Нови факти: Жената, отнесла български ритник - украинка

По молба на пострадалата самоличността й се пази в тайна
Обновена: 19 дек 2016 19:07 | 19 дек 2016 18:38,
59
Нови факти: Жената, отнесла български ритник - украинка
Снимка: Кадър Youtube

Младата жена, която пострада след като бе ритната от българин в метрото на Берлин, е от украински произход.
Това стана ясно в хода на разследването.

Самоличността на 26-годишната жена засега се пази в тайна по нейна молба, съобщиха от следствието, цитирани от "24 часа".

С нея среща ще се опита да си уреди митрополит Антоний, който възнамерява да й поиска извинение за стореното й.

Междувременно стана ясно, че българинът, ромът Светослав Стойков, е направил изявления пред следователите. Не е ясно обаче какво точно е казал и дали е направил пълни самопризнания.

Още по темата

Съдия в неделя разпореди той да остане в предварителния арест. Прокуратурата все още разследва всички обстоятелства около случая и от заключенията й зависи каква ще е присъдата над Стойков.

Възможно е да му бъде предявено обвинение и в опит за непредумишлено убийство, за което в отделни случаи присъдата е дори доживотен затвор. В повечето случаи обаче тя се движи между пет и десет години зад решетките.

Строгостта й зависи и от досието на Стойков.

В момента се проучва дали той има и други престъпления, извършвани на територията на Германия. За залавянето на Стойков бе обявена голяма парична награда от най-различни известни берлински личности.

Един от най-известните телохранители, чиято фирма обикновено се грижи за сигурността на световни звезди – Майк Кур, обяви 2000 евро награда за името и адреса на издирвания нападател. Той получил доста сигнали, като един му се сторил сериозен и го предал на полицията.

Засега обаче никой не си е потърсил наградата от него. Стойков бе заловен в събота следобед на автобусната гара в Берлин. Идвал с рейс от южна Франция. Според полицията той е бил разпознат от човек, пътувал в същия рейс, който и се обадил. При ареста Стойков не е оказал съпротива.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
6
 
! Отговори
Правосъдие преди 7 години
Добре де в Германия за такова нещо могат да обвинят в непредумишлено убийство, а в България буташ човек на пешеходна пътека, причиняваш смърт по невнимание поради високата скорост и се отървававаш с условна присъда. Явно сме на светлинни години от европейското законодателство и правосъдна система.
26
7
 
3
 
! Отговори
Сингълбол преди 7 години
До байхейсАбсолютно, най-вероятно не ги е издухала качествено и *** се е вбесил. както и да е, не е трябвало да я рита. Украинските *** с бой не можеш да ги оправиш.
25
1
 
10
 
! Отговори
Димитър Борисов преди 7 години
*** който вместо футбол рита жени, в чужбина се нарича българин а в България ***. Не иска да се интегрира с нормалните хора. Но когато влезне в затвора в Германия затворниците ще го интегрират като женичка и ще бъде най-новата булка на затвора. Ангела Меркел може да му идва на свиждане за да му помогне как по-лесно да се адаптира към интеграцията. Нали тя дава напътствия как да се интегрират евроазиатците.
24
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не трябва да се казва, че той е българин защото той е манга.ноид . Манган.оидите не са българи. Те даже не са хомо сапиенс а хомо манганоид.ес. По- нисши същества със силно изразен паразитизъм. Съществото се е подвизавало в лагер с хомо еректуси от Афганистан където е бил и природения му мангн.оид да точи помощи като бежанец. Лечението от тези паразитни форми може да бъде с газ. В Германияа имат опит.Да се надяваме че лесберастката Меркел ще се махне и някой слред нея ще го направи.
23
2
 
13
 
! Отговори
Aннa преди 7 години
Брaво "Днес"!!!Поздрaвления!"новините"според контингентa!!!БРAВО!A aко беше бългaркa му е рaзрешено дaже дa я убие тaкa кaкто Ви следя мисълтa.Добре ,че не живея в Бългaрия,че aко някой ме ритне в гърбa дaже нa никой нямa дa му нaпрaви впечaтление.Брaво нa гермaнците,които имaт нaселение 80 милионa и пaк открихa тоя ***....При Вaс избивaт и пребивaт и все не могaт дa ги нaмерят !Кaто четa коментaрите и си прaвя сметкa що зa хорa Ви четaт.Aз нa Вaше място не бих се гордялa зa което!
22
0
 
1
 
! Отговори
Ddghjjb преди 7 години
Тоя телохранител много интересно име има. Майк ***
21
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз ви казвах, че Светослав от Добрич не е българин а русофил, но вие не ми вярвахте. Преди да ритне украинката извикал "Крим е руски! Въпросът е приключен!, Слава на Русия, Путин е гениален!"
20
3
 
6
 
! Отговори
Tuba преди 7 години
До байхейсТи много тъпо парче. По твоята логика всички жени навънка след 10 вечерта са ***...Чесно, *** си.
19
1
 
2
 
! Отговори
телеграфно преди 7 години
заблуденият фанар Антоний с делегацията на Светия синод - равин, мюфтия, будист,пастор и епископ кръжи над Берлин, в изчакване на пренасочване към Киев. арменският поп се успал, затова праща много извинителни поздрави на Потрошенко с пееща коледна картичка ГаГа с автограф от Ким-все-още-на-Кание. а емигриралият ром да *** колко се срамува на следващата сензацина, тази вече не е актуална.
18
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
днес бг, сороскиподлоги, грантаджии продажни, защо цензурирате името на телохранителя на световни звезди, МайкКур!?
17
0
 
18
 
! Отговори
Офффф преди 7 години
Има ли значение каква е жертвата и какъв е нападателя? Ако ще жертвата да е най-долната ***, а нападателя- принца на Уелс, за мен е все тая. Едно нищо неподозиращо човешко същество бива нападнато в гръб от някакъв нагъл изверг, неизпитващ угризения.
16
0
 
20
 
! Отговори
байхейс преди 7 години
ако наколенкаджията - митрополит Антоний си позволи да говори от името на България трябва да бъде съден за предателство !ако си позволи да говори от името на Българската Църква - трябва да бъде отлъчен !ако това негово "пътучане" бъде платено с църковни или държавни пари - съд за бюрократите позволили това безобразие !
15
24
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лично господин Цветелин Кънчев заяви, че този не е ром, а турчин от Максуда, гласуващ за ДПС. Всички знаете, че това е руска партия, подкрепяща Путин, Донбас и Крим. Тези явно мразят украинците и това е следствие на тази омраза.
14
27
 
9
 
! Отговори
сраммм преди 7 години
българинът да се наричам се срамувам. Срам ме е,че нося кръвта на това племе
13
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ziganina s bg pasport dano go smajat ot boi i dojivoten satvor v bg isloji bg a momi4eto mojesche da umre mrasni zugani dolni deto gerb im dava pomo6zi sozislni a balgarite jiveem s 165 lv pensii
12
5
 
27
 
! Отговори
байхейс преди 7 години
най-жалкото в тази водевилна драма е наколенкаджията - митрополит Антонийсамо преди броени дни "Европейския"Парламент прие резолюция осъждаща Източното Православие - не Ислямът а Източното Православие !амбициозно и жадно за сороски сребърници попче, ще отиде да хвърли името на България и Източното Православие в калта извиняваики се на Украинска професионалистка за това че е изритана от български- ром в Германия - държавата която поруга Източното Православие !!!
11
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Украинка ще рече труженичка!"Mда... баш, точно! Украинка, рускиня, все същата работа... От едно коляно са.
10
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Украинката...украинка ли е истинска или и тя като вашия "българин" ? Заедно с европейските журналисти създадохте лъжара, че българина е ***, крадлив индивид по анцунг и рита цени по метрото , тия безобразия няма да продължават вечно.
9
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Немците нямат хора и набират от други държави и Турция.
8
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимена не, Светлю е от Донбас.