Поддържат органите на Димитър Цонев с апарати

Състоянието на журналиста остава тежко
Обновена: 22 авг 2016 10:59 | 22 авг 2016 09:00,
62
Поддържат органите на Димитър Цонев с апарати
Снимка: архив, Bulphoto

Състоянието на журналиста Димитър Цонев остава тежко.

"Поддържаме органите му чрез апарати. Той получи и тежко белодробно усложнение. Засегната тежко е и централната нервна система".

Още по темата
Това заяви шефът на ВМА - генерал Николай Петров, цитиран от БНТ.

"Към момента тежките белодробни усложнения изземват инициативата, но нещата като цяло са под контрол. Органите му и дишането се поддържат изкуствено. Борим се за живота му", добави генерал Петров.

56-годишният журналист бе приет миналата събота във Военномедицинска академия, след като претърпя масивен инсулт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЖалкоЕдин истински журталист губим сега
54
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никой не знае какво ще му се случи. Преди няколко дни видях един познат на улицата, отначало помислих, че е пиян, после разбрах, че е откачил преди около месец. Беше си напълно наред преди това. Господ да пази!
53
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дали лекарите правят същото за обикновеният човек.Престанете да пишете, само онзи горе знае какво ще стане, дразнете хората.
52
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Митето много обичаше да ***, а също и да си пийва. Особено на аванта.
51
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Оня слагач баща му доживя в охолство до 80 години и се радваше на 35 години по-млада от него любовница.
50
1
 
8
 
! Отговори
?А може би така преди 7 години
е било по-добре..Ако беше останал жив, парализиран- щеше да се измъчва много.Беше интелигентен човек , щеше да е трагедия.Никой от роднините не предяви "задълбаване" по въпроса, защото всеки си помисли" и с мен ако се случи- по-добре да си отида..."Съдба.Мир и светлина на починалите!+
49
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Здравето на Митко Пъпеша си е негов личен проблем и на семейството му. Вие го превърнахте в национален. Стига вече.Нито е толкова популярен, нито е толкова обичан, колкото се опитвате да го изкарате.Не вярвам на повечето хора да им дреме за него.
48
0
 
8
 
! Отговори
... преди 7 години
Всеки човек е една Вселена и онова, което лекува един, може да не помогне на друг...Жалко за човека, но се казва" на всеки- каквото е писано в съдбата му" Но си спомням за още един млад мъж- съпруга на В.Лечева(стрелба), когото дълго поддържаха, не зная жив ли е още.Спомням си и за наш роднина, намерен след масивен инсулт в къща в село.Така и НЕ разбрахме мнението на "Бърза помощ".Кметицата казва, че бил жив, починал в линейката.Съдебна медицина казаха, че е починал най-малко преди 24-48ч.
47
2
 
12
 
! Отговори
Митко преди 7 години
Учити ако беше, да са го вдигнали до сега... и за кви гени говорите в БГ всичко в магазина е отрова от храната до алкохола...за стреса пък коийто е причина номер 1 за инфаркт и инсулт, да не говорим,
46
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гените са разковничето на всичко. По-скоро хората с добри гени, които са здрави си мислят че имат лична заслуга за това или че е резултат от някакъв здравословен начин на живот. Само ще отбележа, че е гнусно тези с добрите гени да се подиграват на тези с лошите такива. Защото никой не избира гените си, нали.
45
0
 
14
 
! Отговори
хм.. преди 7 години
Всички знаем, че комплекс от много фактори влияят върху здравето ни.Определено начина на живот и генетичната предразположеност са най-важни. Храната е имитация, водата също е с много примеси . На какво да заложим за по-добро здраве ? Мисля, че на разумно хапване и периодичен глад, зада се прочисти организма.
44
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За много хора може да е извинение, но гените наистина решават всичко, аз съм млад човек, още в тинейджърските години отказах месото, солените и вредни храни, движа се много и въпреки това кръвното ми е на рекордни висоти, познайте защо.
43
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Петков, а другата крайност е за наивни и глупави
42
2
 
9
 
! Отговори
опетков преди 7 години
До Би Абсолютно невярно. Това за гените е удобно извинение за мързеливците и безотговорните.
41
0
 
6
 
! Отговори
oпетков преди 7 години
До трети Тя ракията неутрализира мазното. И така до 90г. След това в интензивното.
40
0
 
12
 
! Отговори
един друг преди 7 години
Много си ми е добре логиката. Дай да вземем обаче твоята да я разширим - ако обиколиш свърталищата на наркоманите ще забележ, че и там са живи и здрави (трупове ги държим в гробищата) при това във всички възрастови граници. Значи по твоята логика и наркотиците не убиват, да вземем да задължим по закон всички да се дрогират. Ти изобщо четеш ли какви глупости пишеш? Ако отидеш в McD и там има само живи и здрави. Болните са в болниците а умрелите в гробищата. Лекувай се!
39
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И той стана като Шуми. Кога ще им дърпат щепсела?
38
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До един друг. Наистина, къде ти е проблемът с мисленето. 100% от покойниците, всички са пили вода приживве. Обиколи сега по кръчмите и ще забележиш и че 100% от пиещите ракия са живи и здрави, при това във всяка възрастова извадка.
37
11
 
29
 
! Отговори
Зрител преди 7 години
Харесвам Цонев. Естествен,нормолен начин на изразяване, приятно ми е да гледам предавнето му. Нямам усещането, че изпълнява поръчки като при много други журналисти. Пожелавам му да се възстанови.
36
8
 
12
 
! Отговори
един друг преди 7 години
И какво излезе, всеки от долу пишещите познава по някой, който яде мазно, пие само ракия, пуши, сигурно за красота бихте и добавли, че се дрогира и т.н. и винаги са столетници. Съгласен съм, че има и изключения, но защо не споделите за масовката, да не би да нямате роднини и познати, който пък не са чак толкова здрави. Дано си вярвате на глупостите, които пишете, защото и децата едва ли ви ивярват. По тази логика да вземем всички да пием и да пушим от зори до здрач, че да вижеем по 100 години