Стотици деца на тиймбилдинг срещу тормоза в училище

Поппевецът VenZy със специално участие
28 сеп 2016 11:42, Александър Попов
1
Стотици деца на тиймбилдинг срещу тормоза в училище
Снимка: Cartoon Network

На 18 септември се проведе първият по рода си междуучилищен тиймбилдинг, като част от националната кампания на Cartoon Network против тормоза "Клуб Приятелство: Имаш Силата - Бъди Приятел", в партньорство с Фондация "Асоциация Анимус".

За втора поредна година харизматичният изпълнител VenZy взе специално участие и помогна на подрастващите да се справят с тормоза в и извън училище.

Първият по рода си междуучилищен тиймбилдинг бе проведен под формата на специална програма с образователни игри. Над 300 деца и родители се включиха в събитието, което представи по интерактивен начин решения за справяне с все по-наболяващия проблем за обществото в България.

И тази година лице на кампанията е изпълнителят VenZy, който с помощта на специалистите от Фондация „Асоциация Анимус” предава личната си позиция за проблема и съвети към българските деца как да се справят с тормоза и хулиганството в и извън училище и как могат да се обърнат за помощ към денонощната и национална телефонна линия - 116 111.

Инициативата се провежда за втора година и има за цел дългосрочно да вдъхне сили на подрастващите в цяла България да бъдат добри приятели и да си помагат. На специалната онлайн платформа на кампанията, всички могат да разгледат оригинални анимации и истории, които възпитават у децата по-добро и толерантно отношение един към друг.

Тормозът представлява проблем, който засяга почти всички деца в един или друг момент от техния живот. Затова Cartoon Network отново си партнира с Фондация "Асоциация Анимус", за да информира децата и младите хора относно тези въпроси и да предостави незабавна помощ и подкрепа за тези в нужда. Децата, които са се сблъсквали с тормоз - било то директно или не - могат незабавно да получат професионален съвет, полезни насоки и друг вид помощ онлайн на budipriatel.cartoonnetwork.bg


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В днешно време много хора компенсират интелектуалната си недостатъчност с чужди думи.