Наградиха с "Браво" жандармеристи за Харманли

Главният секретар на МВР им е изпратил поздравителни адреси
Обновена: 17 дек 2016 11:03 | 17 дек 2016 10:36, Красимир Ангелов
30
Наградиха с "Браво" жандармеристи за Харманли
Снимка: Булфото

Поздравителни адреси на 38 служители на Зоналното жандармерийско управление в Кърджали е връчил главният секретар на МВР главен комисар Георги Костов, съобщават от Областната дирекция на МВР в Кърджали.

От там уточняват, че отличията са за участието на служителите в овладяването на кризата в Регистрационно-приемателен център-Харманли на 24-25 ноември.

Отличените са получили благодарност за проявената храброст, висок професионализъм и себеотрицание, в резултат на което не са били допуснати груби нарушения и ескалиране на напрежението в центъра и града.

Според главния секретар, цялата държава е видяла в тази ситуация, че в полицията и жандармерията работят решителни професионалисти, които могат да се справят с всяка криза. Той е уверил служителите, че ръководството на МВР стои зад техните действия, които са били изцяло в рамките на закона, а употребата на физическа сила е била много по-малка от степента на агресията на нарушителите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И браво им е много на безродните еничари. Всеки човек си върши работата и затова получава заплата. Тази разпищолила се орда,не стига че нищо не върши,няма престъпление без участието на милиу, само рушвети, далавери,чукат частно без да имат право на това,с по десет фирми,които се водят на роднини,по обясними причини, и само за пари реват. А в същото време, непонятно защо,няма нито един напуснал. Хем много трудно, хем рисково,хем заплащането е лошо,а си натискат парцалите.
24
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Негодник. Докато секретарката е подготвяла гаврата, Оядения си е налял отлежало питие и е запалил скъпа пура. С благодарност... А децата на служителите за Коледа да сложат благодарността на трапезата. Браво!
23
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
...е само с браво ли? Потупване по рамо нямаше ли?
22
1
 
8
 
! Отговори
Bar eta преди 7 години
Pone jivi ostanaha. Bravo na mvr ministara!
21
4
 
13
 
! Отговори
ивчо преди 7 години
до 21 анонимникда си станал, полицай, пожарникар или военен, не все заплатите да им гледаш.Типичен Балканец, ***, завистлив и разбиращ от всичко..
20
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И БЪчварова ги награди - привика ги да дават обяснения , само дето не им повдигна обвинение .... хахаха куките са по зле от деца в детска градина - квото им кажат тва правят . Скоро ще има и - отворете бузки :))))
19
6
 
2
 
! Отговори
Цирк мвр преди 7 години
Добре че извикаха катаджиите да оправят нещата,такъв бардак няма да видите никаде...
18
7
 
9
 
! Отговори
Нали преди 7 години
Тава им е работата!какво искат повече?
17
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Коп"Това браво ще им коства пенсионоране на 55години ,като за справка през 2000г. Те се пенсионираха на 40г. Сега голяма част от полицаите умират от болести от стрес."И другите хора не умират ли от стрес? Само полицаите чантаджии ли имат стрес? А военните дето взимат също по 20 заплати, те пък какъв стрес имат? По цял ден нищо не правят и взимат по 1 чанта пари и имат 50 дена платен отпуск годишно! Е*аси стреса, няма що!
16
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Коп"Това браво ще им коства пенсионоране на 55години ,като за справка през 2000г. Те се пенсионираха на 40г. Сега голяма част от полицаите умират от болести от стрес."Оооо, отрочетата на полицаи зареваха, че няма да може да се пенсионират рано, да вземат 20 заплати и да бачкат на частно като охранители, докато си получават пенсийката ли? Затова сме на дъното! Защото вместо да се учи, всеки иска да я бияч и изедник и да взима 20 заплати и да се пенсионира рано и да има превилегии!
15
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички сега много говорите и плюете този, който е казал "Браво", но не мислите какво щеше да стане ако вие бяхте на негово място. Щяхте да раздадете по 1500 лева премия на всеки ли? Глупости!
14
5
 
7
 
! Отговори
Коп преди 7 години
Това браво ще им коства пенсионоране на 55години ,като за справка през 2000г. Те се пенсионираха на 40г. Сега голяма част от полицаите умират от болести от стрес.Нека да им е чистито "Бравото".
13
4
 
11
 
! Отговори
Неа преди 7 години
Най -неблагодарните професии за хуманитарните - полицаи , лекари , учители , психолози и социални работници . Ако искате браво , кандидатствайте на тези позиции .
12
1
 
4
 
! Отговори
Неа преди 7 години
Оффф оф браво на изпратилия за гениалното решение :D
11
1
 
12
 
! Отговори
Фронто преди 7 години
Тази трагедия ни дава почва да се замислим и за други неща. Най_важното-има граждани на България, които не знаят Български! След 700 години на тази земя! Възможностите са две : или не припознават нашия език и чакат ' другото, своето'; или са толкова ограничени, че 700 г не ум стигат за да научат нещо! И в двата случая не мога да ги приема за свои сънародници. Ще кажат някои, как не те е срам _ точно в този момент... А кога_чакам вече 700 години при такова чакане имам право на отговори всякога.
10
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Който смята, че България е държава дълбоко не познава родината си :)
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Потупване по рамото е за предпочитано пред потупване три педи под рамото.
8
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво!
7
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Наградете Бойко и Меркел с три пъти БРАВОевалата боко, евала, на твойта мъдрост машала, емигранти ни докарапрез горапрез гора още през оградаподписал милион и едно съглашения за прием на емигранти, тегли 20млрд, сега се изнася тихо...Фердинанд:"Българският народ е крава, която трябва да доиш до изтощаване....друг е случаят с моя син (Цар Борис - бел.ред.), който има търпението да мирише потта на мръсните българи и да се подписва за спомен на техни тефтерчета..."
6
13
 
9
 
! Отговори
ТРЯБВА преди 7 години
Трябва да има Наказания вместо поощрения . На тези Полицаи Държавата им Плаща Огромни Заплати и Пенсии . Не се справиха , застрашиха мирното население .Уплашиха се , един отдолу каза че са си рискували живота - всеки електротехник си рискува живото за да ползваме безопасно електоуредите .