 
! Отговори
Транжор на свинско преди 7 години
Те не ядат животни. Те ги подяждат.
65
2
 
10
 
! Отговори
Веско Мисиря преди 7 години
От плажа се връщам, има далеч по-качествени мръвки от пигитата на снимките.
64
2
 
9
 
! Отговори
Те преди 7 години
Ама все гледат да си купят обувки от естествена кожа... Лицемери! Ненормалници!
63
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
СЗО одаван отписа вегетарянството като психично заболяване,ама нали сте овце повечето и повтаряте едно и също без да знаете
62
2
 
9
 
! Отговори
Angelhell преди 7 години
До Бай КольоАми да бе минал бе, позьор!Те от две седмици тръбят, че ще правят "пърформънс" на Витошка.Иначе така смели зад клавиатурата, но ако бяхте минал щяхте да снимате с телефона...То те че не са наред, така е, но на мен не ми попречи да кажа на дъщеря ми, когато попита какви са тези изцапаните, че не са добре с акъла!А още по не добре с акъла е кметицата, която е издала разрешително за целия този цирк!
61
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Туй сега е малко луда работа.
60
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тия да отидат на психиатър.
59
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ходят да сготвят родителите на детето, което вкара в болницата преди няколко дни!
58
1
 
22
 
! Отговори
Аго Исметь преди 7 години
Пак стигам до извода, че веганството и канибализма са ръка за ръка. Те просто са прикрити канибали, все човешко им е в главите. Не знам как е психологическият термин на заболяването.
57
3
 
21
 
! Отговори
биолог преди 7 години
Човешкия оранизъм няма сложния стомах на преживните животни. Той не може , чрез сложна преработка /микроорганизми изяждат целулозата след което те самите се усвояват под формата на белтъци/. Дори популярни като вегетарианци всеядни животни като пандата освен листа от бамбук се дохранват с насекоми и ***.Т.н. вегани са или позьори и снобари, които муат тайно пържоли и кюфтета или интелектуално немощни, които бавно се самоубиват.
56
2
 
8
 
! Отговори
ТЪПОТИЯ преди 7 години
ЗАЩО ИМ ПОЗВОЛЯВАТ ТОВА Е НЕЛЕПО....ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА ИЗБОР КАКВО ДА ЯДЕ ТАКА 4Е ДА НЕ ПРЕ4АТ НА ВСИ4КИ ОСТАНАЛИ.....ТОВА В НЕЛЕПО И НЕ Е ТРЯБВАЛО ДА ИМ ПОЗВОЛЯВАТ ИМА И МАЛКИ ДЕЦА....ПРАВОТО НА ВСЕКИ Е КАКВОТО ИСКА ТОВА ТИЯ ОЛИГОФРЕНКИ ДА ГИ МАХАТ
55
4
 
14
 
! Отговори
Иа преди 7 години
Световната здравна организация обяви вегетарианците за хора с психични проблеми. Избралите да не консумират месо се оказаха в списъка на пациентите, които според лекарите се нуждаят от спешна психиатрична помощ. Медиците от организацията смятат, че в съвременното общество се обръща прекалено малко внимание на хората с разстройство на навиците и наклонностите, като например вегетарианците и суровоядците. Тези състояния не са нормални и могат да доведат пациентите до пагубни последици.
54
1
 
10
 
! Отговори
Веселин преди 7 години
"Групичка вегани"АМИ ТО ТЕ СА ТОЛКОВА,НЯМА ПОВЕЧЕ.НЯМА И ЗА ГРУПИЧКА ,НО НАЛИ ТРЯБВА ДА ПИШАТ НЕЩО.......Защо се правят на интересни не знам....като искат да не ядът ,да не ни облъчват с техните болести,нашите си ни стигат....:)
53
1
 
13
 
! Отговори
Виктор преди 7 години
Защо всички *** държат да ни занимават с простотията си,възгледите и представите си?То гейпаради,вегани,гонки,мотори без ауспуси...
52
3
 
25
 
! Отговори
Бай Колю преди 7 години
Веганите са брутални хора!Изяждат на милото зайче морковчето,ядът банана на доброто мамунче,ябълката на прасенцето ,на пиленцето пшеничените кълмове,на магаренцето динята ,на козичките царевичката и слънчогледчето!Спрете се ,милеете за животинките да им ядете най-нагло храната!