Гошка – работлива, учтива. Искала да си идва у нас

От родния й Искър има и друг тотомилионер в Испания
Обновена: 4 авг 2016 12:17 | 4 авг 2016 12:07, Мария Захариева
43
Гошка – работлива, учтива. Искала да си идва у нас
Снимка: кадър, Youtube

Добри, работливи, учтиви, морални. Така жителите на град Искър описват Гошка и семейството й, които са също родом от плевенския град.

Още по темата

Семейството на милионерката заминало за Испания преди 15 г. Никой от Искър не знае какво точно работи Гошка там, но знаят, че мъжът и двамата й синове карат камиони.

В понеделник тръгвали на курс, а в събота се връщали. Имала и три внучета - две момчета и едно момиче. Говорили български, но не могат да четат и пишат на майчиния си език.

"Работи по къщите, гледа бабички, да, деца и така", спекулират с професията на Гошка местните. По-рано беше съобщено, че жената бере гъби в Испания.

Кварталът, от който е Гошка, "Влашка махала", вече е известен като "Кварталът на богатите". И има защо - племеник на съседка на милионерката също спечелил голяма сума от лотарията в Испания - 180 хил. евро.

Мъжът на Гошка смятал след година или две да се прибира с жена си в България. Но никой от Искър не знае какво ще се случи сега, след като двамата вече са милионери.

Нито Гошка, нито роднините й са откриваеми. Самата тя във видео на испанска телевизия казва на някого "прибирай се, сама съм, ще дойдат тука да ма набият".

Иначе Гошка се върнала в България за последно миналия месец. Казвала тогава, че иска да се прибере, защото у нас било по-хубаво.


43
Още по темата: ИскърИспанияГошка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До СЪВЕТХаха, е тя да не Джейсън Борн бе човек? Ти ще имаш 60 милиона пък ще се криеш по хотелите! Има много начини да си ги къташ, банки, недвижими имоти, борси и тнт. Въпросът е в такъв момент на кого можеш да се довериш.
26
0
 
7
 
! Отговори
Суека преди 5 години
Ако има поне малко мозък никога при никакви обстоятелства да не се връща , не и докато има пари ! Имаше преди време случай за българка далечна роднина на някаква милионерка от Щатите и някакъв комсомолец така издействал фалшивите документи ,че парите изчезнали неизвестно къде . Тъйче тук НЕ !
25
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като ви чета простотиите мога с голяма вероятност да заключа че нямате пари.Толкова сте глупави че и да ви паднат от небето като на Гошка само въпрос на кратко време е да останете без тях.А да спечелите сами пари просто нямате капацитет. да ви пази Господ да не ви се падат пари от подобни "игри на щастието" защото ще познаете нещастието в детайли.
24
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До СЪВЕТ 28Добре че нямаш кинти че с тези "съвети" досега да са те ощавили 100 пъти.
23
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Честити да си, дай Боже всекиму.
22
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да засегне у Русия. Работа ще си намери. Дом също. А защо не и сигурност - там е по- друго.
21
0
 
9
 
! Отговори
Димо Ушите преди 5 години
Та къде живеела Гошка? В Искър значи , ахаа.
20
1
 
9
 
! Отговори
хм преди 5 години
Ами те сега я потърсиха...когато удари парата....ей нагъл народ-срам няма!
19
3
 
8
 
! Отговори
по преди 5 години
това как реагираме на чуждия късмет се разбира какво е душевното ниво на хората, за съжаление много дребни душички са се нацвъкали у нас. А инак, да е жива и здрава и с кеф да си ги харчи
18
0
 
3
 
! Отговори
до 24 преди 5 години
Така е, ако не е разбит, ограбен, и полуразрушен, ако въобще го има, и ако не започнат да се навъртат изверги.
17
6
 
6
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 5 години
Да е жива и здрава жената! Парите дават много, но не всичко. Изглежда, че е на възраст в която няма нужда от съвети... Вярвам, че ще избере България. Нямо нищо по-мило от бащиния дом!
16
1
 
2
 
! Отговори
еделвайс преди 5 години
Жената дали е осъзнала какво точно й се е случило?! Не, не искам да кажа че е проста. Не ме разбирайте грешно. Това са изключително много пари за един обикновен човек. Трудно ми е да й дам съвет да не се връща, защото носталгията отвреме навреме завладява с всичка сила. Ако може, нека промени външния си вид колкото може повече чрез гримове и прическа, и да понамине инкогнито край родния си дом. Да отседне за кратко в доерени хора, и да си се върне обратно. Да си купи жилище и това е.
15
2
 
8
 
! Отговори
Берлин преди 5 години
Директно да се базира в Таити и от там вече да си цъка където й е кеф. :)))
14
1
 
19
 
! Отговори
1 преди 5 години
Тъпите медии и направиха мечешка услуга и трябва да ги съди за разгласяване на информация без разрешение!
13
3
 
7
 
! Отговори
чула преди 5 години
Образователната им система е трагична на испанците - обикновени дроби учат до 9 клас, за кандидатстуденстки изпит по математика решават уравнения с едно неизвестно, географските им познания се свеждат до откриване на Франция и Португалия на атласа (е и Америките задари Колумб), а до 5 клас учат с какво се храни слона.
12
2
 
14
 
! Отговори
:) преди 5 години
"Работи по къщите, гледа бабички, да, деца и така"за деца и бабички ясно, *** как се гледат ДА и ТАКА?
11
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Върни се в Бг , там те чакат!За какво......... ще разбереш после.
10
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дали са най- глупавата нация е спорно, конкуренцията не е малка.
9
3
 
13
 
! Отговори
Шматко фон Хамургси преди 5 години
Гошке мила не се връщай в България там на власт са НАГЛИТЕ БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ Те Гошке за много по-малко одвличат и бият здраво и *** пак ги избират . У нас богати хора извън властта и посочените НЯМА . ВСИЧКИТЕ КАПИТАЛИСТИ У НАС СА НАЗНАЧЕНИ ЗА ТАКИВА . ОГРОМНА ЧАСТ ОТ ТЯХ НЕМОГАТ ДА ВЪРЖАТ ДВА ЛАФА ЗА ИНТЕРВЮ И НЕ РАЗБИРАТ ПОДЧТИ НИЩО ОТ БИЗНЕСТ СИ ! В БЪЛГАРИЯ КРАДЪТ ФИРМА И СМЕТКА НАПРАВО ОТ РЕГИСТЪРА А НА ТЕБ ГОШКЕ КИЛОТИТЕ ЩЕ СМЪКНАТ ОЩЕ В САМОЛЕТА ЗА БЪЛГАРИЯ !
8
4
 
23
 
! Отговори
чула преди 5 години
Хич не се прибирай да ги харчиш тези пари в държавата, която те е изгонила, която те е принудила да си роб на най-глупавата нация в Европа - испанците, държавата в която ще те пребият за 100 лв пенсия!