На Красен му е трудно с милионите, успокоява се с Гошка

Парите не го направили по-щастлив, а по-напрегнат
24
На Красен му е трудно с милионите, успокоява се с Гошка
Снимка: Кадър bTV

Да си тотомилионер е приятно трудно, разкри Красен Монов, който миналата седмица спечели 3 млн. лева от тотализатора.

Още по темата

"Трудно се спи. Гошка (българката, която спечели 68 млн. евро от лотария в Испания) обаче сигурно спи по-трудно, така че се успокоявам с нея. Като се сетя, че на мен ми е трудно, на нея сигурно ѝ 30 пъти по-трудно", коментира Монов.

Късметлията, който е на 36 години, от 15 години работи в сферата на фризьорството. През 2002 г. открива първия се салон, който продава преди няколко месеца. В момента има втори, но след печалбата не записва часове и не работи.

"Не се работи лесно, мотивацията е малка, главата ми е объркана", каза Монов пред bTV. Добави обаче, че ще му се доработи.

Живее сам срещу фризьорския си салон. Пише книга, вчера е стигнал до 58-ма страница от историята, която е за период от живота му.

Играл е тото като ученик, а от преди месец и половина отново е започнал да си пуска редовно фишове. По думите му все още не знае за какво ще похарчи парите.

"Първо мисля да потърся отговор защо набраната сума ще ми бъде изплащана във времето и парите ще работят за държавата, не за мен", каза Монов.

Той обясни, че тотализаторът дава до 500 хил. лева, а останалата сума ще му бъде изплатена в срок до седем години.

"Ако сметнем лихвата, за седем години ще загубя голяма сума", посочи той.

Част от печалбата ще отиде за смяна на котлето на родителите му, каза още Монов.

Милионерът призна, че след печалбата не се чувства по-щастлив, а по-напрегнат, но се надява парите да му донесат спокойствие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
с 500 хиляди човек спокойно може да си създаде бизнес с 5 работни места,да вярно че с 3 милиона можеш да си създадеш бизнес с 100 работни места разлика 95 работни места по малко за период от 7 години.Човека като работодател няма да се самоуволни така че неговото място е посигурено.Няма какво да се ядосва за 95 безработни.
20
0
 
9
 
! Отговори
Горан преди 7 години
Хахахахахахахахахаха! Е, наистина няма такава държава! Спечелил си 3 милиона, да ама не! Както и всичко в тази държава! :))) Уникални сме! Няма другаде никъде такива, като нас :) След, като е печалба си е редно да си ти я дадат, дори и след удържане на данъци, но ти да си решаваш какво ще си правиш с печалбата! Каква е тая глупост, просто... И, какво ще му кажат на човека? Даваме по толкова, щото спечелената на куп твърде голяма сума пари носи нещастие?
19
0
 
8
 
! Отговори
shady преди 7 години
За съжаление от май миналата година според новия регламент на тотото е така: при ударена 6-ица в 6/49 ти изплащат веднага 500 000 лв., а останалата сума в продължение на 7 години с равни преводи всеки месец. Не съм чул нещо да се говори за лихва.При националната лотария е още по-***. Там ако удариш големия джакпот също ти дават 500 000 лв. веднага, а останалите ти ги дават в продължение на 20 години и то на равни годишни вноски.
18
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
500 хиляди не са малко,а за 7 г. се падат почти по 30 000 лв.на месец!
17
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В Бг всичко е МЕНТЕ вкл и тото-то.
16
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Както казваме - да станеш пишман, че си спечелил с тия 500 хиляди. Смях и цирк. Всичко е такова в тази държава.
15
1
 
10
 
! Отговори
финансов играч преди 7 години
за да ги има парите наведнъж трябва да изтегли заем за 3 милиона и после на вноски които получава да го връща, обаче има лихви, банките ще спечелят а сумата ще е много по малка реално... Гошка направи работата, там проблема е, че е от определен етнос който здраво харчат, и като я гледам образованието я е заобиколило отдалече нейната сума е голяма и крупна но колко е за родата да я одумкат има няма за няколко години, така че парите отиват при пари и умни хора *** и беден не може да има пари...
14
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Милионите печалба са реално печалба от 500 хил. лв. Всичко останало ще е обезценено в 7-те години и спечелилият не може да разчита, че след 5 години ще получи някаква нормална сума. Може тогава с 300 00 лв. да се купуват две кила сирене и кило кайма. Кой ще покрие риска от инфлацията и обезценяването на лева? Това е недостойно. Реално нека кажат, че печалбата е половин милион, защото това е реалната печалба на човека. Един апартамент в Лозенец в София.
13
0
 
20
 
! Отговори
Ангел преди 7 години
Тва ТОТО дано фалира .От къде на къде ще му изплащат парите в продължение на 7 години .Така хем парите работят за някой друг.Хем не можеш да инвестираш в сериозен бизнес защото ги нямаш .Направо обиха тръпката от играта !!!!!
12
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ударил си джакпота..ама май не си го ударил хахах,бг работа,на гошка на другия ден и преведоха парите,тоя 7 години ще го влачат и я дали,я не..нямам думи,така е с всички печалби,дали ги дават ,май не е мн сигурно,показват ги по тая национална лотария с един картонен фиш-и после никой нищо не знае,за съд са всичките!
11
0
 
16
 
! Отговори
Край преди 7 години
Пари за които не си готов са живо наказание.
10
2
 
12
 
! Отговори
Край преди 7 години
Гошка не мога да я мисля. Всяка сутрин инфлацията изяжда около 10 хил. лева от парите и. Отделно целата рода ще спре да работи и ще се отдаде на пачанга. Децата и ще се пропият и наркоманизират от липса на задължения и пари в излишък. След 10г. последния апартамент в Мадрид ще бъде допиван със спомени за хубавото време които обаче не топлят.
9
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
някой ден този човек може да има милиони но за сега той не е милионер и няма да стане в близко време, по прицип милионер че човек които има поне 1 милион , а този човек ще има 500 хиляди като начало,въобще за какъв милионер говорим.Не са малко пари това но не е милионер .Когато стане тотомилионер може да го наричате така но още не е такъв,личната му банкова сметка не отговаря на това определение.
8
9
 
9
 
! Отговори
Вичо преди 7 години
Пускайки фиш, се съгласяваш с Общите условия на тотото, където пише, че печалби над определен размер се изплащат разсрочено. Това е положението.Какви драми го тресат този младеж, драмата е при Гошка.
7
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
доколкото разбирам печалбата е 500 хиляди лева с добавки в времето на пари.Това е доста по различно от печалба милиони.Не може да минава за инвеститор освен някакъв много дребен бизнес, така че това разпределение на парите го ограничава да се занимава с бизнес.По скоро идеята е като си изхарчиш парите ние ще ти дадем да харчиш други но не се занимавай с бизнес, че може да конкурираш някой наш човек.Интересна презастраховка.
6
0
 
9
 
! Отговори
Лина преди 7 години
Момчето се казва Красен Монев. Коригирайте си статията, несериозно е така.
5
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е ако му дадат поне 500 хиляди ще може да си закрепи бизнеса доста добре. Иначе това със седемте години го рекламират, че е защитава от мутри. Според мен човек трябва да има право на избор как да си получи парите. Ако са на части, трябва да му тече лихва примерно.
4
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
лотарията е схема за доене на ***, от време на време на някоя уфса и дават малко парички, че да може другите доброволни да се редят за доене
3
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За първи път чувам че ти задържат парите 7г. Защо не го опоменават никаде.измамници.
2
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не знам каква зарибявка е, че ще му изплащат парите 7 години. С тези суми само стимулират да харчиш безразсъдно и да си спокоен, че имаш още, вместо да ги имаш на куп и да ги вложиш в наистина голям проект.