Гошка изчезна, вероятно е по плажовете на Валенсия

Семейството още нямало планове какво ще прави с парите
Обновена: 6 авг 2016 12:38 | 6 авг 2016 12:22, Анисия Иванова
194
Гошка изчезна, вероятно е по плажовете на Валенсия

Милионерката Гошка, която удари втората най-голяма печалба в испанската лотария “Ла Примитива”, е изчезнала и местонахождението ѝ е неизвестно, съобщи испанското електронно издание Clm24.

Семейството вероятно е по плажовете във Валенсия или в Мадрид. Те имат нужда от почивка и време да осмислят това, което им се случи. Това разказа Мигел Гарсия, кмет на испанското село, в което живее Гошка, спечелила 67 милиона евро от лотария пред Нова тв.

Още по темата

Преди това 61-годишната българка внесла получените чисти над 54 млн. евро в банков клон в градчето Кинтанар дел Рей, община Куенка, където живее от 15 години със семейството си. Кметът на Кинтанар дел Рей също потвърди, че парите вече са прехвърлени на сметка на семейството на Гошка – около 54 милиона след удържането на данъци.

"Те са много работливи. Едни обикновени хора, които живеят тук от години", каза Гарсия, цитиран "24 часа".

Детето му учело заедно с едно от внучетата на Гошка. Кметът разговарял със сина на милионерката, който му обяснил, че още нямат планове какво ще правят с огромната печалба.

Гарсия се надява, че Гошка може да помогне на селото и не скри гордостта си, че именно там се е паднала втората по големина печалба в историята на лотарията в Испания, а селото му за кратко се превърнало в столица на страната заради Гошка.

"Нищо не знам какво се случва с тях. Телефоните им са изключени", разказа близка на семейството на милионерката.

Други българи в селото пък споделиха, че не вярват, че фамилията ще се върне в България след огромната печалба.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
1
 
10
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
Гошке,Гошкеее,всички милионери тук от...тотото са едни...просяци спрямо теб и твоята...печалба.За това съм...спокоен;ако спечеля джакпот...нашенски,няма да ми...завиждат.
56
3
 
9
 
! Отговори
к преди 7 години
Предлагам да се направи група във Фейсбук, ако трябва и в Туитър -#КъдееГошка?, защото вече не се издържа така да не знаем час по час къде е въпросната и какви са и бъдещите й планове, особено за милионите!Честно!
55
4
 
13
 
! Отговори
Гадателка преди 7 години
Бъдещето на Гошка е в тъмни краски.Всички ще я намразят.Само въпрос на време е.Чух че едно от "мешеретата" вече са и поискали 500'000 евро "такса" спокойствие.А това е само началото.....2-3 години и тая ще изтрещи.
54
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо спряха коментарите?"Кърската работа" ли ви пречи бе селчовци?.........
53
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
честито на Гошка и на целият и род до 9 коляно. Само да не ги профукат за глупости . А иначе дай Боже на всички такъв късмет
52
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 62Нивото ми на изразяване няма как да го оценява един жалък провинциалист.Да си "Втора ръка човек" е гадно, нали......майна.Ха-Ха
51
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 53Taка е има факти, и е безспорен факт, че нивото ти на изразяване е като на средностатистически жител от Столипиново
50
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По Коментарите ще ги познаеш )))Жалка картинка !!Грозна история !!
49
2
 
21
 
! Отговори
ЕДНО И СЪЩО -СТИГА! преди 7 години
АБЕ СТИГА ВЕЧЕ С ТАЗИ / НОВИНА/ ОСТАВЕТЕ ЖЕНАТА НА МИРА СТИГА РОВИЧКАХТЕ ОКОЛО НЕЯ НЕКА СИ ХАРЧИ ПАРИТЕ КАКТО ИСКА И КЪДЕТО ИСКА НЕЙНА СИ РАБОТА !
48
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 56"Лепенето" остава за вас простите провинциалисти......
47
4
 
6
 
! Отговори
Николай преди 7 години
Ако има малко акъл в главата ще си смени и пръстовите отпечатъци след този шанс, който и предостави Съдбата, но .......
46
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Оставете е жената намира бе..
45
5
 
8
 
! Отговори
Митьо Очите преди 7 години
Гошке ,само да те гепна портфейла ти ще цепна !
44
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 50Няма злоба, Хасане, има ФАКТИ.Какво "учат" само те си знаят.Децата и карат камиони и НИЩО НЕ УЧАТ.Внучката и знае две думи на испански (Искам кола. ВЕДНАГА).Аре у лево сел*як!
43
2
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Защо все се бъркате в живота на хората. Спечелила е и точка. Как и къде ще си харчи парите, си е нейна работа. И кой позволява на пресата да изнася информация колко, къде и на кого е внесла, превела, геглила пари в коя банка и тн??Да е щастлива, жива и здрава, въпреки,че силно се съмнявам парите да носят щастие, особено наготово.
42
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ей, левчо, и как се интегрира Гошка като не говори испански??Знаеш ли какво значи интеграция?................... Децата й и внуците й се интегрираха ! Внуците й учат там ! По-спокойно със злобата че ще хванеш някой инфаркт
41
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До аз 48Държавата България е такава какъвто си ти и останалите бграци.А именно, вие сте прости и сте си избрали *** премиер и президент.ГОТОВО!
40
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 34Ей, левчо, и как се интегрира Гошка като не говори испански??Знаеш ли какво значи интеграция?Определено НЕ.
39
4
 
7
 
! Отговори
аз преди 7 години
Изобщо не им трябва да се връщат тука , да са живи и здрави ида си ги харчат някъде на спокойствие в бяла държава .Обичам си родината но страната България вече е отчайващо място..за огромно мое съжаление на този етап не виждам светлина в тунела .. дано се намери читав политик да ни изправи на крака най после , че окрадоха тая държава до шушка..
38
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интересно Вие какво очаквате, жената да продължава да живее в досегашното си жилище под наем и от сутрин до вечер да дава отговори на тъпите въпроси на разни журналисти