Времето утре: Облаци, дъжд и сняг по планините

Температурите ще са между 11 и 16 градуса
10 ное 2016 16:22, Анисия Иванова
0
Времето утре: Облаци, дъжд и сняг по планините
Снимка: Олег Попов/Dnes.bg

През нощта облачността ще е значителна. Отначало в западните райони, а до сутринта и на места в останалата част от страната ще превали дъжд, в планините - сняг. Минимални температури между 2 и 7 градуса.

Утре от запад облачността бързо ще намалее до предимно слънчево време, по-значителна ще се задържи до обяд над Източна България. Ще е почти тихо. Максималните температури ще са между 11 и 16 градуса.

Според прогнозата на НИМХ привечер от запад ще започне ново увеличение на облачността. Вятърът от юг-югозапад ще се усили, по-чувствително през нощта срещу събота, когато на места в северозападните райони ще превали.

Над Черноморието преди обяд ще преобладава облачно време. По-късно облачността ще се разкъса и намалее. Ще духа слаб северозападен вятър, който след обяд ще се ориентира от юг-югоизток и ще се усили.

Максималните температури на въздуха ще са 13-15 градуса. Температурата на морската вода е 15 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините ще преобладава слънчево време. По-значителна облачност ще се задържи над Стара планина. Ще духа умерен до силен вятър от запад-югозапад, който привечер ще се усилва. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 7 градуса, на 2000 метра - около 1 градус.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: времепрогноза НИМХ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари