ГДБОП изтри Facebook-a на малките биячки, валят заплахи...

Всички приятели на побойничките се обърнаха срещу тях
Обновена: 16 сеп 2016 07:25 | 16 сеп 2016 07:00,
136
ГДБОП изтри Facebook-a на малките биячки, валят заплахи...
Снимка: Youtube

 Две момичета на по 13 години пребиха зверски връстничка, накараха я да се съблече и качиха клипа с гаврата във Facebook. Поводът бил скандал заради това, че нападнатото момиче правило секс с гаджето на една от биячките, научи "24 часа”.

Заради появилите се заплахи се наложи антимафиоти от ГДБОП да изтрият профилите в мрежата на двете момичета. Случката е отпреди няколко дни и е заснета зад столичен мол. Любовният скандал избухва между жертвата и приятеля на една от побойничките. Изоставеното момиче и приятелката й се нахвърлят върху прелюбодейката, а техен приятел снима с телефона си. Започват да я удрят, дърпат я за косата и дори се вижда как я ритат в главата.

Още по темата

"Събличай се, давай, събличай се веднага! Събличай се веднага, защото ще побеснея и ще те смажа от бой!”, крещи П. на А., докато я удря. "Само че съм без гащи отдолу”, плахо казва момичето, преди П. да връхлети със страшна злоба върху нея. "Чуваш ли, бе? Имаш гащи, бе? Как ще ходиш ти без гащи, бе”, крещи ядосаното 13-годишно момиче, докато налага съперницата си. "Махни си сутиена да те видят всички, крещи тя, а момичето вече държи белия си сутиен на черни цветенца в ръка. Командите обаче не спират. "Ела и се съблечи гола. По-бързо, защото ще те накарам да ходиш гола по улицата”, вика побойничката.

Накрая се чува и страшната заплаха. "Нали знаеш, че това отива после във Facebook", казва агресорката и клипчето наистина се появява в социалните мрежи, за да разпали страшен скандал.

Всички приятели на побойничките се обръщат срещу тях и почват да сипят заплахи срещу момичетата. Скандалът ескалира до такава степен, че се налага антимафиотите от ГДБОП да изтрият профилите на двете ученички. Заплахите обаче се пренесоха в акаунтите им в Instagram. Повечето от тях директно съдържат заплахи за саморазправа и дори смърт. "Ще те пробода на 100 места с нож така, че да не умреш, но ще те гледам как се мъчиш и кръвта ти бавно изтича, преди да се гътнеш”, е написал потребител на сайта.

Не я бият за пръв път, каза познат на жертвата. "Тя си е лека и спи с всеки", добави момчето и обясни, че момичето дори само се разголвало по улиците, за да впечатли някой батко. Баща й също я тормозел. Той обаче отрече твърденията.

Двете побойнички бяха разпитани. Пред приятели и познати едно от момичетата се оправдавала, че видеото е инсценировка и идеята била да се качи в в портал за видеообмен. От срам и двете момичета не се появили на първия учебен ден.

Шестокласничката, която през повечето време бие, е била изключена от предишното си училище, казаха от 144-о СОУ, където в момента учи момичето. Тя е в шести клас, учителите й признават, че е по-палава и проблемна, но не се оплакват от момичето. Все пак не пожелаха да коментират защо е била изключена. 

Също в 6-и клас, но в 138-о СОУ, учи другата биячка. Момичетата се запознали това лято в кафе. 

Жертвата също е в 6 клас, но в 28-о СОУ. Оттам не пожелаха да коментират "неприятния инцидент с наш ученик". Освен прокуратурата проверка започна и Държавната агенция за закрила на детето. Оттам остро осъдиха нападението и отбелязаха, че е подготвено "предварително". 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименГрешиш, само фейсбук може да трие профили и то при сериозно нарушение на техните правила, а тук няма такова доколкото не момичетата са публикували клипа. Ако искат да не ги тормозят, момичетата може да си деактивират акаунта за определен период, но тук няма такова нарушение че да се изтрие профил с цялата му история и всичко да се наложи да почва отначало с нов профил. Ако гдбоп са си позволили да им хакнат профилите, това е цензура на фейсбук.
99
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отдавна трябва да се сложи ред едно време и в дискотеките ставаха простотии сега тука прави са гдбоб гледаме простаците уядат се с момиченцата охраната на пансионите спи в задния двор после кво станало яд директорите или нехаят или не искат що щото са техни това ставаше в оня строи добрите бяха тъпкани сега става така боико застъпи ги наред прав е много е прав но и тия ни командват какво искаме пребоядисани само
98
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименТя си го е отнасяла в къщи, затова е и станала жертва. В статията си пише, че бащата я е тормозил.
97
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Тиквоядне колкото повече безхаберни родители има и докато агенцията за защита на детето не почне да отнема родителски права и да налага глоби на безхаберните родители все повече такива случаи ще има
96
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГДБОП-а има ли права да трие профили? Да , имаДа, налага сеИначе Фейсбук става наддържавна структура
95
2
 
19
 
! Отговори
чукча преди 7 години
Родители,учители,полиция и съдебна система,ако те бяха читави-нямаше да има такива простотии......
94
1
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Господи та това са деца в 6 клас!До къде я докарахме,секс и побой на тази възраст,т.е. никакви морални ценности няма това поколение!И за това са виновни и родители и училище,всички институции!
93
2
 
3
 
! Отговори
Митев преди 7 години
До ...Кафе и цигарки ...
92
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
майката и бащатата 100% са синове и дъщери на масови убийци от БКП ...няма начин , само децата на комунистите израстнаха уруди , нечитави , мръсни и долни *** ! Но детето не е виновно , виновни са родителите му - червени сталиниски получовешки уруди !
91
24
 
10
 
! Отговори
И все пак преди 7 години
Не защитавам побойничките, но някак си излиза, че боят е нещо лошо, а това да правиш секс наляво и надясно с партньорите на приятелките/лите си, е нещо нормално ! Накъде отива ценностната ни система.... ?!
90
2
 
32
 
! Отговори
Анализатор преди 7 години
Фактите говорят за едно:Криворазбраната "демокрация", безконтролната свободия и ежедневната пошлост по телевизия, интернет и вестници, водят след себе си точно това! Малки деца без ценностна система, без респект към родители, учители и закона!Но какво ли се учудваме, с какво се различават от "ВИП"-овете в Биг Брадър, които за капка известност и пари са готови да ги правят на маймуни!Света върви към залеза си!!!
89
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тея и трите са си за бой, къде от родител, къде от приятелсамо че защо се снимат и го качват в нет-а, това не го разбирам вече и граничи с тоталната глупост
88
2
 
19
 
! Отговори
Папата преди 7 години
13 годишни жени... Хубаво че не се кръстя....
87
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички сме български граждани с изключение на насила славянизираните роми по време на Византия дошли като Бежанци преди 100-ци години по тези Земи
86
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да ... на повечето им харесва да гледат такива неща ... Не само, че оправдават агресията, но дори се асоциират с агресора ... ако бяха там щяха и те да ритат падналото момиче.Това са мнозинството от "хората"
85
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами направете всяка лапешка лудория водеща новина тогава. Има проблемни деца, те правят ежедневно по някоя грандиозна простотия - може напоително да ни информирате само по тази линия и ни за политика, ни за икономика, ни за престъпността ще се главоболим.
84
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Фейсбук са в правото си да трият клипове представляващи унижение за някой човек. Тази сниманата на клипа никога не се е съгласявала да бъде снимата нито да бъде "изобличена" от насилничките и.По вашата логика на защитниците на насилието може някой изнасилвач да снима и после да си остави клипа в фейсбук,понеже виждаш ли той споделял частен клип и не бил виновен, че снимал изнасилването и го постнал във Фейса. Дори и да не е изнасилване -това е гавра с човек. Това ли искате да гледате по интернет
83
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
2 Статии за еднa и съща тинейджарска простотия , а простотия на Гл.Редактор
82
6
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази щом "спи с всеки" на 13 за мен си е заслужила боя. Само че трябваше да го отнесе вкъщи, от родителите си, преди доста време. А двете побойнички и те не са стока, трябва да има трудовъзпитателни лагери. Да ама не, всичко ще се размине и тези боклучета ще продължат с изпълненията си.
81
5
 
18
 
! Отговори
Извънземен преди 7 години
ГДБОП само това ли могат да направят? Да трият профили във фейса??? Вместо да ловят престъпници, те седнали на малките златотърсачки профилите да трият. Това не беше ли звено за борба с организираната престъпност? Тези двете мърли, организирана престъпност ли са или онези мутри с дрогите, ***, грабежите и крадените коли са организирана престъпност. Две лигли на по 13 са организирана банда а престъпниците които вилнеят са си... обикновени престъпници. Алоу, бъчварова, к'ви ги твориш??????????