Чудо! Катаджия помогна на незрящ за тролея

Униформеният пресякъл натоварен булевард, за да се притече на помощ
32
Чудо! Катаджия помогна на незрящ за тролея
Снимка: Facebook

"Този млад полицай направи нещо адски добро: пресече натоварения бул. "Дондуков" в София за да помогне на сляп човек с куче водач да се качи в тролея. Ето такива полицаи искам да виждам!!!".

Още по темата

Този пост в социалната мрежа Facebook на юриста Николай Димитров стана хит сред потребителите й. Случката е от вторник следобед.

Димитров сподели снимка на униформен, който е на видима възраст от около 25 години.

Този жест на полицая показва и добрата страна на хората, които служат на обществото, макар и да я виждаме рядко.

Само преди около две седмици в медийното пространство беше показана и обратната страна на медала - шофьор на автобус от линия 72 отказа да спусне платформата за по-лесен достъп на мъж с инвалидна количка.

Свидетел на унизителната случка стана Красимир Стоичков, чийто снимки предизвикаха вълна от недоволство в социалните мрежи.

На кадрите се виждаше как мъжът е трябвало да се влачи по пода, за да се качи, а след това – и да седи там.

Шофьорът пък не спуснал платформата под предлог, че не взема достатъчно пари, за да направи това.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
2
 
1
 
! Отговори
До авторката преди 7 години
Чак пък чудо...
25
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дали не му е чорил портфейла.
24
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е чудо! Има много свестни хора сред тях, проблема е че заради няколко некачествени индивида, страда цялото съсловие. Същата е ситуацията с учителите - има много свестни, за които дори не чуваме, но пък се говори постоянно за некадърните и мързеливи. Истината е, че във всяко стадо си има по някоя *** и важното е да сме безкомпромисни към тези, които петнят името на останалите.
23
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До страшна пропагандаСвидетели сме на страшна пропаганда срещу всички държавни служители, всички лекари, всички хора. Единствените хвалени и прехвалени са тези от правителството. Разделяй и владей
22
4
 
8
 
! Отговори
мими преди 7 години
И какво толкова е станало, постоянно стават такива неща господа журналисти. Като ви чета статиите защо винаги плюете нашето, а възхвалявате чуждото
21
2
 
20
 
! Отговори
страшна пропаганда преди 7 години
свидетели сме на невиждана до сега пропаганда срещу полицаите.Даже и министърката ги храни като "носачи на призовки".Има си и полицаи-***.. подкупни прасета.. ноооо си има и свестни и съвестни хора, достойни за уважение.Да не би да е по-добре като няма контрол по пътищата? Последните година-две съм сигурен, че ПТП са много повече от преди- ЗАЩОТО НЯМА КОНТРОЛ.
20
2
 
14
 
! Отговори
. преди 7 години
Стига сте използвали думи като адски, страшно, дяволско...
19
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами младо зелено полицайчето идеалист. Системата не го е смачкала още и е останало още човешко у него.
18
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това им е работата все пак .. Но младия полицай ще се "отрака" и скоро няма да помага на никой, а само ще бие и чака рушвети. Млад и невинен.
17
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ееех, самоако началниците му и госпожата, и.д. министър на вътрешните работи, си вършеха работата по този начин, (т.е. в помощ на гражданите) щеше да е прекрасно!
16
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименХората си мислят, че полицаите са лоши, защото им пишат фишове или правят им актове затова, че нарушават законите. Всеки знае , че във всяко стадо има и черна овца. Затова , че спазват законите не ги прави лоши.
15
2
 
27
 
! Отговори
браво! преди 7 години
Браво на полицая! България има нужда от повече такива полицаи!
14
3
 
34
 
! Отговори
4 преди 7 години
Аз също съм на мнение, че това НЕ Е ЧУДО! Факта, че се наслагва отрицателно отношение към полицаите, заради някакви *** - каквито има навсякъде - не променя факта, че по-голямата част са свестни хора, които просто си вършат работата! Естествено, ако им се позволи! Имам познат, който започна преди няколко месеца работа като полицай - и вече си говори сам! Не им е лесно! Лесно е на платените драскачи на ББ, които знаят само да плюят! Аз също съм получавала в тежки моменти помощ от полицаи!
13
7
 
7
 
! Отговори
БГ преди 7 години
Кое е чудо ? Че полицая е помогнал , или че са минали живи и здрави ???
12
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ми не ,че са лоши ... сигурно и помагат ( освен ,че ги мързи ) , но си е чудо !Да помогне без да го иска някой ! Този е за медал !
11
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отдавна ви казвам, че от тази седемдесет хилядно шуробадженакорушветчийско котило, деветдесет и пет процента са скрап. Само като в Грузия и ще потръгнат нещата.
10
1
 
14
 
! Отговори
Bit преди 7 години
Like!
9
1
 
22
 
! Отговори
без преди 7 години
Браво!
8
3
 
6
 
! Отговори
777 преди 7 години
АЛЕЛУЯ БЕЙБИ
7
13
 
10
 
! Отговори
le6tan преди 7 години
евала! Ама сега да не му дадете орден Стара планина :Д Те трябва да разберат, че това им е част от задълженията - похвалете го с грамота, ама толкова. Се пак на фона на 95% изверги които работят в МВР, тоя верно е като папа Йоан Павел и заслужава похвала.