Празничните герои доставиха близо 6000 пакета на семейства в нужда

Десетки компании и стотици дарители се включиха в кампания "Коледа 2016"
3 яну 2017 16:07,
0
Празничните герои доставиха близо 6000 пакета на семейства в нужда
Снимка: Holiday Heroes

Кампания "Коледа 2016" беше най-успешната кампания за всички празнични герои досега. Почти шест хиляди семейства от над 100 населени места в цялата страна получиха пакет с хранителни продукти, за да посрещнат с пълна трапеза най-светлият християнски празник – Рождество Христово.

Десетки компании и медии, стотици индивидуални дарители и доброволци, куп родни знаменистости превърнаха каузата на Holiday Heroes в празник за хиляди нуждаещи се семейства в цялата страна.

Четири дни доброволците опаковаха празничните пакети в склада. Безброй други пък доставяха с личните си автомобили готовите пакети, директно в домовете на семействата.
 
В първия ден от опаковането и разноса на празнични пакети на Holiday Heroes Теди Кацарова донесе коледното чудо в дома на 42-годишната Михаела, с диагноза олигофрения, която живее с майка си и брат си.

Оперната певица Гергана Николаева и близката й приятелка Тони, изпълнителка на хитовете "Всичко било е насън" и "Както преди", също станаха доброволци на каузата и доставяха коледни пакети на семейства.

В последния ден на доставките, на Игнажден, герои за семейства в нужда станаха още Драго Симеонов и младата изпълнителка Диа, както и Роро и Надя Иванова.

Празничните пакети не са напълно унифицирани, но всеки от тях съдържа основните хранителни продукти – брашно, варива, олио, месен и/или млечен продукт, кори за баница, питка и играчка за малчуганите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари