Младите успели българи: Вярвайте в способностите си!

Пред Bulgaria ON AIR: Бъдещето на страната зависи от всеки един от нас
Обновена: 18 ное 2016 10:38 | 18 ное 2016 10:38, Анисия Иванова
18
Младите успели българи: Вярвайте в способностите си!
Снимка: Bulgaria On Air

Съоснователят на сайта "Младите успели българи" Александър Хинков каза в студиото на "България сутрин", че е гласувал за това, което ще стимулира неговото бъдеще. Той отправи послание към младите хора да вярват в своите способности и да не се влияят от стереотипите.

"На мен и моето обкръжение не ни влияе политическата криза, свикнахме с тази ситуация. Това, което засяга нас и развитието ни, е да има интернет и да комуникираме адекватно", посочи той.

Според него младото общество е показало, че гласът му се чува и днес управляващите имат едно наум, че процесите от 2013 г. може да се повторят. "Силата на младите може да бъде огромна, но според мен не е достатъчна", уточни Александър Хинков.

Венелин Добрев, който е автор на идеята за платформата, добави, че от екипа искат да разбият мита, че няма бъдеще за младите хора в България.

"Бъдещето на страната зависи от всеки един от нас. Няма значение кой е начело на държавата, ако бъдем апатични и народът няма желание сам да си помогне", посочи гостът на Bulgaria ON AIR.

Според Венелин, за да бъде градивна една промяна, тя не трябва да е шумна. Той е на мнение, че гражданската промяна работи с технологиите.

"Не работи шумно, но дава резултати", убеден е Венелин Добрев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
Берлин преди 7 години
Като чуя "младите успели българи" и ми се дoсиpa.
11
0
 
4
 
! Отговори
Shark преди 7 години
Само дето не разбрах тези млади българи какво точно работят. Единственото, което разбрах е че искат да има интернет и да комуникират "адекватно", което, кой знае защо, ме навежда на мисълта за целодневно блъскане на клавиатури по скайп, месинджър и др. чатове.
10
0
 
3
 
! Отговори
р преди 7 години
Това са глупости .Поредните "успели" синчета и внуци на ком номенклатура . За тях всички врати са отворени и всички грешки са простени .Успелите в кавички постоянно хойкат из студия или работят там и ни доказват с работата си колко те са успели ,а колко другите им завиждат .Един ден благодарение на обслужването на мафията сина на Сидеров също ще е успял българин .
9
0
 
7
 
! Отговори
Делян Шопаревски преди 7 години
И аз съм един млад и успял българин. В мойта страна успяват момци като мен.
8
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
еее,ама то не може всички да сме ит специалисти,а останалите?в какво да вярваме?..
7
5
 
6
 
! Отговори
BURZUM преди 7 години
Ни мъ кефят!
6
0
 
17
 
! Отговори
Край преди 7 години
С мотото "Учи мама да избягаш" нацията бавничко угасва.
5
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На опашката пред портата на кое НПО се редят младите,успели българи и след скорошните събития отвъд океана да не вземе сайтът скоропостижно да загине поради липса на средства и финансиране??
4
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В БГ който си е повярвал много не свършва добре. Колко много изчезнали бизнесмени. А и Боко е пример
3
2
 
17
 
! Отговори
И. преди 7 години
На нищо не вярвайте в тази държава, всичко е кьорфишек. Няма млад и преуспял спомнете си историята за Рокфелер и ябълката. Ако за преуспял се смята да си малко по платен от останалите или да си минал 40-те и да нямаш семейство, останете си с преуспяването. Както е казал народа, Катър без история.
2
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вярвайте в себе си но не вярвайте на управляващите и празните им обещания.Животът е кратък.
1
2
 
21
 
! Отговори
sperko преди 7 години
Засега единствената сфера, в която младите можем истински да успеем е IT индустрията. Това е колкото и хубаво, толкова и тъжно... Всичко друго е шуробаджанашка работа и измислени истории.