Гошка изчезна, вероятно е по плажовете на Валенсия

Семейството още нямало планове какво ще прави с парите
Обновена: 6 авг 2016 12:38 | 6 авг 2016 12:22, Анисия Иванова
194
Гошка изчезна, вероятно е по плажовете на Валенсия

Милионерката Гошка, която удари втората най-голяма печалба в испанската лотария “Ла Примитива”, е изчезнала и местонахождението ѝ е неизвестно, съобщи испанското електронно издание Clm24.

Семейството вероятно е по плажовете във Валенсия или в Мадрид. Те имат нужда от почивка и време да осмислят това, което им се случи. Това разказа Мигел Гарсия, кмет на испанското село, в което живее Гошка, спечелила 67 милиона евро от лотария пред Нова тв.

Още по темата

Преди това 61-годишната българка внесла получените чисти над 54 млн. евро в банков клон в градчето Кинтанар дел Рей, община Куенка, където живее от 15 години със семейството си. Кметът на Кинтанар дел Рей също потвърди, че парите вече са прехвърлени на сметка на семейството на Гошка – около 54 милиона след удържането на данъци.

"Те са много работливи. Едни обикновени хора, които живеят тук от години", каза Гарсия, цитиран "24 часа".

Детето му учело заедно с едно от внучетата на Гошка. Кметът разговарял със сина на милионерката, който му обяснил, че още нямат планове какво ще правят с огромната печалба.

Гарсия се надява, че Гошка може да помогне на селото и не скри гордостта си, че именно там се е паднала втората по големина печалба в историята на лотарията в Испания, а селото му за кратко се превърнало в столица на страната заради Гошка.

"Нищо не знам какво се случва с тях. Телефоните им са изключени", разказа близка на семейството на милионерката.

Други българи в селото пък споделиха, че не вярват, че фамилията ще се върне в България след огромната печалба.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
1
 
2
 
! Отговори
todor преди 7 години
dai si feisa
76
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 90глупав и беден си ти не се ли сещаш че тия евро можеш да ги обърнеш половината в долари и другата половина в швейцарски франкове и лихвата от тях ще ти е достатъчна да живееш като симеончо.
75
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 89Едва ли знаеш но си беден защото си глупав.В Европа банките от доста време НЕ ПЛАЩАТ лихви по евровите депозити.
74
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Семейството още нямало планове какво ще прави с парите-----------------------------------------и какви планове да имат. 54 милиона ? да ги сложиш в някоя банка в швейцария и само от лихвите пак ще си живееш като симеончо.
73
3
 
7
 
! Отговори
гошка се гошна вече преди 7 години
гошка заради тия снимки сигурно вече е отвлечена и сега нашите мурти ще и вземат всичко до последната стотинка. ако я оставят жива ще е късмет
72
1
 
10
 
! Отговори
ГОШКО преди 7 години
Гошка ПРЕБИ РИБАТА.
71
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гошка разори цяла Испания.
70
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-*** е, че снимат нещастниците. Така всеки мафиот ще ги открие.
69
2
 
13
 
! Отговори
dp преди 7 години
Горката най-вероятно вече не е жива, "близките" и са и взели всичко и са я очистили.Едва ли е била достатъчно бърза и съобразителна да успее да им избяга.
68
1
 
15
 
! Отговори
българин патриот преди 7 години
До дасдсадсатова е някаква измислица на тото мафията.. никой до сега не е спечелил толкова пари.. намират селянин от някакво забутано село и му дават някакви хиляда лева и си мълчи за цял живот иначе смърт.......Ох благодаря ти братко за този хубав коментар ,успокоих се !В противен случай щях да получа инфаркт от яд ,че тази мазна ц.и.г.анка е спечелила толкова много пари !
67
8
 
6
 
! Отговори
дасдсадса преди 7 години
това е някаква измислица на тото мафията.. никой до сега не е спечелил толкова пари.. намират селянин от някакво забутано село и му дават някакви хиляда лева и си мълчи за цял живот иначе смърт
66
2
 
17
 
! Отговори
Тъпо преди 7 години
С тези ежедневни снимки на Гошка с чека с печалбата нашите медии правят така че да стане опасно за тази жена. С тези милиони на чека все едно пише "most wanted". Ако нещо се случи на жената нашите медии за съжаление ще имат голям принос.
65
1
 
3
 
! Отговори
НЯКЪДЕ ОТ ЕВРОПА преди 7 години
До Arbeit Macht FreiLEIDER DIE ARBEIT HAT DICH DUMMKOPF GEMACHT SONDERN NICHT FREI ЗА СЪЖАЛЕНИЕ РАБОТАТА ТЕ Е НАПРАВИЛА Г.ЛУПАК , А НЕ СВОБОДЕН !
64
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не знам дали Гошка е ромк, но със сигурност преобладаващата част от коментиращите тук са
63
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
СЪВЕТ ДО Г.ЯВУРИТЕ -Злобата не убива ,а те кара да страдаш ! Затова не злобейте !
62
5
 
14
 
! Отговори
Мазен ром преди 7 години
Браво на Гошка и Гошеца. Да си ги харчат с здраве дьлги години и да се чува след векове че внуци и пра пра пра внуци са все още богати и най вече се подьржа духьт на ТоТо печалбата.
61
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гошка няма капацитета да мине в плоскостта на богатите.Тези пари ще я УНИЩОЖАТ.Не го разбирате но то пък и няма нужда да сте умни като сте си глупави.
60
3
 
19
 
! Отговори
Манго преди 7 години
"Жената гладен, децата и той..."
59
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
василев, *** и се гръмни някъде, бacтyн.
58
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 67Престани да спамиш.Няма смисъл.