Годеникът на Милена не я пускал и на кафе, често изпадал в амок

Мъжът може да получи до 20 г. затвор или доживотна присъда
31 дек 2016 09:43,
173
Годеникът на Милена не я пускал и на кафе, често изпадал в амок
Снимка: Facebook

Обвиненият за убийството на 26-годишната Милена Динова в село Куртово Конаре – годеникът й Илиян Рангелов, може да получи между 10 и 20 години затвор или доживотна присъда заради убийството, което е извършил, заяви пред Dnes.bg заместник-окръжният прокурор на Пловдив Галина Андреева.

Още по темата

Патологична ревност стои в основната на убийството на 26-годишната жена. Младата двойка имала много проблеми и често са избухвали скандали между тях. Те били сгодени от май месец, но на Коледа той й подарил пръстен. Веднага след празника избухнал и последният голям скандал между двамата преди фаталната нощ.

Рангелов не пускал никъде Миленa, дори и на кафе с приятелки. Често скандалите им били именно заради болезнената ревност на Илиян. Той е и изключително агресивен като често изпадал в моменти на амок и умопомрачение.

Криминалисти вече са открили и оръжието, с което младата жена е убита. Припомняме, че колегите на Милена открили тялото й, след като се притеснили, че не е отишла на уговореното място.

Рангелов е задържан с прокурорско постановление за 72 часа и срещу него е повдигнато обвинение.

Годеникът на Милена е направил пълни самопризнания пред разследващите. Той е убил приятелската си заради изключително болезнена ревност. Двамата се скарали преди тя да излезе за работа. Когато тя тръгнала, той изтичал зад нея с нож и я пробол веднъж в сърцето, прибрал се и си легнал.

Пред разследващите 28-годишният мъж е признал за извършеното от него. В рамките на разследването са били извършени 2 претърсвания и изземвания и 4 огледа на местопрестъплението, като са били намерени и иззети множество веществени доказателства и биологични следи.

Назначени са съдебно-медицинска, биологична и дактилоскопна експертизи. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


173
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
1
 
1
 
! Отговори
ЕТО ЗАЩО преди 7 години
Браво на ЕРДОГАН САМО СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ ЧЕ МНОГО СТАНАХА ПО ЗАТВОРИТЕ ДА СА ХРАНЯТ И ИЗДЪРЖАТ А ТАКА ЩЕ СЕ ПРОЧИСТИ СВЕТА ОТ НЕНУЖНА *** ,ТОИ ЩЕ ОТНЕМА МЛАД ЖИВОТ И ЩЕ ГО ДОДУРКАТ ПО ЗАТВОРИ ПОСЛЕ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ И ЩЕ Е ЖИВ А НАИ БЕЗОПАСНИЯ ЧОВЕК Е МЪРТВИЯТ
108
1
 
3
 
! Отговори
ОТ МЕНЕ преди 7 години
ЖАЛКО ЗА ТОВА МЛАДО ДЕТЕ А ЗА ТОЗИ НЕ ЗАТВОР А ВСИЧКИ ТЕЗИ КОЛЕГИ ПО ЕДИН НОЖ В СЪРЦЕТО И ДА СЕ СВЪРШИ С НЕГО ТОЗИ УМОПОМРАЧЕН И ИЗКУКУРИГАЛ ЗЛОДЕИ
107
1
 
4
 
! Отговори
С Голем чеп преди 7 години
Аз ще го чакам този симпатяга в Пазарджишкия "университет"Ще си поиграем на бенг-генг.
106
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как така всички убийци лягат и се наспиват след убийството не ми е ясно
105
2
 
13
 
! Отговори
Един мъж преди 7 години
Жени успех в избора ви Не мъж. Да ви е честит. Сещате се но все късно.
104
7
 
8
 
! Отговори
Един мъж преди 7 години
Този човек е голям ***. С тази жена е спал , заедно имат хубави моменти и все пак омразата надделя. Затвора му е малко. Но от друга страна и жените са едни странни. Сигурен съм че Жертвата е била желана от други добри момчета, но тя си е слушала повече оная си работа вместо разума. И ето на сетила се е но прекалено късно. Хората са казали малко акъл да имаш но да е на време.тоя *** след 10 години ще е вън. Пак ще си има жена деца.
103
4
 
2
 
! Отговори
Питам преди 7 години
До Анонимен 141 Няма статии за Путин и аз се измъчих.Кво става с него ?
102
9
 
1
 
! Отговори
Шоп преди 7 години
До АнонименИ ТИ ТЪРСИШ ОПРАВДАНИЕ ЗА ВРОДЕНИЯ СИ И-ДИОТИЗЪМ ! ЩОМ ЖЕНА ТИ ИСКА ДА ТЕ ВОДИ ЗА НОСА ,АМИ РАЗВЕДИ СЕ !----------------Първо, аз не търся оправдание, а обяснявам вероятни причини.Второ, само лигльовците се развеждат.В този случай не става въпрос за брачна двойка.
101
0
 
1
 
! Отговори
ф преди 7 години
До "v"Да!
100
1
 
19
 
! Отговори
сс преди 7 години
Много се изредихте с кскво трябвало да направи, а помислихте ли как?Момичето живеело на село, работело нощна смяна... а дали е имало възможност да отиде в град? Дали е имало кой да и помогне, да я подкрепи?
99
1
 
12
 
! Отговори
2+2 преди 7 години
Хубаво е ,че е демокрация ,пътуваш свободно , има всичко по магазините ... лошо е че махнаха смъртното наказание..
98
5
 
35
 
! Отговори
Варненка преди 7 години
Балкански комплексари с малки **шки. И като я биете, унижавате, мачкате-ще ви порастне? Не, няма. Същото важи за пикльовците със старите баварки, каращи с 180км/ч, "щото са гъзари".
97
5
 
29
 
! Отговори
dominici преди 7 години
Има и такива жени, които търсят драма в живота си. Преди време се сваляхме с една мадама, но същевременно тя излизаше и с още един. Това не е драмата, защото тя си призна. Аз си казах "ОК, това е предизвикателство, кефи ме мацката ще се боря за нея". Около месец така и един ден тя каза "Избирам другия. Ти си много мил и всичките ми приятелки казват да избера теб, но аз искам Х". ОК, дъра-бъра. После рабирам, че другия бил мега ревнив и много крещял. Май вече не са заедно. Да са живи и здрави!
96
2
 
5
 
! Отговори
v преди 7 години
До фБез да звуча не скромна, аз съм, искаш ли да се запознаем?
95
0
 
16
 
! Отговори
от Ядосан! преди 7 години
До Шоп/ГурбетчиятаШопа е до някъде прав че има такива които харесват да играят игрички...НО(и е голямо НО)в такъв случай просто ги махаш като да не се занимаваш повече с тях, прекратяваш всякакви връзки с тях и това е.Както казах,казваш по едно "чао,добър живот" и това е.Но НЕ пребиваш НИТО обиваш.Това вече няма нищо общо с игрите на жената,а с това да си психически болен да направиш това.Няма нищо общо с религий/етнос и т.н. има общо че просто си психо което трябва да бъде затоврено до живот.
94
5
 
4
 
! Отговори
ф преди 7 години
Жалко, много жалко. И аз си търся такова хубаво момиче, но още не съм намерил.
93
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще го искаран невменяем с някаква сложна диагноза и няма да лежи и ден, а ще о лекуват в психиатрия. А роднините на убитото ммиче ще осъдят държавата, че не е хоспитализирала предварително "болния" и така го е оставила да бъде заплаха за обществото. И ще спечелят делото. А след това ще заведат дело и за морални щети, където таван за иска няма и ще спечелят и него, което ще накара да се приемат нови наредби и процедури относно издаването на медицинско за работа.
92
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Патологична ревност стои в основната на убийството на 26-годишната жена"а дали в основата на убийството не е стои исляма?новинарите обичат да крият истината!
91
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
що така бе Илианка?!
90
44
 
8
 
! Отговори
Шоп преди 7 години
Такива инфекции стават и по вина на момичето. Иска да го води за носа, чела е някъде, че може да се играят игрички, да го шантажираш като не му пускаш... Аме не го е преценила, че е съвсем откачен. Грубата игра се санкционира.