БЧК събра 2 млн. за пострадалите в с. Хитрино

На 28 декември е първото заседание за разпределение на парите
Обновена: 23 дек 2016 13:35 | 23 дек 2016 13:30, Анисия Иванова
5
БЧК събра 2 млн. за пострадалите в с. Хитрино
Архив: Булфото

В Националната кампания на Българския Червен кръст са събрани близо 2 млн. лева за пострадалите в Хитрино, съобщиха от БЧК.

Повече от 1 милион SMS-а на тел 1466 са изпратили българските граждани, а финансовата подкрепа по банков път е в размер на 907 156 лв.

Още по темата

На 28 декември ще бъде първото заседание на обществения съвет за управление на финансовите средства от кампанията за село Хитрино.

Ще бъдат обсъдени нуждите от подпомагане на пострадалото население и как ще бъдат разпределяни събраните в кампанията средства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
Каменова преди 7 години
От тази кампания най-вече ще забогатее Христо Григоров, шефа на БЧК. Никой не го контролира и проверява. Той е приватизирал БЧК и всички, които работят са роднини. Къде е съдебната власт?!
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама тия 2 милиона са джобните на почетния гражданин! Защо ги събирате от нас? А с другите събрани пари - за Аспарухово, Бисер и т.н. какво се случи? Кой ги гушна, защото положението на хората си е горе долу все така? Важното е ПР-ът да върви и да си правим предизборната агитация на гърба на нещастните.
2
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
хитрино си има почетен гражданин които да поеме разходите по изгражданетона града сумите които изпратихме да се прехвьрлят кьм аспарухово мизия бисергорни лом и на други места сполетени от бедствия а за стражица да не говоримсамо разширен граждански комитет да решава вьпросите с новите кьши кметьт дасе изключи защото е пристрастен
1
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
я сега бчк да каже колко от парите ще идат за Хитрино и колко за издръжка на синьото племе, ако не можете аз ще ви кажа 30 процента за Хитрино и 70 процента за .......... та продължавай да даряваш и даваш Българино