Сватба в Родопите: На езеро, в пещера или...

Церемония до Смолянските езера е най-новото предпочитание на младоженците
3
Сватба в Родопите: На езеро, в пещера или...
И Ягодинската пещера става свидетел на сватби. Снимка: Булфото, архив

Сватбена церемония сред естествения декор на Смолянските езера се състоя през почивните дни в живописната местност край Смолян, съобщиха от Общинската администрация. От там отбелязват, че младоженци избират все по-нетрадиционни места в Родопите, за да кажат съдбовното "да".

Младата двойка премина през арки с цветя, алея с шишарки и букети на фона на отблясъци от едно от Смолянските езера, обясняват общинари.

Романтичната церемония за сключване на брак е продължена с венчавка в параклиса край езерото, а партито в шатри на поляните допълва атмосферата. Според данни от Общината сватбите сред Смолянските езера и на открито в околностите на града са предпочитани от част от новобрачните двойки.

Ягодинската пещера, панорамните площадки "Орлово око" и "Вълчи камък" се превръщат напоследък и в дестинации за сватбен туризъм.

Сватба е заявена през почивните дни и в Ягодинската пещера. Сред причудливите карстови форми и тишината на красивото подземие са извършени десетки бракосъчетания през последните години. В списъка на нетрадиционните места за венчавка през това лято попадна и кулата "Снежанка", в която бе подслонено сватбено парти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На хаирлия да е! Важно е младите да се женят, да раждат и отглеждат деца и дано са щастливи в България.
1
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По-малко филми гледайте !!