За изчезналия Миро: Надежда да се е крил на завет

Военните се оттеглят от издирването, ще се включат при необходимост
Обновена: 1 ное 2016 19:12 | 1 ное 2016 19:00,
72
За изчезналия Миро: Надежда да се е крил на завет
Снимка: Facebook

Екипите, които търсиха и днес програмиста Мирослав Късовски в Стара планина, се надяват да се е крил на завет.

"След направения анализ на това, което беше обходено днес и вчера, някои от районите бяха обходени и по два пъти, реално направената констатация е, че остава възможност евентуално мъжът да е останал само някъде горе по билото". Това каза командирът на 61-ва Стрямска механизирана бригада бригаден генерал Груди Ангелов пред "Фокус". "Надяваме се да е жив, дано се с крил някъде на завет, още таим надежда", каза още той.

Още по темата
Днес военните участваха в търсенето на 34-годишният мъж, който изчезна в района на връх Ботев в Стара планина.

Последната връзка с него е била на 26-и октомври, когато се е обадил на близките си, за да им каже, че ще изкачи върха и след това се прибира. Ден по-късно роднините му подават сигнал, че е в неизвестност.

По време на похода в планината Мирослав е бил с колело.

От утре военните се оттеглят от издирването, то ще продължи само от спасители на ПСС и служители от охраната на парк “Централен Балкан“. При възможност и добро време те ще бъдат подпомагани от хеликоптер “Кугър”.

"Ние се оттегляме и при необходимост ще имаме готовност да им помагаме”, обясни още  бригаден генерал Ангелов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Грешка сидни - trutype шрифтовете имат вграден байт код за който се иска специализирана виртуална машина. Всички модерни ос използват тази технология за дисплей на текст. До скоро панента за hinting се плащаше но вече изтече защото беше направен от покойния Стив Джобс още в 90те.
31
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз бях ИТ в САЩ още през 1995 година когато ти още не си бил пипнал компютър гнида такава. Пак ти казвам стой в Австралия че такъв абориген другаде работа няма да намери. И какво и е на европа? Готини мацки, бира по парковете - само лъскачи като теб стават в 6 часа да обиждат бг ИТ-тата. В тоя ред на мисли я да те видя - знаеш ли коя виртуална машина идва инсталирана със всички ОС?
30
2
 
12
 
! Отговори
sante_dog преди 7 години
"Ние се оттегляме и при необходимост ще имаме готовност да им помагаме, обясни още бригаден генерал Ангелов.Ами то сега има нужда, докато не са го намерили, после няма смисал. Да излизат и да търсят. Стига само са пърдели по поделенията тъпите фуражки. Кога ще помогнат? - като го намерят човека да изкопаят трапа ли? Важно е да го намерят докато е жив. После е все тая...
29
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 30"И като плюеш по панелките толкова сигурно комютваш под два часа на ден за да живееш в барака на края"аз лично живея до центъра на Сидни на няколко километра от Операта срещу ситито след моста Харбър Бридж. Можеш да видиш къде живея. Заповядай на Премиер стрийт преди Милитари роуд в дясно. Имам колеги българи които пък живеят съседния квартал.Крайни квартали живеят хамали като теб които ИТ не са виждали как стоят нещата..ти си цар Плъх насред гетото ти, там ти е силатаПоздрави от Сидни
28
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На петият ден тръгнаха да го търсят, ТИКВАТА СЕ ОБАДИЛ !!! Той нарежда на пожарната,на бърза помощ, да вдигнат бариерата на пътя !!! Какво направихме с БЪЛГАРИЯ , вилает на БОКО , падишах ЕРДОГАН !!!
27
1
 
6
 
! Отговори
До34 преди 7 години
Ти не разбра ли, че на никой не му пука колко взимаш? Щом си избиваш комплексите по българските форуми значи ясно колко те ценят в Сидни.. Хахаха клоун!
26
2
 
6
 
! Отговори
(-_-) преди 7 години
И какво точно стана с т. нар. Високи технологии? Толкова ли е трудно да се определи периметър със помощта на последно засечен сигнал от някой от телефоните му? Чудно как гугъл знае къде се намираме с точност до 20м, а в уж цивилизована страна вече колко дни не могат да намерят тоя кaлъф??
25
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 27 - "ние в белите страни" - твоите бели страни са вече пълни със *** от кол и въже включително и *** като теб. И защо реши че в бг не се взимат 100к? Аз толкова правех на 22. Няма да ти казвам колко точно взимам сега да не ти приседне с твоята керлива фирма. Света вече е доста отворен и всеки може да работи където си иска само ти трябва да пропътуваш целия свят за да си намериш работа. И като плюеш по панелките толкова сигурно комютваш под два часа на ден за да живееш в барака на края
24
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изчезнал скрил се е никой не може да го намери даже пълен *** би проследил сигнал от gsm. Оставки бе Бъчви.
23
0
 
1
 
! Отговори
До Сидни преди 7 години
Колега, сега при теб е 6 часа сутринта, нямаш ли си друга работа за правене по това време...Поздрави!
22
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За съжаление най-вероятно е паднал и се е потрошил и умрял и вече е изяден от животните .още повече щом не са го видели с инфра ред камерата.
21
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре, де - ясно е, че човекът се е надценил, допуснал е грешки, ама защо така масово го оплювате, вместо да пожелаете всичко да се размине, да бъде открит жив и здрав? Престъпление ли е извършил, защо са тези реакции, на всеки може да се случи нужда от помощ!
20
9
 
6
 
! Отговори
69 преди 7 години
Оперено гъзе с пари, естествено ни жена, ни дете. На лято може и да му намерят кокалите.
19
6
 
5
 
! Отговори
стефчу преди 7 години
България е страната на прекалено ограничените възможности.
18
2
 
8
 
! Отговори
Симеон преди 7 години
До 21Като гледам по написаното, колко си грамотен и културен страх ме, хваща от подобни като теб. Как може да обиждаш, така човек без да го познаващ?
17
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До австралиеца - абе лузър нещастен какъв програмист си ти бе - такива като теб трактористи колко съм ги късал на интервютата. За твое сведение кадърните (като мен) се върнаха в бг направиха фирми и правят повече кинти от теб на майна си райна южно от индонезия. Щом си рещил да живееш имигрантски живот прав ти път ама не дей да спамиш глупости в бг форум. ***.
16
8
 
9
 
! Отговори
Афган парти преди 7 години
Боже Мой, тази държава е Бананова република! 400 военни не могат да, намерят 1 човек... Ами, ако трябва да водят бой с герила групи из горите какво правим? ПЪЛНА ПАРОДИЯ Е ЦЯЛАТА държава... Съвременните войници, Трабва да Могат и умеят, да водят бой в градски условия и противодействие на герила групи.
15
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 7Малко по-плътни облаци и си дотам с ДжиПиЕс-а, да не говорим за особеностите на релефа, наличието на достатъчно батерии, късмета да го затриеш/повредиш и т.н...
14
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Имам наблюдение, че такива разни планинари, се имат за много голяма работа, и гледат "леко" от високо на не планинарите! Самонадеяни са и с някакво чувство, едва ли не, на превъзходство! Къв си ти бе, знаеш ли аз къде съм ходил!?!? А вижте, какво им се случва обикновено?!
13
2
 
32
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 7 години
Хора, който няма респект от високите планини и природните стихии е по-добре да си стои пред компютъра и да си вади очите там, на безопасно място. И "анонимен" и моят стар приятел "Гошо...***", който отдавна е доказал, че е най-умен между нас, са съобщили най-важното. Не се тръгва сам, без топли дрехи, храна и екипировка. Аман от "герои" и самоубийци. С колелото човек може да падне, да счупи крак, ръка, гръбнак- недай си Боже. Дано спасят този младеж и от инцидента да поумнее малко.