Сестрата на удушения културист: Анита изнудваше Ники!

Разделили се, след като тя инсценирала отвличането си и натопила него
Обновена: 18 авг 2016 07:08 | 18 авг 2016 07:00,
51
Сестрата на удушения културист: Анита изнудваше Ники!
Снимка: Булфото

Анита Мейзер е изнудвала своя съпруг Николай Димов, преди да го удуши при мистериозния инцидент в собственото си жилище във Варна, твърди сестрата на убития културист Милена Димова.

Тя допълва, че смъртта на брат й не е нещастен инцидент при сексуална игра. По думите на Димова версията на Мейзър не издържа, защото тя и съпругът й отдавна са разделени.

"Повече от три години на практика Ники и Анита не живеят заедно. Те се разделиха, след като тя инсценира отвличането си и опита да натопи него", разказва Димова пред "България днес".

Още по темата

Любовта на Ники и Анита Мейзър била само за пред хората

Независимо от постоянните скандали и обвинения Ники склонил пред молбите на Мейзър за пред хората в България да поддържат версията, че още са щастлива двойка. Причината за това не са останали сантиментални чувства към силиконката, а ужасяващият рекет от нейна страна.

Културистът се поддал на изнудването, за да си подсигури безпроблемен престой в САЩ.

"Ники нямаше зелена карта и не можеше да работи легално в Лас Вегас. Шанс за законен престой му даваше единствено бракът с Анита. След като отношенията им охладняха, тя постоянно го плашеше, че ще се разведе с него, а той работеше на това основание", допълва сестрата на удушения културист.

От думите й става ясно, че изнудването започва преди около три години. Освен заплахите Мейзър директно си искала пари, за да запази фиктивния брак. "Нямаше друг начин и платихме", лаконична е сестрата на Димов.

Не е бил дрогиран

Милена категорично отхвърля версията, че брат й е починал заради проблеми със сърцето след прием на анаболи.

"Като го гледате с тази фигура, дали има проблеми със здравето? Ники постоянно тренираше. Спазваше стриктен хранителен режим и всеки ден имаше ММА-спаринги с приятели. Никога и за момент не си е помислял да взема анаболи или някаква друга химия", разказва сестрата на удушения от Мейзър културист.

Криминалисти не изключват версията Димов да е бил упоен от Анита. Така тя е можела на спокойствие да го върже и инсценира нещастен случай при нетрадиционен секс.Дали това е вярно, ще изясни назначената химическа експертиза. След изследване на проби от кръвта на Ники ще се докаже дали има следи от опиати.

Оставиха я в ареста

Както вече знаете Анита Мейзър остава за постоянно в ареста, реши Окръжният съд във Варна. Магистратите се мотивираха, че събраните до момента доказателства я уличават като извършител на убийството.

Самата Мейзър също не отрича участие в смъртта на Ники, но твърди, че става дума за нещастен случай.

В крайна сметка съдът не прие версията на силиконката. Какви са аргументите на магистратите остана тайна, защото заседанието бе закрито заради пикантните подробности по случая.

Но пък видяхме бурния рев на Мейзър, припадъка й, както и чухме обясненията й: "Луда съм, в климакс съм, и съм невинна!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
4
 
! Отговори
До 31 преди 7 години
Прав си знам хора които нищо не вземат и вдигат повече от химиците в залата
33
0
 
8
 
! Отговори
Пешо Секса преди 7 години
Искаме ОЩЕ НОВИНИ за МЕЙЗЕРА!!!
32
7
 
13
 
! Отговори
Гама преди 7 години
На сестрата разказа издиша. Били са женени от 2011 г. Значи са минали пет години. Още след третата година от брака той е можел да кандидатства за американски паспорт и да се разведе с нея. Нещо друго го е задържало да е с нея.
31
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стига ни занимавахте с тая свинка и свинската й опашка!!!
30
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо не се казва Истината , тоест Ромка уби Българин
29
3
 
7
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
Много филми сте гледали,вероятно "органите "са решили да изкрънкат някой лев от богатата вдовица и сега всеки ден вкарват нови "пикантерии"в този елементарен казус.
28
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая реве със сигурност не от мъка към т.н. "културиста", а от съжеление, че ще лежи в пандиза. А сестрата да не ги обяснява че не бил вземал нищо, няма такива филми, тея телета винаги са пълни с разни химии. На него това му е живота. От вън изглежда внушително, а вътре тялото е клоака.
27
0
 
12
 
! Отговори
Фишек преди 7 години
Майката на грубия с3кс...
26
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
AMI KULTURISTA, KATO SNAE, CHE E ISVUN SAKONA V USA, DA SE MAHNE OT TAM I DA POMAGA SA REDA V BG.
25
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 20 тази от 32 години няма хубава снимка без помоща на фотошоп
24
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Шекспирова драма...
23
0
 
15
 
! Отговори
Илиян преди 7 години
Мейзър в Сливенския ...незнам дали е подходящ за таз персона, по-скоро в Казичене или Централен Софийски
22
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Погрешен завой - Varna Edition. В главните роли - Анита Мейзер.
21
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да не застига никого това, ама си имаме нашенска поговорка - ГеГеЗе. Та, така. Максимализма не е нещо лошо, лошо е когато вече стане патологичен.
20
1
 
35
 
! Отговори
АНТИ преди 7 години
Варна морето сините вълни,ад под небето Мейзер сътвори.Варна морето сините вълни,бяха в мезонета дяволски игри.Свинските опашки стегнати до откат,пачки ще получи хитър адвокат.Анна атрибути трака трака щрак,не пробвайте в къщи втори дубъл пак.
19
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никой свестен човек, дори и добър специалист не може да работи в САЩ ей така, но ако си фиктивно женен за *** - нямаш проблем. Леле-мале
18
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами това потвръждава мойта теза, че донякъде сам си е виновен.Зелената карта му струва живота и охолния живот, му струваха неговия собствен.Колкото да Анита, ако го е убила с умисъл, дано си понесе заслуженето.
17
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някъде пишеше, че са сключили брак през 2011 г. Достатъчно време до сега за него, за да подаде документи за гражданство и паспорт. Нещо май всеки разказва каквото си поиска. Не че нас ни вълнува.............
16
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Значи сестра му казва официално че е жиголо, демек задушаването се води трудова злополука? Веднага НОИ да платят обезщетение. А, момент, той няма един ден трудов стаж този снажен младеж, освен в някаква бригада дето сигурно е чупила капачки по морето. Някак си не ми става жал за него, въпроса е горката женица как я ползват за пример на БГ правосъдието което има доста дупки за запълване
15
0
 
97
 
! Отговори
ГОШКА преди 7 години
Покрай тая Анитка забравихме за големия въпрос КЪДЕ Е ГОШКА?