Ясновидката Гюкчен за 2017-а: Уникална година! Много избори!

Юни-юли ще се случи нова трагедия, прогнозира гадателката
5 яну 2017 10:44,
53
Ясновидката Гюкчен за 2017-а: Уникална година! Много избори!
Снимка: кадър, Bulgaria ON AIR

2016 г. изправи България пред избори, донесе оставки и избра нов президент на Америка, записа неуспешен преврат в историята на Турция и беляза света с кървави атентати. Какво ни чака през новата 2017 г.?

На тези важни въпроси отговори даде ясновидката Илиана Чаушева - Гюкчен пред Bulgaria ON AIR.

"Това е уникална година за всички българи и може би за целия свят, който разчита правилно знаците, тъй като тази година е рестартова. Ние сме в нова единица, нов век и е време вече да влезем в тази динамика. Самата година е много динамична - всеки ден по нещо ще се случва, но не само в отрицателния смисъл, а и в положителния. Едно ще мислим, но друго ще се случва. Може би природата е решила в какъв път оттук нататък да извървим живота си. Каквото посеем тази година, това ще пожънем следващите 9 години", заяви ясновидката Илиана Чаушева-Гюкчен.

Тя прогнозира, че ще има два пъти избори - сега и в края на годината.

"Сега дори и да има избори през март, ще влязат 4 или 6 партии, но не мога да отговаря кои точно. Ще има ново начало и в парламента", смята тя и уточни, че изборите ще бъдат в края на март, началото на април.

Илиана Чаушева-Гюкчен не може да каже какъв ще бъде новият премиер, но заяви, че отново ще има широка коалиция.

"Юни-юли ще се случи нещо, свързано пак с някаква трагедия. Тя ще направи, така че това правителство да се смени. Преди време предсказах наводнения, които се случиха, а сега трябва да се променят всички неща свързани с ток - атомни централи, резерви - за да не бъде бедствие за българския народ. Това ще принуди следващото правителство да си тръгне до края на годината", заяви ясновидката.

Ще има доста сериозно разместване на политическите пластове през втората половина на годината, подчерта Илиана Чаушева-Гюкчен. Тя предсказа затвор на "големи хора" като сред тях не е Трайчо Трайков и Симеон Дянков, а на политици от задкулисието.

Нашата държава се управлява от жени, смята ясновидката. По думите й три партии ще управляват държавата -

"Патриотите набраха хубава скорост, но да внимават преди изборите да не се разпаднат. ДПС ще оцелее и ще бъде фактор в следващото управление. Може би не на първите, но на вторите избори и ДОСТ ще влезе в управлението".

Европа тръгва към разпадане с мигрантската вълна, а първите индикации ще са в края на 2017 г., посочи Илиана Чаушева-Гюкчен. Според нея България няма да избегне атентатите - ще бъде през лятото, на летищата.

Тя прогнозира още, че САЩ и Русия ще си стиснат ръцете през март-април

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
5
 
0
 
! Отговори
Katrin преди 7 години
Ясновидците,партиите и религиите са бита карта, наложащо е да ги оставим в минало,ако искаме да вървим напред. Госпожата да се научи че свещ се пали само когато ти изгасне тока.
38
0
 
0
 
! Отговори
М, да ... преди 7 години
До 45 АнонименВсе пак има оптимизъм - надежда, а не е отчаяние! :)) ЧНГ 2017 пп. ... птиците в небето и зверовете в полето получават всеки ден храната си от Теб/Бог ... :))
37
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е това е най-добрия бизнес за българия-ясновидка и продажба на лотарийни билети!!!Не веднъж е казано в тези коментари-малък но много *** народ сме
36
1
 
5
 
! Отговори
М, да ... преди 7 години
И що мъчите Гюкчен с политически прогнози, м? Вероятно може да Ви резкаже единствено за личното ви битие и житие, но толкоз! ... но да внимават преди изборите да не се разпаднат.... Може би не ...! :) Айде, със здраве за Новата 2017 и да е по добра/плодотволна от 2016 - все пак ГЕРБ бе изринат/сринат от властта!
35
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тая наредила български икони, па се казва Гюкчен? Ей, стрино, Алах ще те накаже, че лъжеш хората.
34
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нищо конкретно, общи дрънканици - всеки ден по нещо щяло да се случва, а стига бе, щяло да има избори...ако тая е ясновидка аз съм батман.
33
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
уууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу
32
0
 
2
 
! Отговори
А1 преди 7 години
Ако, решим да използваме нумерологията:- за 2017г. - 2+0+1+7 = 10 1+ 0 =1тоест имаме цифрата Единица 1 и всичко свързано с нея.Но, наистина е Намало на Девет годишен период.псАко някой е любопитен какво е значението за всяка отделна цифра, може да поГуглите в Интернет.Нумерологията е доста древно изкуство на гадаене!Всеки сам решава - да вярва или не!-))))
31
0
 
0
 
! Отговори
Anonimen преди 7 години
Господи , колко нищетни мозъци имало в България - човек да се отчая като види колко *** коментират подобна тема :(
30
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Екстрасенси ,които нямат и представа от политика правят политически прогнози.Лечители незнаещи къде се намира черния дроб лекуват.Кощунство е да се толерира неграмотността.
29
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 34Понеже ти е ясна цялата физика ще те изстреляме от катапулта в Малашевци на Луната и като се върнеш оттам ще проверим дали теорията на Евреина е вярна!
28
2
 
5
 
! Отговори
Убедрн преди 7 години
Шарлатанка ! Само хаби бобо дека го фърля...Само Дида от Стражица познава...
27
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Глуп..ава прогноза, кой и вярва
26
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До гИ какво е направил Тесла реално? Само градски легенди. Докато евреина (както реши да натъртиш сякаш е нещо лошо) обяснява времето и пространство във вселента с просто уравнение което съм сигурен, че дори не можеш да усмислиш. Балканецо.
25
25
 
5
 
! Отговори
прекрасно преди 7 години
чудесна прогноза,дано се сбъдне не на 100,а на 1000%,а още по-силно искам да се сбъдне прогнозата на С.Севрюкова,че през 2017 българия ще се разцепи на две(югоизточната част до към Пловдив ще се отцепи към Турция
24
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Повечето от това и аз мога да го кажа, но факт е, че Гюкчен познава. Преди някакви избори беше хвърляла боб в някаква телевизия и после от "Господари на ефира" показаха, че с боба е дала по-точна прогноза по проценти на партиите от всички социологически агенции...
23
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е зле, преди да се дава думата на подобни лица, да се провери какво са предсказвали миналата година!
22
1
 
23
 
! Отговори
техничар преди 7 години
Тая познава ли нещо. Щото с общи приказки и аз ще позная поне половината неща.
21
1
 
23
 
! Отговори
съгласен преди 7 години
"Нашата държава се управлява от жени, смята ясновидката."Правилно казва че държавата се управлява от ***.
20
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази е слуга на сатаната, нищо че си е накичила икони по стената и е запалила китайска свещ. В Библията пише, къде ще се мъчат разните му там гадателки и техните клиенти.