Да ви е сладко! Човешко с гарнитура...

Вегани пак се готвиха като парче месо
Обновена: 25 юли 2016 13:10 | 25 юли 2016 12:00, Камелия Цветанова
165

 

Снимка: Булфото

Групичка вегани и вегетарианци се събраха на пореден протест в центъра на София и предприеха символично шествие от Народното събрание към булевард "Витоша", облени обилно с "кръв".

По този начин те показаха несъгласието с убиването на животни за храна.

Организаторът на протеста Никола Донев този път успя да събере само 5-6 съмишленици, но си навлече и гнева на присъстващите на "пърформънса" граждани, които окачествиха проявата, като израз на лош вкус.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Още по темата: протестшествиевегани
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
онуй русуто нямаше смисъл да си слага маската!
110
0
 
2
 
! Отговори
bix преди 7 години
До Ахимса планетати да не се мислиш че имаш голамо IQ ? или че си някакво свръх човешко същество?и какво общо има израел тука?ааа те се мислят за по добрата раса !! и ти си от тях!!!XDяко са ти промили мозъка ......хохохаха.... nab!ще ти дам един безплатен съвет....живота втора серия няма!!!
109
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
едно магаре, точно се научило да не яде, взело, че умряло ...
108
1
 
13
 
! Отговори
видимо зле преди 7 години
Тези хора като се погледнат в огледалото не виждат ли, че "здравословният" им начин на живот ги е докарал до там, че изглеждат все едно са на хероин?!?
107
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще ги изпапкам, обичам кравички :DDDD Подозирам, ,че сред момичетата има псевдо вегани.
106
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има 10 аминокиселини които няма как да ги набавим ако не ядем месо.Ей това е истината.От тях се произвеждат и някои невротрансмитери та оттам са им и психичните промени.
105
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Среднощен лов на *** с олимпийски размери, завършил с хедшот с джапанка :D :D Това веган не мое го направи :-D
104
3
 
5
 
! Отговори
Шоп преди 7 години
Чудя се понякога, как е възможно един човек да бъде толкова т*п, та да участва в подобни мероприятия. И единственото обяснение, което ми се натрапва е - прекалено много комунизъм и левосектатнтство са изгълтали 2 поколения българи. Толкова се радвам, че селският ми произход ме е запазил от лявата идиотия, опитайте веднъж и вие да си заколите храната собственоръчно, това лекува всички заблуди.
103
10
 
2
 
! Отговори
Ахимса планета преди 7 години
От това, което не знаем за мултивселената, може да се напише книга, запълваща 5 Александрийски библиотеки.В началото прародителите ни са били вегани, защото не са имали нито нокти, нито челюсти, нито ножове, нито пушки, за да убият животно, дори мишка.Надявам се, че този, който сравнява човешкия социум с прайд, не е разплут карнист, ловуващ в количка за сладолед, хаха.Няма да отговоря на повечето, тъй като веганството не е за прости хора, неслучано на-много вегани има в Израел
102
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поредните платени ***, които ни натрапват своя начин на живот. Стига с тия простотии и гей прайдове. Като не Ви кефи да ядете месо, ами не яжте, кой ви кара. Сега се сетих че живеем в едно прекалено толерантно общество, ето прииждат някакви си престъпници / незаконно влезли в страната индивиди/ и веднага имат претенции да не им се сервира свинско месо. Да се чуди човек тия веганите, що не протестират и пред бежанските лагери.
101
1
 
4
 
! Отговори
bix преди 7 години
До Ахимса планетатова го кажи на пра пра пра роднините си(които не бяха яли месо и теб нямаше да те има) и на останалия месояден биологичен вид!!!!nab!да гротеска е един прайд да раскъса един бивол и да му изяде карантиите !!
100
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Сърничката" в чинията, дали ще развали веганската диета ако някой бодне наденица в края на дебелото и черво? За един прЕател питам?
99
3
 
0
 
! Отговори
Всевиждащия преди 7 години
Отново виждам неодобрение на мнението ми от преди два часа.Искам само да кажа: Виждам ви и знам кои сте! >:)
98
3
 
1
 
! Отговори
до 107 преди 7 години
кажи направо, че се пърди повече, няма какво да го крием зад сложни думи :))
97
2
 
13
 
! Отговори
:) преди 7 години
Изкуството да превърнеш здравословното хранене в психично заболяване:)
96
2
 
14
 
! Отговори
Кака Еволюция преди 7 години
Ако не е било яденето на месо и ранното животновъдство, още щяха да берат по-цял ден капини и малини. Айде стига с тия изгъзици. Никой вече не ги приема насериозно. Така са избрали да живеят...... да живеят ама чак да протестират срещу начина на живот на останалите над 7 милиарда човека е не просто смешно! Ако не им харесва планетата и доминиращия и вид да се преместят на друга планета без животни и да си рупат салатките.
95
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ОК веган е готино . Но всичко е въпрос на баланс . Лишаваш се от енергия , трябва да си я набавиш от друго място . Ако просто станеш веган само ще се разболееш .
94
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Наистина, като я гледам тая с чения бански, може и да стана веган, докато и смуча сливата
93
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая със зелето, не беше ли оная облепената от гeйпарада
92
10
 
6
 
! Отговори
Сп???нс преди 7 години
Този не е в час , не е ли на ясно че ако българинът стане веган , няма да има кой да яде изрезките от салами и залежалото месо и карантии от белите държави и тогава ще трябва да го изхвърлят , а всички знаем че да се хвърля храна е грехота.