Сагата "Сватбарят Стоичков" – 10 минути ръгане, ругаене...

"Ванка, викай ги тия да ги хвърлят вътре и да им е..т майката"
Обновена: 29 авг 2016 08:04 | 29 авг 2016 07:00,
322
Сагата "Сватбарят Стоичков" – 10 минути ръгане, ругаене...
Стоичков тръгва към колата на "България днес" със свой приятел. Снимка: "24 часа"

"Вече знам кой си, ще направя всичко възможно да ти стъжня живота"..., "Ванка, викай ги тия да ги хвърлят вътре и да им е..т майката"..., "Никъде няма да ходите, излизайте от колата, дай телефона"...

Това са само част от репликите, които фоторепортерът на "България днес" Борислав Трошев и шофьорът Петър Симчев чуват от устатата на Христо Стоичков в събота следобед, когато са нападнати от него. Сипят се псувни и закани.

Още по темата

"Стоичков дойде до автомобила и се нахвърли върху нас. Искаше някакви записи. Опита се да вземе ключовете на колата, но не успя. Биеше ме. През цялото време псуваше на майка и на баща. Опитах се да избягам. Още съм в шок", разказва пред "24 часа" Петър Симчев.

От запис на фоторепортера Трошев се чува как Симчев вика за помощ униформен полицай, който стои наблизо.

Грозната сцена с побоя продължава над 10 минути пред свидетели в Етрополския манастир, където дъщерята на Стоичков Христина и хърватина Лука Белич сключиха брак.

Камата налага Симчев на почивки и ругае. Фоторепортерът Борислав Трошев е на задната седалка на редакционната кола. Стоичков се пресяга към него, за да му вземе телефона. Камата настоява журналистите да му дадат записите, след като вече е набил шофьора Петър Симчев.

При боричкането апаратът на журналиста се чупи. Екипът понечва да си тръгне, но Камата застава зад колата, за да препречи пътя ѝ. Настоява да му бъдат дадени кадрите, които са направени. В опит да избегне юмруците на футболиста, шофьорът дава на заден ход и удря леко БМВ, паркирано наблизо.

Пристигат и други двама добре облечени мъже, които обясняват културно на екипа, че ще си тръгнат, когато дадат записите. По случая е образувано дело в районното управление в Етрополе.

Трошев ще се яви днес като свидетел по досъдебно производство №122 от 2016 г. в районното полицейско управление в Етрополе. Днес разследващите ще получат и записа на журналистите от инцидента край манастира.

Пострадалият шофьор Петър Симчев вече е подал жалба в полицията, че е бит и заплашван от Стоичков. Двамата с Трошев са писали показания до 1 ч през нощта в събота срещу неделя в полицията.

Посрещнал ги началникът на РПУ-то. Извикал разследващ полицай Чакърова да снеме обясненията им. После Симчев е отведен за медицински преглед.

Той казва, че Стоичков го е удрял с лакът през прозореца и с юмруци по лицето, когато успял да отвори вратата на колата. След това ескорт го съпроводил до края на града, защото Симчев и Трошев били предупредени, че хора на сватбарите ще ги настигнат по пътя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


322
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
198
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 217На запад звездите правят частни партита при закрити врати. Имат си собствена охрана, а не тук простака Стоичков да го охранява полицията и да стои и да гледа как бие. Хиляди снимки има на звезди, които са пияни, дрогирани и са направени на обществени места. Никой не е влезнал на сватбата или като има сватба в някой ресторант дай да бием всички на улицата защото са снимали. Или на погребението на Майкъл Джексън имаше снимки на церемонията отвън да са казали нещо.
197
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе само за една псувня и заплахи на магистралата -прокуратурата като се хвърли в действие ,та постоянен арест за един селски бабаит ,та по медиите го въртяха дни наред , НОооооо щом е за Стоичков от страна на институциите -мълчанието на агнетата ....какъв е този недосегаем ли е или ги е страх от него?? Нападнал е хора на паркинга където всеки може да си снима дори да не е журналист!!!Още преди години след като Боко му даде син буркан за колата да си джитка -се разбра що за безпардонен тип е !
196
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако Христо Стоичков си беше платил на фирма за поставяне на временни заграждения на частния имот и осигуряване на пропускателен режим, такъв проблем нямаше да има. Сега трябва да го съдят за хулиганство и нанасяне на лека телесна повреда.Интересно как в Америка проблеми с него няма. Това е така, защото много добре знае какво ще последва ако нападне някой.
195
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До жалкоВ Барселона никой журналист или фоторепортер нямаше да си позволи такава наглост да го снима на лично събитие!? Ти колко снимки си виждал на свадби, кръщенета и т. на звезди на Барселона! Ако не знаеш Меси е женен и има дете - да си виждал по медиите снимки от сключването на брака му, от изписване на детето от родилното и т.н.?! Тук са нагли до безобразие!
194
5
 
13
 
! Отговори
Смех преди 7 години
Младоженеца като изтрезнее ще разбере каква грешка е направил да стане зет на такъв *** човек :) До колкото си спомням един от кандидатите на другата му дъщеря беше пребит, като съмненията бяха, че пак Ицко го е поръчал.
193
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До до 213Това не е частно парти сватба ами обществено място - и улицата и църквата са обществено място. Ако е искал да прави частно парти да го беше направил в къщи или върху частен имот, а не на улицата.
192
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До до 213Паркинга на манастира е обществено място!
191
1
 
19
 
! Отговори
В нормална държава преди 7 години
Щяха да осъдят Стоичков веднага за хулиганство. Тук може да го наградят. Навремето му бяха дали и полицейска лампа, за да не го спират. М
190
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 211Ти какво - на обществено място снимаш всеки, който минава ли?! Защото възпитаните хора се съобразяваме и гледаме да не попадат в кадър непознати хора, на които може да не им е приятно да бъдат снимани!
189
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да видим сега дали ще го осъдят. Волен Сидеров го осъдиха за същото - изтръгнал телефона с който го снимала някаква студентка на обществено място където всеки може да снима. Или който има пари в България - за него законите не важат.
188
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Шаран БГИ аз искам да не му гледам и слушам простотиите. Да не го гледам със сини лампи. Да не дава ъкъл и да псува като каруцар. Да не го аплодират като доктор хонорис кауза, а няма ъкъл и за 4 клас. Да не го слушам как се отказва от България и казва, че Каталуния е неговата родина. Нагледах се на скандалите му в нацианала. Некъдърен треньор, но с голямо его.
187
16
 
2
 
! Отговори
до 213 преди 7 години
Това не е общественно място а часно парти, сватба. Така, че стига с тия тъпизми общественно място.
186
4
 
22
 
! Отговори
жалко преди 7 години
Тоя нали беше сърдит на цяла България, сега какво дири майка си тук ? Да си ходи в САЩ , Испания или където не му се сърдят. Ама е тук защото само в България му търпят селско-мутренското поведение. В Барселона щяха да го осъдят по бързата процедура.
185
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А защо журналистите са отишли без покана на сватбата на камата? На вас ако някой ви се изтърси без покана на тържеството ви и почне да снима какво ще направите?
184
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До БилянаДа, красиво събитие, но ЛИЧНО събитие?! Ти правиш ли разлика? Едно е да го снимат на футболен мач, на пресконференция преди или след него, на благотворително или друго публично събитие, а съвсем друго на лично! На лични събития нямат място журналисти, освен ако не са ЛИЧНО поканени!
183
21
 
3
 
! Отговори
Христо е НОМЕР 1 преди 7 години
Мога да гарантирам че този репортер няма да е журналист вече никъде !!!Христо Стойчков е явление във спорта и е уважавана личност по целият свят.Хората които са постигнали една десета от неговите успехи също го уважават много.Тези които са никои и никой не ги познава е редно да слушат камата иначе идвам аз.Аз съм чистача и чиста журналисти без граници ...
182
2
 
27
 
! Отговори
Ганьо Балкански преди 7 години
Даже родната си майка не е поканил на сватбата. Но за сметка на това очерни сватбата на дъщеря си, евала Ицо. Голем си :)
181
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Журналистите намят нужда от покана за да снимат на обществено място. Всеки има право да снима на обществено място. Стоичков ако не иска да го снимат трябваш да си направи сватбата при закрити врати.
180
11
 
3
 
! Отговори
Жоре Трабанто преди 7 години
Малко им е било- това не са журналисти, а лешояди. Ако бяха си направили папарашките снимки, щеше да има статия тип "Шок, сензация и екслузивни снимки от сватбата на дъщерята на Стоичков". Хора които нямат грам уважение към личния живот на другите, трябва да се прилага само и единствено юмручно право.
179
12
 
5
 
! Отговори
Найденов преди 7 години
ЗА НЕКАНЕНИ НАВЛЯЦИ- САМО БОЙ И РИТНИЦИ.