Отново агресия: Тийнейджърки бият и събличат момиче

Униженията и побоят са заснети с телефон
Обновена: 15 сеп 2016 07:11 | 14 сеп 2016 22:12,
113
Отново агресия: Тийнейджърки бият и събличат момиче
Снимка: кадър YouTube

Видео, публикувано във Facebook, показва пореден случай на агресия между тийнейджъри.

На клипа в социалните мрежи се вижда как две момичета нападат друго момиче, крещят и я карат да се съблече гола. Те я обвиняват, че е правила секс с определено момче.

В един момент едно от момичета поваля жертвата си на земята и започва да я удря, докато другото момиче снима побоя с телефона си. В края на видеото момичетата карат жертвата си да се съблече чисто гола.

Не е ясна самоличността на нападателките, както и на тормозеното момиче.

Според коментари под клипа във Facebook побойничките са 15-годишни, а подложената на унижение е на 14.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
1
 
0
 
! Отговори
Ния преди 6 години
Значи това не са хора това са *** как и с какво право унижават момичето нормално е да прави секс знае се че е на 14 но когато стане на 18 или 20 тогава може да прави
76
1
 
1
 
! Отговори
Що? преди 7 години
Само такива случаи да има! Всеки ден по 3 да има! Вие от dnes.bg го вземате за жътва това. Няма медийна отговорност, няма съвест. Това че показва унижаване, не ви дреме. Жътвичка е, трябват ви читатели.
75
0
 
7
 
! Отговори
Станислава преди 7 години
Бихте ли свалили това видео от сайта си, моля? Разчитам, че сте интелигентни хора и осъзнавате, че влизате в ролята на медия, която разпространява унизително и оронващо личността на непълнолетни деца съдържание. Това е сериозен случай на публично унижение и споделянето на самото видео увеличава размера на психологическите травми и щети за участниците.
74
0
 
3
 
! Отговори
Mariq преди 7 години
Da mi doide na mene tazi da i pokaja az kakvo e agresiq :@kakva naglost ,kakvo si pozvolqva?!?!
73
1
 
17
 
! Отговори
Мммм преди 7 години
Да се насилва 14 годишно момиче и да се разпространява такъв клип е престъпление.
72
0
 
2
 
! Отговори
Мммм преди 7 години
Гледах днес по телевизията как сутришният блок отрази това. Някакъв психолог се опита да анализира ситуацията. Той каза, че едва ли не жертвата е виновна, защото била без бельо и носела тигров сутиен. Твърдеше, че за насилниците не би трябвало да има наказание, защото видите ли, те вече познавали лошото поведение,а трябвало да се отнесем с тях с разбиране и толерантност, за да се научат и те на такова поведени.
71
6
 
4
 
! Отговори
Az преди 7 години
Eeeee tochno na nai interesnoto klipa svurshi...
70
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези ме кефят Яко къртят
69
3
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Това е изумително. Направо се изумявам и се питам къде са родителите и учителите и къде са били?!
68
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До анонименДа не мислиш, че в Англия е по-добре?! Почакай и ще видиш- дано не съжалявате.
67
16
 
5
 
! Отговори
колю преди 7 години
някои да има линк за пълната и не цензорирана версия моля
66
10
 
7
 
! Отговори
Евроатлантизъм преди 7 години
Евроатлантически ценности.......................................... Това отдаван е мода в "развитите" Западни Държави . Където има момичешки банди които отвращават бият... И тези дето викат че имало такова нещо преди. Момичета не се биех бре. Момчета се биехме което си е нормално..... Всек тестостерон итн.. И в казармата е имало ступава пак е в реда на нещата ама момичета
65
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Иде бодра смяна !!!!!))))))))
64
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не само, че нямаше телефони, а нямаше и медии да отразват такива неща. Дори да снима някой, какво - ще го пуснат в Делото, или Отечествен фронт, или по БНТ. Няма как.Винаги си е имало келешчета, аз също съм бил свидетел на крайно унизителни неща.
63
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да идват бежанците! Такива изпълнения ще изчезнат завинаги заедно с чалга културата.
62
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стига с тая Англия.От десет мои познати,които са там,само едно семейство с деца има.Другите са вече на по-40 г. и няма изгледи за семейство.Това ли е мечтата,да идем там да ни мине живота в плюскане.Съвети от кандидат англичани не-ща!Може едва да ги издържам,но си ги имам и сме щастливи.Вие освен пари,какво имате?
61
3
 
23
 
! Отговори
Нед до 62 преди 7 години
Май и ти не си ходил в Англия .В почти всички градове кварталите се държат от банди ,изключение на централната част.В доста от тях стъмни ли се , не е здравословно да се разхождаш.Ако си ходил като турист разбираемо е :)
60
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бързо съдебно производство за родителите на такива деца! Яки административни наказания - глоби от порядъка на няколко десетки хиляди лева. Изпълнение - веднага, ако нямат пари, имат имущество, запориране докато дълга не се изплати. Само това ще вразуми поколението на чалга поколението. Други мерки - уволнени директори на училища, заедно с лентяите от инспектората.Така че решение има, трябва само воля
59
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хайде стига драми.Такива случаи имаше и по Тошово време.Лично съм свидетел.Просто нямаше телефони да се снима.Насилие над деца,дори и сексуално.Извращения по казармите и затворите си бяха запазена марка.Това си е типично за манталитета.Има си ***,има си и хора.Ако е родител на място,ще им извърти по два шамара,ще им спре джобните и толкова.
58
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Такива неща е имало винаги, просто преди не се пишеше за тях. На мой съученик баща му беше купил от Кореком ли, откъде ли беше, някакви много яки зимни обувки. Пресрещнаха го хулиганчетата и му ги взеха насред тротоара. Добре, че не било чак толкова далече от дома му, прибрал се беше бос през снега.А за учителите - няма ли ги първите 7 години, които се дават от семейството - беше... Ни бой го оправя това калпазанче, ни нищо :(