Нумеролог прогнозира: Новият президент определя пътя за 27 г.!

Цачева и Радев са равностойни, Калфин – консенсусен
4 окт 2016 09:14,
32
Нумеролог прогнозира: Новият президент определя пътя за 27 г.!
Снимка: кадър, Bulgaria ON AIR

"6 ноември е много важен ден за България - какъвто президент си изберем, горе-долу такава ще е насоката за развитие на България в следващите 27 години, защото от следващата година България влиза в един нов 27 цикъл на развитие. Изборът е много важен", обясни нумерологът Ели Маринова пред Bulgaria ON AIR.

По думите й светът ще ни гледа много внимателно какво правим. Въпреки това Маринова не очаква да сме много активни, а напротив - избирателната активност ще бъде по-малка от прогнозираната. Настроението няма да е приповдигнато, но тези хора, които отидат да гласуват, ще го направят отговорно, добави тя. Според изчисленията й, денят ще бъде напрегнат, важен е за хората и България, но ще мине сравнително тихо за разлика от други избори.

Цецка Цачева и ген. Румен Радев са почти равностойни, коментира нумерологът.

"Цецка Цачева има доста сериозна подкрепа. Бих казала, че е добър експерт, но има и подкрепа. Това, което показват числа е, че тя е консенсусна личност, която е наясно и с политиката, и с дипломацията, с комуникациите, с различните хора. Позициите й са доста солидни. Това, което може да я препъне, е, че при нея месец октомври - 9-ти е личен. Просто 6 ноември за нея не е ден за поставяне на нови начала", посочи Маринова.

Тя заяви още, че ген. Румен Радев е по-скоро добър политик, отколкото добър дипломат. "Много е силен. Човек на честта и на дълга. Експерт, но дипломацията малко му куца. Консенсусен е", смята тя.

"Ивайло Калфин също е консенсусна личност. Той е по-скоро дипломат и търси не силови методи и решаване на проблемите. Това обаче понякога се оказва капан, защото искайки да угодиш на всички понякога, не се случва нищо. Той има доста добри шансове. С комуникацията е добре, с разбирателството и с работата в екип - също е добре. При него шансовете също са добри", добави Маринова.

По думите й Пламен Орешарски има доста добра позиция. "Той е доста силен политик и дипломат. Знае какво да иска и към какво да се стреми, но е малко трудна комуникацията с него. Един президент трябва да е добър дипломат, а след това добър политик и заради това съм го сложила назад", обясни нумерологът.

За Трайчо Трайков и Красимир Каракачанов явяването на тези избори е стъпка нагоре, но вероятността да ги спечелят никак не е голяма, прогнозира Маринова.

По отношение на "битката между" Ирина Бокова и Кристалина Георгиева - там ситуацията е 50 на 50, пресметна тя. "Ирина Бокова има опита и основата. Тя доста добре познава играта. Кристалина Георгиева също е политик и дипломат. Може да се каже, че е по-силова личност, но има добра подкрепа, но дали ще надделее не знам, защото Бокова има основата", заяви Маринова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
1
 
! Отговори
13 преди 7 години
До Анонимен:Партийният секретар,възпитаничката на рабфага,кариеристката,ренегатката,отпадъка на БКП ,ЩЕ НИ ВОДИ към ЕВРОАТЛАНТИЗЪМ.*** народ, прости водачи!
26
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
АКО СЕ ГОВОРИ ЗА СВЕТЛА ЖЕНА, ТОВА НЕ СЕ ОТНАСЯ ЗА ЦЕЦКА, ЗАЩОТО ТЯ Е ТЪМНА ЛИЧНОСТ
25
1
 
2
 
! Отговори
Посмали преди 7 години
До нОмерътВНОСЪТ НА СТОКИ в БЪЛГАРИЯ Е 93 % !А посмали малко(***...го)
24
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако Радев спечели такова развитие ще пада та ум да ти зайде.Ще има да строим комунизма наново та ушите ще ни пукат.Както казва комшията:-Комунизма го градих, за втория път да си търсят хора.
23
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
и какво точно каза астроложката ? и какво предрече? ........и този има шанс,и онзи има шанс...???????????????
22
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Опреди 50 и повече години слушаме за това прословуто развитие на България . Не се ли разви достатъчно държавата за да е в едно приемливо , оптимално състояние .Какъв е сега този нов , 27 - годишен период на развитие.Със сигурност , това не е период за разпущане на коланите , а си е *** борба за оцеляване .
21
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези прогнози и аз мога да ги дам.Всеки който що годе се интересува от политика,следи събитията и нагласите на електората,ноже да каже същото.Така,че номероложке заври си прогнозите там,където слънце не огрява и не ни губи времето с тях.
20
2
 
1
 
! Отговори
Kitov преди 7 години
До Анонимен 12Възможно е, само че няма да е сега, тъй като всички кандидати със шанс да спечелят (вкл. и кандидатът на ГЕРБ) са мъже.
19
4
 
6
 
! Отговори
българин преди 7 години
НЕ НИ НАБИВАЙТЕ В ГЛАВИТЕ ПРЕДИМСТВОТО НА ТЕТКА ЦЕЦКА!ДОРИ САМО ФИЗИОНОМИЯТА И ВДЪХВА СЪМНЕНИЕ В ИНТЕЛЕКТА И.ДАНО ТОЗИ ПЪТ НАРОДА СЕ СЪБУДИ И ГЛАСУВА ЗА ВСЕКИ ДРУГ, НО НЕ И ЗА ТАЯ КРАДЛИВА ШАЙКА ОТ БИВШИ КОМУНИСТИЧЕСКИ СЛУГИ И ТАРИКАТИ!
18
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
посоката е ясна ЕВРАБИЯ.новото европейско робство донесено на българия от демонокрацията
17
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТАЗИ СЕ Е ПОБЪРКАЛА ОТ СМЕТКИ
16
1
 
6
 
! Отговори
за в Бачик ... преди 7 години
До Анонимен"Кой сега е номер 1 " ?Номер едно отново са САЩ , мизерия и заеми , бежанци и роми с ПРАВА .БЪЛГАРИЯ ПРОДЪЛЖАВА ДА ПОТЪВА С ВСЕКИ ИЗМИНАЛ ЧАС .Е , ............ КОЙ Е НОМЕР 1 ?БЪЛГАРИЯ ОТНОВО ЩЕ Е НОМЕР , ..............1001 !
15
2
 
22
 
! Отговори
нОмерът преди 7 години
Боци да подава оставката , НИКАКВИ РЕФОРМИ В ДЪРЖАВНИТЕ ИНСТИТУЦИИ..Това показа на практика ГЕРБ , и аз се отказвам от ГЕРБ , ни вопъл ни стон , само СОБСТВЕНО АЗ .Държавата се крепи на ЗАЕМИ , ВНОСЪТ НА СТОКИ в БЪЛГАРИЯ Е 93 % !Народното Недоверие в държавните институции е 97 % ....НЯМА ДЪРЖАВНОСТ!
14
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Бъдещият президент ще бъде или Цецка Цачева, или Румен Радев, или Ивайло Калфин, или Красимир Каракачанов, или Пламен Орешарски, а може би и Трайчо Трайков, или някой друг"ЕГАТИ ПРОГНОЗАТА!
13
1
 
20
 
! Отговори
бай иван преди 7 години
След третата ракия и аз почвам да чувал гласове от отвъдното. Лекаря ми каза, че няма проблем, че чувам тези гласове. Важното е да не споря с тях.
12
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
звездите й го говорят. Ха ха ха.
11
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Имаше нещо казано преди години , че светла жена, като застане начело на България ще тръгнат нещата на добро.
10
3
 
18
 
! Отговори
Тиквократ преди 7 години
Значи още 27 години тиквокрация!
9
3
 
23
 
! Отговори
Моля Ви,обяснете! преди 7 години
Защо вота в Днес БГ е винаги толкова затруднен? Защо спирате възможността на читателите си да изкажат своето мнение свободно,а не избирателно? защо сте толкова недемократични,а пристрастни?......Жалко!
8
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
избори в Балчик за общинска съветнициВМРо 26 процента - 6 съветникагерба 22 процента - 5 съветникаБСП 17 процента - 4 съветника...................АБв - 4 процента - 1 съветникКой сега е номер едно?