След гаврата с ученичка - побойничките известни на полицията

Родителите на жертвата са подали жалба срещу агресорките
15 сеп 2016 09:05,
158
След гаврата с ученичка - побойничките известни на полицията
Снимка: кадър Youtube

Ученичката, която беше подложена на побой и унижение от свои връстнички в столицата, е разстроена от случилото се, споделиха нейните родители.

Още по темата

"Чака да започне училище. Ще се оправи", каза майка й, която отказа да бъде снимана.

На клипа в социалните мрежи се вижда как две момичета нападат друго момиче, крещят и я карат да се съблече гола. Те я обвиняват, че е правила секс с определено момче.

В един момент едно от момичета поваля жертвата си на земята и започва да я удря, докато другото момиче снима побоя с телефона си. В края на видеото момичетата карат жертвата си да се съблече чисто гола.

"Това не се случва за първи път. Много пъти съм бил свидетел как я бият и съм се опитвал да я променя", заяви познат на малтретираното момиче.  

"В момента в две социални групи се водят разследвания", каза майката на момичето пред "Нова".  

Оказва се, че на полицията е известно кои са ученичките, извършили и заснели гаврата. По случая работи детска педагогическа стая, защото участничките в клипа са малолетни. Родителите са подали жалба. Образувано е досъдебно производство.

"И в училище, и родителите, и съседите - всички ние някъде бъркаме, за да се стигне до тази агресия", коментира училищният психолог Младен Владимиров. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз преди няколко дни ошамарих две такива
110
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всеки, който говори на български с несъществуращи обърнати ударения ми е ясен що за култура има!
109
0
 
13
 
! Отговори
Стелияна преди 7 години
Ако това беше моето дете, тези двете щях да ги смачкам, но първо родителите им щях да смачкам. То това младеж ли е пълен провал.
108
0
 
17
 
! Отговори
Petya преди 7 години
Ужасена съм от това видео.Как може такова нещо между момичета.Родителите на биячките трябва да се срамуват от тези създания.Съдът трябва да ги накаже защото никой не си дава сметка колко такива случая има и ние мълчим а децата жертви придобиват стрес за цял живот.
107
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не им ли знаете адресите на тия пачаври, че да им отидем на гости да ги видим колко са смели . Да видим кой ще се съблече ...
106
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** някакви
105
0
 
26
 
! Отговори
Maika преди 7 години
Няма значение,с какво са облечени.но тези малки гнусни дрисли трибва даги заключат И ЯКООО БОИИ давидат колко е хубаво.след това и родителите даги поггнат, как саги васпитали
104
12
 
22
 
! Отговори
ф преди 7 години
и трите са ***, деца на чалга културата. Ако се е плюскала с някой не е дете, сори. Моята дъщеря не ходи с леопардов сутиен и блуза без презрамки и нямаме такива проблеми, защото има мозък в главата си
103
2
 
29
 
! Отговори
Баща преди 7 години
Ако беше моето дете щях да ги накарам да се съблекат и после голи на въжето мама им ******ска
102
0
 
22
 
! Отговори
Вендета преди 7 години
Едното момиче е Паула Филипова, другото е Лора Тодорова,имам и снимки,но не са потвърдени.
101
3
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия малки пикли дето се правят на биячки сега тях искам да ги видя как се събличат,ама с ритници.Да питам после родителите им как се чувстват.Всичко е до възпитание.....ама май липсва!!!!!!
100
4
 
44
 
! Отговори
Light преди 7 години
Гледайки този клип и наблюдавайки младите в днешно време ми става много тъжно. Само като се сетя, че те са "плодовете" на онова отвратително поколение от началото на 90-те - мутри и мутреси.....Питам се - кога в България ще започне МАЩАБНА СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА ЗА ПРЕВЪЗБИТАВАНЕТО НИ, защото като ценностна система и човечност сме под дъното..... пълно с отрватителни хора, социопати и готови за затвора агресивни млади хора.....
99
5
 
43
 
! Отговори
Народен съд преди 7 години
До АнонименДо raptorКакво дете бе.Ходи без бельо, с леопардов сутиен,съблича се без съпротива и има бивше гадже. Не ставайте смешни --------------------------Като ти смешно дай да те маризя в центъра на София чисто гол и после да те пусна във фейсбук. Понеже била с незнам си къв сутиен и дайте да я обесиме. Аман от ориенталци в тая държава.
98
0
 
6
 
! Отговори
... преди 7 години
prav si nomer 117
97
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е само капка в морето от гнусотия.
96
3
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Унижението за агресорките е по-голямо. Все пак при толкова мъже и момчета на 15 г. да ти се налага да се биеш за една п**ка!? Къде останаха хубавите времена, в които момчетата спореха за момичетата, а момичетата се чувстваха истински желани.Сега какво!? Един пикльо си легнал първо с едната, после с другата, и тези малките сега ще се избият заради една п**ка. И да вземат да забранят интернет за лица под 18 г.
95
0
 
2
 
! Отговори
До 113 преди 7 години
До АнонименСъбират Likes, че Yout*** плащат на кликване :-)
94
27
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каквото потърсила, намерила си го - *** им работа
93
0
 
27
 
! Отговори
raptor преди 7 години
Жалко за детето...това ми е коментара.
92
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А нормално ли е, включително и този сайт, да въртят непрекъснато за фон на грозната новина и коментарите по нея самия унизителен за пострадалото момиче клип? Те не са ли съучастници в гаврата?