ГДБОП изтри Facebook-a на малките биячки, валят заплахи...

Всички приятели на побойничките се обърнаха срещу тях
Обновена: 16 сеп 2016 07:25 | 16 сеп 2016 07:00,
136
ГДБОП изтри Facebook-a на малките биячки, валят заплахи...
Снимка: Youtube

 Две момичета на по 13 години пребиха зверски връстничка, накараха я да се съблече и качиха клипа с гаврата във Facebook. Поводът бил скандал заради това, че нападнатото момиче правило секс с гаджето на една от биячките, научи "24 часа”.

Заради появилите се заплахи се наложи антимафиоти от ГДБОП да изтрият профилите в мрежата на двете момичета. Случката е отпреди няколко дни и е заснета зад столичен мол. Любовният скандал избухва между жертвата и приятеля на една от побойничките. Изоставеното момиче и приятелката й се нахвърлят върху прелюбодейката, а техен приятел снима с телефона си. Започват да я удрят, дърпат я за косата и дори се вижда как я ритат в главата.

Още по темата

"Събличай се, давай, събличай се веднага! Събличай се веднага, защото ще побеснея и ще те смажа от бой!”, крещи П. на А., докато я удря. "Само че съм без гащи отдолу”, плахо казва момичето, преди П. да връхлети със страшна злоба върху нея. "Чуваш ли, бе? Имаш гащи, бе? Как ще ходиш ти без гащи, бе”, крещи ядосаното 13-годишно момиче, докато налага съперницата си. "Махни си сутиена да те видят всички, крещи тя, а момичето вече държи белия си сутиен на черни цветенца в ръка. Командите обаче не спират. "Ела и се съблечи гола. По-бързо, защото ще те накарам да ходиш гола по улицата”, вика побойничката.

Накрая се чува и страшната заплаха. "Нали знаеш, че това отива после във Facebook", казва агресорката и клипчето наистина се появява в социалните мрежи, за да разпали страшен скандал.

Всички приятели на побойничките се обръщат срещу тях и почват да сипят заплахи срещу момичетата. Скандалът ескалира до такава степен, че се налага антимафиотите от ГДБОП да изтрият профилите на двете ученички. Заплахите обаче се пренесоха в акаунтите им в Instagram. Повечето от тях директно съдържат заплахи за саморазправа и дори смърт. "Ще те пробода на 100 места с нож така, че да не умреш, но ще те гледам как се мъчиш и кръвта ти бавно изтича, преди да се гътнеш”, е написал потребител на сайта.

Не я бият за пръв път, каза познат на жертвата. "Тя си е лека и спи с всеки", добави момчето и обясни, че момичето дори само се разголвало по улиците, за да впечатли някой батко. Баща й също я тормозел. Той обаче отрече твърденията.

Двете побойнички бяха разпитани. Пред приятели и познати едно от момичетата се оправдавала, че видеото е инсценировка и идеята била да се качи в в портал за видеообмен. От срам и двете момичета не се появили на първия учебен ден.

Шестокласничката, която през повечето време бие, е била изключена от предишното си училище, казаха от 144-о СОУ, където в момента учи момичето. Тя е в шести клас, учителите й признават, че е по-палава и проблемна, но не се оплакват от момичето. Все пак не пожелаха да коментират защо е била изключена. 

Също в 6-и клас, но в 138-о СОУ, учи другата биячка. Момичетата се запознали това лято в кафе. 

Жертвата също е в 6 клас, но в 28-о СОУ. Оттам не пожелаха да коментират "неприятния инцидент с наш ученик". Освен прокуратурата проверка започна и Държавната агенция за закрила на детето. Оттам остро осъдиха нападението и отбелязаха, че е подготвено "предварително". 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
8
 
7
 
! Отговори
До 62 преди 7 години
Зрелостничките са 17-18 годишни дружеството, т.е далеч над възрастта за педофилия. Пък и аз още нямам 40, та не разбирам за какво се възмущава. Освен това никоя не се е съгласила насила.
59
4
 
30
 
! Отговори
Плавник преди 7 години
ГДБОП не може да изтрие профила на никой във фейсбук. Тези двете или сами са си го изтрили или в ГДБОП наистина работят некадърници. Как ще изтрият профила, в който се съдържат доказателства за побоя и смъртни заплахи? А ако утре наистина някой наръга биячката 100 пъти и гледа как умира? По спомен ли ще работи ГДБОП? Самият побой и събличане не е скандален. Преди 20-25 години, когато аз бях ученик ги имаше същите работи, но нямаше телефони с камера и фейсбук.
58
0
 
48
 
! Отговори
MMM преди 7 години
Хората попитали един мъдър източен философ: "Докога ще чакаме да се оправим?"Философът отговорил: "Ако ще чакате, ще е дълго".
57
11
 
12
 
! Отговори
Срам Барак и Меркел преди 7 години
Тодор Живков е виновен че не изби родителите им в Белене или поне да ги беше пратил като Фидел na ХUSA
56
20
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
щом на 11-12 им идва цикъла, природата е преценила, че могат да правят секс, че и да зачеват, кои сте вие, че да скачате срещу естествените закони?
55
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това от кое СОУ са учениците няма никакво значение. Но е показателно от какво семейство са и колко са възпитавани. Няма даскало, което да замести домашното възпитание. Болшинството от тези деца са жертви на родителите без дори да го подозират.
54
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
браво на гдбоб аз изгорях със вируси тука не само аз дота приятели гдбоб е редно да мине из ловеч и да си досвърши работата крала снимка и я правила на клип ими вика с цялата си наглост аз не съм а да нее дошла от господя бре гдбоб къде сте
53
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГДБОП се занимава с Фейсбук на момиченца. Ухахахахаахахахах...тия *** по-ниско могат ли да паднат?
52
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Слава богу и от тубата го махнаха след като много хора се оплакахме. Въпреки това днес.бг продължава да се опитва да разпространява видеото. ще има последствия!
51
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И трите са за бой.
50
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако родителите са безработни и безпарични крахът на семейството е неизбежен както физически така и морално. Така, че дори учителите да вземат по 100 000 ? на месец все тая. Обществото и семейството се разпадат - системите остават: образователната, здравната, съдебната, административната. . . И искат все повече пари да се наливат в тях ! Всеки, който не работи в тези системи (държавната хранилка) е обречен да се бори за оцеляването си. Държавата не се грижи за семейството.
49
4
 
12
 
! Отговори
Георги преди 7 години
калпаво семейство - калпаво дете. Лошото е че всички трябва да учат на едно и също място. Ама съвсем скоро ще станем като в европа - децата от добри семейства в частни училища, другите в киреча - роми, българчета, сириичета и всякакви други. Те там се колят, събличат, правят си *** в тоатлетните. По белия свят е така
48
5
 
27
 
! Отговори
Мъж! преди 7 години
Абе що ни занимавате с глупости?!? Какво друго може да се очаква?!? То в България останаха само к...ви и престъпници! Ейго и тука - 13-годиншно к...ве ХОДИ БЕЗ *** И СЕ Е...Е, С КОГОТО МУ ПАДНЕ! Открадва гаждето на друго момиче, обаче ТО ПЪК СЕ ОКАЗВА МАЛОЛЕТНА ПРЕСТЪПНИЧКА И ЕСТЕСТВЕНО Я СМИЛА ОТ БОЙ и така ...
47
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен Да си учител е призвание.Ако не не ставай учител.Добрите учители тепърва трябва да се създадат.В момента няма учители...а пък те и 2000лева заплата искат.Почиват по 3-4 месеца в годината...
46
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
.... започват секс на 12-13, няма амбицията да се образоват ...... нямат детство.......... без морал, без цели................Пълни глупости, драги! Моето дете нито прави секс на 13, има си детство, морал, амбиция, ценности и т.н. Защото сме си го възпитали както трябва и осигурили, каквото е необходимо. Да, в училището му има деца като тези на снимката, но повечето са такива като него. Проблемите на децата са функция на грешките на родителите им.
45
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е примитивно поведение от самите семейства.И защо от 144 училище ще си мълчат? Всички си мълчат - значи всичи одобряват. Ега ти обществото - ... Вечно - не знам, не чух, не видях. е... какво да се коментира при такова масово поведение на свиване в черупките, и какво се очаква?
44
3
 
39
 
! Отговори
Некъф луд преди 7 години
Едната без ***, другата съблича! Европейските ценности са в пълна сила.
43
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мислех, че само Зукърбърг може да трие акаунти във ФБ
42
26
 
7
 
! Отговори
НАТО-веца Радев преди 7 години
да благодарим на българо-съветската дружба и за това поредно падение! Тези азиатци ни и продължават да ни обезличават и все се опитват да ни заличат! Русия е позор за развития свят и провал на еволюцията ..... роба си остава роб, все така васален на червения чукой!
41
4
 
10
 
! Отговори
А.Смукачев преди 7 години
Поредната Българска драма драги зрители