Димитър Цонев е в болница след масивен инсулт

Лекарите във ВМА се борят за живота му
Обновена: 14 авг 2016 14:40 | 14 авг 2016 14:38, Елка Василева
183
Димитър Цонев е в болница след масивен инсулт
Димитър Цонев. Снимка: архив, Булфото

Известният журналист Димитър Цонев е в реанимацията на Военна болница, след като е получил масивен инсулт вчера следобед.

Борят се за живота му, каза съпругата му Мариана пред "24 часа".

Семейството се е прибирало вчера от почивка в Евксиноград, където са били заедно с дъщеря си Деси Цонева и внучето си Янчо. Цонев шофирал и минал 300 км от Варна към София. По едно време спрели по пътя да хапнат. Тогава той казал, че му е лошо и го боли главата. "Помислих, че е хипогликемия и му дадох малко захар", разказва Мариана Цонева.

Като тръгнали пак за София, вече тя шофирала, а той полегнал на задната седалка. През цялото време обаче се оплаквал от силно главоболие и болки във врата. Именно тогава съпругата му помислила, че може да е нещо съдово.

Когато стигнали вкъщи, му станало още по-зле, изпотил се и тогава се обадили в болницата. Веднага го приели в реанимацията на Военна болница, където е и в момента.

Преди няколко часа са му направили и втори скенер, но още не смеели да оперират, тъй като не бил стабилизиран, разказаха от семейството му.

Напоследък Цонев много спортувал и се грижел за себе си, казаха техни близки.

 В 9 ч. тази сутрин дъщеря му Деси Цонева написа във Facebook: "Господ да е с нас". Някъде към 13 ч. тя отново призова: "Приятели, молете се за татко... Моля ви!"
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още по темата: Димитър Цонев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Збогом Димитър, беше голям журналист
64
0
 
1
 
! Отговори
стаси преди 7 години
Дано да се оправи човека, ама се съмнявам защото моя баща получи също масивен инсулт,като чета последните изказвания на докторите, шанса му е 1 към 99, жалко за човека.
63
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вероятно "случката" е последствие от "радиацията",предизвикана от" аварията" в АЕЦ Козлодуй в началото на демокрацията! За тези,които не разбират за какво става дума- нека си спомнят га-врите на КУКУ-вците ,когато Пъпеша беше Първи гав-рещ се с народа и работещите в АЕЦ!Заради такива ид-иоти "братята" от ЕС започнаха атака срещу българската енергетика и с активната помощ на май-Мун-*** затвориха четирите блока!Наскоро и нейната уста "случайно" се изкриви...Господ забавя,но не забравя!
62
6
 
10
 
! Отговори
дмт преди 7 години
Никъде в статията не се споменава дали е постъпил с пръстов идентификатор или не
61
3
 
8
 
! Отговори
някой преди 7 години
Моите уважения ама като го гледам късничко се е сетил да спортува и да се грижи за себе си ( вероятно е редуцирал *** които яде ). ... не господ и докторите а ние самите предопределяме съдбата си
60
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мите, стискай зъби, няма да се предаваш, пожелаваш успешно възстановяване.
59
6
 
18
 
! Отговори
Ганчо преди 7 години
Хора Вие сте луди. Каква е тази омраза. Днеска е свят ден, бъдете смирени и стига тази омраза.МИТКО СЪБИРАЙ СИЛИ И СЕ БОРИ. ДАНО БОЖАТА МАЙКА ДА БЪДЕ С ТЕБ.
58
0
 
20
 
! Отговори
дц преди 7 години
Май ще се окаже, че не е хематом, а мозъчен аневризъм с обилно кръвоизлеяние...Така пишат ...Ако, се окаже истина, шансовете не са големи, а за тежките последици, които ще последват да не говорим.Много тежка и крайно критична ситуация изискваща огромен професионализъм и богат опит от страна на неврохирурга, вкючигелно и свръх съвременна медицинска апаратура!Дано да се поправи човека.А, на близките и приятелите му - сила и надежда!
57
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Спокойно,Господа и Госпожи управляващи ни след 1989г!Господ си знае работата!Такава е- и ще е - съдбата на всички,които над четвърт век се гаврите не само с българската държава и народ!За доуточняване и допълнителна информация - през гугъла: "Телохранитель Хиллари носит с собой шприц авто-инъектора для Диазепама противосудорожного препарата"....И пак през гугъла:"Хиллари Клинтон - психически больной человек. Анализ поведения."
56
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Еее повтаряш се вече.Обнови малко арсенала от обиди де.....Досадна работа.Нещо ти взех съня а?Давай сега,поеми въздух и атака!Кефиш *** бе....
55
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ШопШопе,извинявай!На кукуто не му се вярва,че има все още нормални,неозлобени хора.Заради мен го отнесе ти.Ама ще прощаваш
54
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До до 77,78 и 79 ШОПЧувстваш ли се велик като обиждаш?Става ти едно такова готино а?Ой сладурче комплексирано!Недей така-моля те!Тука от два часа така си ги заръбал,че ни притесняваш да не вземеш и ти да получиш някой инфаркт.Няма място вече в реанимацията на ВМА.То май и в психото вече няма места от такива като тебе.Пийни водичка и дишай дълбоко
53
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Днес бг. Наистина ли не разбирате какво сте написали? Горната записка за Цонев с всеки ред е шамар за обикновения човек, който не може да си позволи да почива от години и който не може да плати лекарствата на близките си и който е мсчкан всекидневно отвсвкъде. А когато напише какво чувства го обвинвват. Че е путинофил и злобар.
52
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не беше с инсулт, но на мен проблема ми е, че видях др.да ГИ пускат. Ето това е,ако не си разбрал.
51
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До шопКато ти се случи ще пееш др.песен
50
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И никога няма да им го простя, че не ме пуснаха да я видя, пожелавам им да се молят така и никой да не им даде и чаша вода. Мойта майка дори не знам как е била вътре, отнесоха я с количката и повече не я видях жива. Разстройвам се много сега като го пиша.
49
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На мен майка ми я вкараха след 12 часа в реанимация, а не ВЕДНАГА, след два дена я изкараха умряла, без да ме пуснат да я видя, без да се сбогуваме, а като ходех да питам как е, видях как изкараха жена с две деца,ходила на свиждане при някого явно. Ето това са връзката като тоя,дето веднага го приеха в ВМА
48
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Явно пропастта между богатите и бедните е станала огромна. Но това не се осъзнава от заможните. Може би и те един ден ще попитат като Мария Антоанета: "Ами като нямат хляб защо не ядат пасти?"
47
4
 
2
 
! Отговори
До 64 преди 7 години
А ти до сега за какво си си помръднал ***?
46
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименБлагодаря ти!Много си мил.Аз пък няма да ти пожелая нищо-ти явно си си самодостатъчно наказание.Озлобен и нещастен-ужас!Лека нощ и внимавай да не се задавиш,че ще е грозна картинка.