Вегани активисти с шокиращи снимки - "Кожата е смърт"

При демонстрацията показаха видеа от ферми за дране на животни
11 дек 2016 21:56,
120

Снимка: Булфото

Виж други галерии »
"Български вегански съюз" организираха днес акция в подлеза на Софийския университет под надслов "Кожата е смърт! Тъмната страна на кожената индустрия".

Активистите показаха шокиращи видеа от ферми за дране на животни, каквито има и в България.

Вижте в снимки от акцията на "Българския вегански съюз" в галерията!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
1
 
0
 
! Отговори
деди преди 7 години
До Старец РазбойникНаборе, за другото съм съгласен, ама за лесбийките да уточниме: само ако са грозни и хептен отплеснали на другия брег. Ако просто са експериментиращи, напращели цепеняци, нека си живеят
77
1
 
2
 
! Отговори
Старец Разбойник преди 7 години
До Веганите, Вегетарианците и всякаква друга подобна извратена пасмина - от много треволяк се затъпява. Справка - Сред Нобеловите лауреати вегетарианци няма, а и вегани - също!!! Има вещества, които се срещат само и единствено в месото. Друга справка - първата жена на Пол Маккартни беще веганка - умря от рак. И вие подобно на педерастите, лесбийките и всякакви други откачалки се опитвате да наложите на околните начина си на мислене , а това е своего рода ДИСКРИМИНАЦИЯ!!!
76
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама този юнак на снимката на физиономията му направо пише ВЕГАН. Едно такова одухотворено лице, в очите му блести КАУЗАТА и има едно такова протестно излъчване. Гледам обеца тип халка нанизал на десното уше, бравос!
75
1
 
1
 
! Отговори
Empty veganic words преди 7 години
Човек е създаден от природата като всеядно животно. Събраните отпред очи и зъбите които включват резци и кучешки са като на хищник. От друга страна човек физически не притежава силата и бързината на хищниците. Точно яденето на месо обаче е помогнало за развитието на мозъка, което от своя страна е подпомогнало хората в конкуренцията с другите хищни и всеядни животни.
74
1
 
1
 
! Отговори
DiesIrae преди 7 години
До етиПърво за веганите: ако еволюцията или Господ е искала да ядем салата нямаше най предните ни зъби да са резци за месо, и след тях да имаме кучешки зъби + и нямаше кравите да са толкова вкусни.Второ за кожите: масово кожите който се ползват са от животните който колим за месо.Така е по добре защото се ползва цялото животно.Когато се обива заради кожата вече е проблем. Но не е нужно да си тикат извращенията в лицата на всички.Всеки има право на избор така като аз не ги карам да ядът месо
73
1
 
3
 
! Отговори
Чичо ви преди 7 години
Странно как само в тази глупава държавица има хора (или изсмукани, болни, объркани и жалки подобия), пишещи неграмотни, безсмислени, алогични словоблудства под съответните статии, които от своя страна докосват част от традиционно-неандерталските им разбирания и ги предизвикват да защитават откровено-идиотския си манталитет и избор на съществуване по начин, който ме разсмива, но и натъжава.Защо винаги сте един век назад от науката и прогреса в етичен, природосъобразен и здравословен аспект?
72
1
 
2
 
! Отговори
интереси 3 преди 7 години
продължава от интереси 2..Дали не е ЕС, който иска да НЕ произвеждаме месо(че и без това почти няма производство), а да внасяме от братска Германия?
71
0
 
3
 
! Отговори
интереси 2 преди 7 години
Ок, демократичното общество на Република България не им забранява свободата да бъдат тревопасни, но това НЕ ОЗНАЧАВА да обезпокояват останалите хора с псевдопротестите си, на които 5 души правят цирк и още 5 гледат и одобряват. Въпросът е чий е интересът от подобни фалшове?Дали не са еко производителите, на които не им потръгна бизнеса, както им се искаше?Дали не са ГМО производителите, които все още не могат да се наложат сериозно на бг пазара?
70
1
 
0
 
! Отговори
интереси преди 7 години
Забавно или тъжно е как една(или група от) организацийка с гръб в медиите и/или властта се опитва да насажда в очите на хората шайка от хипита, които видиш ли до преди 20г. са ядяли МЕШАНА СКАРА и ПЕЧЕНИ ЗАЙЦИ и СА ПИТАЛИ ЗА ОЩЕ! Не щеш ли прочели 2-3 статии, изгледали 1-2филмчета в нета и станали вегани :D (така де тия са вегани, колко Ц.Ц. беше Майка на нацията хахах) продължава в следващия коментар...
69
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Все още огромен брой хора искат Държавата да направи...нещо.А Държавата е функция на хората, които я населяват, от това си направете сметката."*** народ- слаба държава" Много отдавна е измислена и формулата и решението.Много е лесно все друг да ви е виновен.Ок, но това не решава проблемите.
68
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С какви неща се занимават, поне да го съчетаят със събиране на средства за хора, които умират чакайки тази държава да направи нещо. Всеки ден четем такива новини.
67
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Европейците започват да нарастват физически след подобряване на условията за хранене - индустриализацията увеличава производството на месо, като цената му пада и хората започват да го консумират по-често.Преди около 300 години сме били доста по-дребнички.Човек започва да яде много зърно и растения едва след като става уседнал земеделец, преди това е бил ловец, а жените са събирали билки и диви зеленчуци.Много племена в джунглите по различните континенти все още си живеят така.
66
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Рупайте си марулите, носете си найлонови дрешки и яжте соево сирене и мляко.
65
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Явно неправилната диета на тези младежи се отразява на мозъците им.
64
0
 
4
 
! Отговори
Бахур преди 7 години
До етиТо и имитации на жени има, ама аз предпочитам истинските:)))
63
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като имам предвид плакат, поне класически размер 100х70. Протестиращата мода в БГ е формат А4. Точно толкова хората уважават и собственото си мнение и позиция, която изказват. На една хартийка, тип ксерокопие......
62
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За пръв път виждам протестиращи с лаптоп в ръка. Не са имали време да си направят по един плакат дори. Такъв красиво изписан и ръчно рисуван, ако щат и на фотошоп колаж да е. Човек като се бори за кауза го прави с много любов и отдаденост. Тези според мен не знаят какво правят, живда се че не са подготвени с това, което искат да кажат. Май само искат да привлекат внимание с нещо уж различно. Ами всеки човек е уникален и различен от другите, още щом се роди, та тези за какво се борят?
61
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Според научни изследания дори растенията имат нервна система, памет и чувства. Така е доказано, че прободена с игла краставица изпитва в десетки пъти повече болка от човек, прободен с нож. И какво правим, какво ядем? Та ние сме животински вид развивал се в продължение на 60 млрд години с ядене на месо. Неяденето на месо не е признак на духовност, а липса на акъл.
60
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато се пече месо и се постави в съд с капак, от вътрешната страна на капака се образуват капчици. Реалистите ги наричат конденз, а мистиците "Сълзите на вегана".
59
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жалко за убитата лисица, одрана само за да я разнасят разни вегани.