И още за бурките: 20 години внасяме ислям, службите – спят!

Става въпрос за идеология, не за религия, смята депутат от ПФ
27 окт 2016 09:52, Мария Захариева
94
И още за бурките: 20 години внасяме ислям, службите – спят!
Снимка: Reuters, архив

Службите за сигурност у нас не си вършат работата. Две десетилетия имаме внос на ислям. Този процес се толерира от етническата партия ДПС. Имаме нова ислямистка вълна, която е насочена към промяна на политическото статукво в света. Това подчерта депутатът от Патриотичния фронт Искрен Веселинов пред Bulgaria ON AIR. Той добави още, че законите се приемат, за да се изпълняват и отговорната институция за това е МВР.

Още по темата

Той настоя, че от партията му ще поискат обяснение от МВР, както и законът за бурките да се прилага. Реакцията на патриотите идва след експеримент на Bulgaria ON AIR, който показа, че законът за бурките не се прилага.

"Не говорим толкова за религия, колкото за идеология. Въпросът е дали позволяваме да се създаде този тип радикалност. Тази общност трябва да се интегрира и да не се прегражда с бурки. При ромите става дума за добре организирана и платена кампания за преодоляване на защитните механизми на обществото", настоя той.

Историкът проф. Христо Матанов изрази мнение, че приемането на закона за бурките е правилна стъпка и израз на това обществото да бъде защитено.

Според него обаче, експериментът на телевизията поставя под въпрос спазването на законите в България като цяло.

"Тази бурка е символ на настъпващ ислям. Това трябва да ни плаши, защото ние трябва да акумулираме воля да се браним, иначе християнската цивилизация е обречена", посочи историкът.

"Законът ще реши част от проблема, но не може да ни предпази, ако ние не сме убедени, че това противоречи на съвременната цивилизация", смята още той.

"Защо тези хора имат лични карти, а си крият лицата? Това е недопустимо! Не може да се очаква малка България да има решаваща роля в борбата с ислямизацията. Турция върви към ислямизация, а нашите служби за сигурност трябва да се изчистят от всички, които си затварят очите", настоя проф. Матанов.


94
Още по темата: идеологияБуркиИслям
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Редно би било да им затворят джамиите след като демонстративно носят бурки
71
0
 
3
 
! Отговори
до Исмаил (70) преди 3 години
Християнството се е налагало със сила преди 500-1000г. , исляма продължава и до ден днешен. По-жестоко налагане от исляма няма. Дори го има като проповед в книгата им. Стига двуличничи исмаилчо.
70
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не ми се вярва точно службите да спят, по-скоро такива са указанията отгоре. А дали са по партийна или административна линия - все тая, след като веднъж вече са спуснати...
69
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Както предложиш малко пари на роми , може и Будисти или Мормони да станат
68
1
 
1
 
! Отговори
глупав Народ преди 3 години
Първо се потърсете в гугъл , кои са Хорахане Рома-турцизирани7турчеещи се роми в България после да говорим за Религии , има достъпна Информация която обеснява точно и ясно
67
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
може би защото службите работят именно по ислямизиране на бъгларите.

Да са живи и здрави българските американски служби
66
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
България става атеистична държава!!!Псевдо патриоти на всяка крачка,а християни...ами няма....та Исляма няма как да ви е виновен.Къде са вашите християнски ценности,аз не ги виждам.Живея в смесен регион и мога да ви кажа,че и мусулмани и християни си живеем много добре,омразата идва от така нбедените"патриоти".
65
0
 
2
 
! Отговори
Иванчо преди 3 години
Религията не е ли вид идеология, бре, депутате?!
64
1
 
10
 
! Отговори
Ханонимен преди 3 години
Не спят... не спят.. а изпълняват заповеди и направляват !!!
63
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не са виновни службите, те са с вързани ръце от Козяшките агенти.
62
15
 
2
 
! Отговори
Исмаил преди 3 години
проф. Матанов не знае ли че Исляма е българска религия от векове(българин-мюсюлманин). Интересно защо ли доброволно много хора приемат Исляма , а християнството на всякъде е наложено с проливане на кръв... И този процес ми напомня цирка"светата инквизиция"-отчитане на дейност.
61
1
 
24
 
! Отговори
Българин от Германия преди 3 години
Да се забрани със закон финансирането на джамии от Саудитска Арабия и турската DITIB , както и заплащането на имами от турската държавна институция DYANET. Вчера ZDF показа факти и за Германия, като посочи, че Холандия, Австрия и други страни вече са приложили подобни забрани, в Германия все още не. Трябва да се окаже НАТИСК върху българските васални политици. В Германия става вече опасно...Не искам България да стигне до необратим процес.
60
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Службите не спят.
Просто службите се пребоядисаха от чрвено в синьо.
Де що имаше ченге, стана "димукрат".


Ченгета, какво да ги правиш, по мерзост са ги подбирали, мерзавци са си.
И такива ще си останат.
59
1
 
23
 
! Отговори
Гербер от Анадола преди 3 години
Антибългарската телевизия НОВА тази сутрин направи един репортаж за жената на Ахмед Муса. Опитаха с да ни внушат, че е нещо нормално жените да ходят забулени като бухали на обществени места, а вкъщи да ходят гримирани и цивилно облечени
Блгари, и вие небългари, които не изповядвате исляма, усещате ли как леко-полеко евроатлантическата измама се подменя с пълзящ ислямизъм ?
Това ли е демокрацията, за която се борехме през 80-те и 90-те ?
Бурки и джамии в европейска, християнска и православна БГ !
58
8
 
2
 
! Отговори
1001 събуждания преди 3 години
До Внимание българи!
нещо като "моралната" полиция в Иран - сакън някой къносан кичур или лакиран нокът да не се покаже да съблазни тулума вдесно. само че наобратно, ще проверяваме гъсти ли са мустаците под гримираните зъркели. това е работа на по-интелигентните семейства и имамите, ако още са запазили здрав разум - да поясняват Корана - лицето, китките и глезените на демонстриращите набожност публично спокойно може да се виждат.
57
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само един въпрос към всички дс агенти.Как вие ще борите исляма след като обучавахте Сивите вълци ,една ислямско марксистка групировка да стреля по папата.
56
2
 
11
 
! Отговори
Службите преди 3 години
Не ги ли е срам да лежат на гърба на данъкоплатците. Който не може да си изпълнява задълженията, да напуска.
55
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
доказано е, че комунистът няма род и родина. Да не очаквате един бригадир да го интересува България, че ти си знаят, ако стане зле имаме пари и отиваме другаде! Докато не стане шеф на службите човек милеещ за родината, нищо добро не ни чака и съответно нямаме служби!
54
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Служби няма всички спят на работното си място и чакат датата да им преведат заплатите
53
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Такива същитите съм ги виждал в Хасково в поликлиниката когато чаках и дойдоха 2 нинджи говореха на сокерес но не ми е ясно кой им дава пари за да носят чаршаф ?