На полицаите: Защото ни пазят в тези тежки времена...

Премиерът честити празника на МВР, пожела им мъдрост и чест
8 ное 2016 12:44,
76

  Снимка: Олег Попов / Dnes.bg

С умения и характер полицаите полагат огромни усилия за опазване сигурността в страната ни в тези тежки за Европа времена. Това обяви премиерът Бойко Борисов по повод днея на българската полиция. Днес, на Архангеловден, българските полицаи отбелязват професионалния си празник.

Министър-председателят ги поздрави от профила си във Facebook.

"Желая им да продължават с мъдрост, чест и достойнство да изпълняват дълга си", написа още той.

Премиерът честити и именния ден на всички, които празнуват днес.

Вътрешният министър Румяна Бъчварова присъства на тържествената церемония по отбелязване на празника. Тя, заедно с представители на професионалното ръководство на МВР поднесе цветя пред паметника на загиналите полицаи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
1
 
0
 
! Отговори
A M преди 7 години
До nkavrakov Много ми допадна поста Ви,моля при желание напишете фейсбук или мейл да Ви напиша нещо интересно!
51
1
 
4
 
! Отговори
Американ преди 7 години
Ченгетата в Бг имат хулигански вид и очевадно са в лоша физическа форма. Поне това да бяха коригирали началниците на МВРто. Да оставим настрана честите случаи на мързел и корупция - те са по-трудни.
50
1
 
1
 
! Отговори
Граматик преди 7 години
До Анонимен(66)То хубаво си го казвал, съгласен съм. Ама какво е това "привилегиЙ" !? Може ли малко по-грамотно, не е толкова трудно в случачая.
49
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
МВР я има за да пази властта.Привилегий и корупция.Това е днешното МВР.
48
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
браво на 55ти номер.
47
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За какво ни е това МВР.И с него и без него все тая.
46
2
 
6
 
! Отговори
nkavrakov преди 7 години
Истинита за МВР е много проста - ниски заплати и нискообразовани кадри с цел лесен контролОт своя страна те си взимат рушвети от дребната организирана престъпност и така си преживяват.С очите си бях свидетел как дознател взима подкуп от едни измамници и така ощети гражданина който беше пуснал измама затова че го бяха измамили.Такава ми е работата ,стана случайно.Това е истинита за МВР.Всичко се знае ,кое къде е и кой го е направил но само ако имат лична полза.
45
5
 
2
 
! Отговори
787 преди 7 години
До избирателА ти, като работиш за обществото сподели ,какво толкова значимо си направил за него?
44
5
 
11
 
! Отговори
избирател преди 7 години
Не е естествено от първият работен ден да търсят възможност какво да се открадне, как да се докара нещо извън заплатата и да си чака пенсията с 20 заплати. Тези не-хора не работят за обществото!
43
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щеше да има реформа в МВР. Щеше да има реформа в правосъдната система. Щеше да има... С абсолютното единодушие на всички политически, сили реформите бяха неглижирани и заметени. Сега матеряла се дърли кой по голям *** да избере, като и двамата са двата края на едно и също.
42
6
 
15
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Ееееее....сега полицаите....ако можеха и да четат!!!! Пхахаха....съвремените еничари! И всичко е вярно...каста...престъпна групировка...мафиотски клан....репресивен апарат на властта..и т.н. Пасва им - като на свинче - звънче! Айде да им е честито - дерибействането , и мързела
41
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
..защото ни пазят-ХАХАХАХАХАХАХХАХАХААААААААААААААААААААААААААААААА,СМЯХ!!!
40
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
МВР е "логистика" на престъпността у нас.Това са кърлежи, които обществото храни от излюпването им та до 50 год, им пенсиониране.За тях виновен в конфликта е тоизи, който предлага по-малко пари.
39
2
 
31
 
! Отговори
уай бе?! преди 7 години
- къде ви е демокрацията бе?- къде ви е свободата бе?- къде ви е армията бе?- къде ви е образованието бе?- а работата? а заводите?- а народа?- а стопанството?- защо ни ислямизират бе - това ли е демокрацията?- защо ни арабизират бе - това ли е демокрацията?- защо ни колят по селата бе - това ли е демокрацията?- защо няма нито един осъден бе - това ли е демокрацията?- защо махнахте смъртното наказание бе?- защо назначавате евреи бе, това не е ли България?свърши тежкото, почна страшн
38
5
 
8
 
! Отговори
Цъфнал ГЕРП преди 7 години
"Да живее Народната Милиция - единствената опора на Народната Власт"
37
2
 
11
 
! Отговори
лейтенант Обрейков преди 7 години
Днес имаме празник! И ко прайм ся?
36
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ушеф на кале!
35
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
единствената причина народа да не е откъснал крадливите ръчички на пингвините в парламента е, че има въоръжени еничари, които пазят кражбите в България да не спират вече 27 години. Време е народа да вземе сопата МВР на кале
34
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мазни ССовци!
33
5
 
16
 
! Отговори
българка преди 7 години
ПАЗЯТ НИ ?!?! ТЕ НАС НИ ПАЗЯТ?!? Неееееееееееее !!! Те си пазят службичката и привилегиите !!! Както беше казала един път някаква анализаторка - МВР в момента е един голям почивен дом !!! И полицаите си пазят почивния дом, пазят и политиците от народната любов.